Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

a.s cnm hoş gedinnn sefa getirdin nerdesin kız sennnn :oklava: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya yarın annemler gelicekte bir heyecan içerisindeyim :) ne yaptın sonucu hala bekliyor musun..rüyama girdi gece..bakıyorum hamilelerimize tabloda senin ismin olmuyor hperi oluyor..kaydirigubbakcemile3

ya yarın annemler gelicekte bir heyecan içerisindeyim :) ne yaptın sonucu hala bekliyor musun..rüyama girdi gece..bakıyorum hamilelerimize tabloda senin ismin olmuyor hperi oluyor..kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım

ne diyorsun sen yaaaa ,rüyaların tersi çıkarmış anaam ben hiç giremeyecekmiyim o tabloya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
N_a_l_a_n|06.08.2010
busecan35|09.08.2010
pretty9217|10.08.2010
perininkizi|10.08.2010
KUBI|11.08.2010
duruşah|12.08.2010
trhn1677|14.08.2010
_dreamlike_|18.08.2010
aysenik|21.08.2010
makca|22.08.2010
Nimett07|23.08.2010
edammm|25.08.2010
Karats|31.08.2010
hperi|01.09.2010
elfkaya|01.09.2010
minikkuzucum|06.09.2010
maonyaaa|?
HAVALIKIZ|?
zeynep4|?
Banu77|?
betus19|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası
ua27|10 hafta
babu|9 hafta
impaladeniz|8 hafta
darkangellove58|8 hafta
CNNYSR|8 hafta
ozpar|5 hafta

[/table]

hoşgeldin canım

ne diyorsun sen yaaaa ,rüyaların tersi çıkarmış anaam ben hiç giremeyecekmiyim o tabloya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

yok ya üzülme benim rüyalarım dengesizdir..ne düşünürsem onu görürüm hep:) boşuna sıkma canını..gece yatarken kubi naptı diye düşünmüştüm o yüzden gördüm rüyayı galiba..sende girmişsin arada :)) zemuszemus

Hpericim ben bugün adet oldum cnm.

Incie kürüne başladım bugün.çok şekerli.aranızda deneyen varmı

yok ya üzülme benim rüyalarım dengesizdir..ne düşünürsem onu görürüm hep:) boşuna sıkma canını..gece yatarken kubi naptı diye düşünmüştüm o yüzden gördüm rüyayı galiba..sende girmişsin arada :)) zemuszemus

o zaman hayırdır inşallah canım :))

Hpericim ben bugün adet oldum cnm.

Incie kürüne başladım bugün.çok şekerli.aranızda deneyen varmı

evet canım gördüm,hatta cevap vermiştim sabah görmedin herhalde..olsun üzülme
yeni tarihini ver yazayım hemen

ben 2 gün denedim ama bıraktım nefesim kesiliyordu,çarpıntı tutuyordu çok şekerli çok fena,bu bal tarçın karışımı bile daha az tatlı oluyor..
Eğer dayanabiliyorsan yap canım,şifa olsun inşallah..

evet canım gördüm,hatta cevap vermiştim sabah görmedin herhalde..olsun üzülme
yeni tarihini ver yazayım hemen

ben 2 gün denedim ama bıraktım nefesim kesiliyordu,çarpıntı tutuyordu çok şekerli çok fena,bu bal tarçın karışımı bile daha az tatlı oluyor..
Eğer dayanabiliyorsan yap canım,şifa olsun inşallah..

gördüm cnm yazdığını hatırlatım dedim.
6 eylül bi sonrakia det tarihim

hoşgeldin canım

ay cnm bende öle gördüm rüyam da hayırdır inş. ama ben kendimi tabloda gördüm olumunekankayizsmile

kızlar rüyanızı yorumlaya bilirim azda olsa anlatırsanız.

kimi insanın rüyası çıkar kimisininki çıkmaz bide o önemli

Back
X