Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ve tanıdığım bayanların büyük çoğunluğunda var o. ve aslında tedavi edilmezse gebeliği zorlaştırıyo hatta imkansızlaştırıyo. artık benimki tam düzelme zamanına mı denk geldi yoksa bendeki fazla değildi de ondan mı oldu orasını bilemiyorum.
gölcüktende geçtik ama orda gezemedik. yalovada bide izmitte gezdik. izmitin çarşısı çok güzeldi. büyüktü baya. ama yalova hiç hoşuma gitmedi ve aşırı pahalı geldi bize. düşün ki biz turizmin tam merkezinde alanyada yaşıyoruz. burası bile oraya göre çok ucuz.
seni bekliyorum artık inşallah alanyayazemuszemusyolavaya hiç gitmedim ...canım yakında gitcem ...
ne güzel gölcüğe kadar geldin geçtin ve tanışamadık senağlama
ya bu saate sonuç mu kalır? gidip kendin alsana yav. ne meraksız şeysinkaydirigubbakcemile3ay cnm benim ya inş. benimde öle olur geçmiştir benim idrarlarımkanamalı oluyodu her gün acildeydik ama geçen ay adet oldukdan sonra çorap giydim hep hiç yanmam olmadı hayırlısı bakalım ay içime sevin gedi ama pufffff diye söncem yine :roflol:
maşallah canımm.bende çok sigara içiyordum herkes belkide o yüzden hamile kalamıyosun dedi bende 1 hafta oldu bıraktım...bakalım ne olacak...şimi içmiyosun değilmi...bende ilk çocuğuma hamile kaldığımda çok sigara içiyordum...o zaman hiç sorun olmamıştı...tabi yaşta ilerledi..yumurta kalitesi düüştü haliyle..ben birde bunu sigara içerek dahada kalitesiz hale getiriyordum bakalım bırakmamın faydası olacakmııııı
ya bu saate sonuç mu kalır? gidip kendin alsana yav. ne meraksız şeysinkaydirigubbakcemile3
bende korkuyodum sigaranın etkisi olacak diye. bir arkadaşımla konuştum yok kız valla ben fosur fosur içiyodum bi öğrendim hamile kalmışım dedi. o bana güç verdi. tamam dedim bunu kafamdan atayım artık. şimdi günde 1-2 tane içiyorum içime çekmeden o da sigarayı bırakma stresine alışabilmek için. bu ay sonuna kadar diyodum ama vazgeçtim. bikaç tane sigara kaldı. onu da içip tamamen silicem inşallah hayatımdan.maşallah canımm.bende çok sigara içiyordum herkes belkide o yüzden hamile kalamıyosun dedi bende 1 hafta oldu bıraktım...bakalım ne olacak...şimi içmiyosun değilmi...bende ilk çocuğuma hamile kaldığımda çok sigara içiyordum...o zaman hiç sorun olmamıştı...tabi yaşta ilerledi..yumurta kalitesi düüştü haliyle..ben birde bunu sigara içerek dahada kalitesiz hale getiriyordum bakalım bırakmamın faydası olacakmııııı
ha evet hperi bana zamanında çok oklava göstermişti. ben evlendiğim ay başlamıştım bebek istiyom bebek istiyom demeye de ondan kızıyodu bana acele ediom diye. daha çok kızacaktı belkide şükür bekletmeden geldi bebiş oklavadan kurtuldumkaydirigubbakcemile3
handancım benim tarihi 6 eylül diye değiştirir misin?
karats+, maonyaaa, impaladeniz, KUBI+, babu, duruşah, hperi+, perininkizi, darkangellove58+
hperiiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin 2 gündür çook yoğunsun canım
ya bu saate sonuç mu kalır? gidip kendin alsana yav. ne meraksız şeysinkaydirigubbakcemile3
inşallah canım...ben kızıma hamileyken içtim valla..ama ilk 3 ay içmedim...son 1 ayda içmedim...geri kalanında 5 tane falan içtim...kurtulmayız bu sigara düşmanından...1 hafta oldu hiç içmedim vede çok rahatım çok şükürbende korkuyodum sigaranın etkisi olacak diye. bir arkadaşımla konuştum yok kız valla ben fosur fosur içiyodum bi öğrendim hamile kalmışım dedi. o bana güç verdi. tamam dedim bunu kafamdan atayım artık. şimdi günde 1-2 tane içiyorum içime çekmeden o da sigarayı bırakma stresine alışabilmek için. bu ay sonuna kadar diyodum ama vazgeçtim. bikaç tane sigara kaldı. onu da içip tamamen silicem inşallah hayatımdan.
bence de kaydirigubbakcemile
bunu içmeyen bilemez zaten. insanlar bir anda öyle bi yargılıyor ve yadırgıyor ki. sanki biz çok bayılıyoz keyfimizden içiyoz yada salağız zararı olduğunu bilmiyoz. ben hamile olduğumu duyduğum an bıraktım aslında bikaç gün hiç içmedim. ama görsen nasıl bi sinir stres geldi üstüme bi anda hazır değildim ya böyle bişeye. e sonuçta bununda bebeğe zararı var. o yüzden günde 1-2 ye devam dedim kısa bir süre. o da dediğim gibi içime pek çekmeden sırf psikolojik olarak içtim demek için.inşallah canım...ben kızıma hamileyken içtim valla..ama ilk 3 ay içmedim...son 1 ayda içmedim...geri kalanında 5 tane falan içtim...kurtulmayız bu sigara düşmanından...1 hafta oldu hiç içmedim vede çok rahatım çok şükür
valla duruşah, bu konu benim de kafamı çok karıştırıyor bu ara. ben sigarayı bırakalı 6 seneyi geçiyor. yaşım da 33.
ve benimle yaşıt olup da, günde 1 paket sigarayı acımadan içen arkadaşlarım hamile kalıyorlar bu ara arka arkaya :)) son birkaç senede doğum yapan ya da hamile kalan yaşıtım öyle çok ki.
bilemiyorum, tabii ki sigara sağlıklı bişey değil ama mesela ben hiç içmiyorum.
sanırım önce stresi uzaklaştırmak lazım hayatımızdan.
selam kızlarr![]()