Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kıslar pazartesi transferim var dualarınızı bekliyorum ben 2 hafta yokum dinlenicem hayırlı pozitif sonucu veririm inşaallah

Günaydın kızlar
Dünde dediğim gibi beklenen kırmızılar geldi ama hiç üzülmedim geleceğini biliyordum.Bu ayda olmadı hakkımda hayırlısı buymuş demek ki tüm kalbimle isteyen herkesin bir an önce anne olabilmesi için dua ediyorum sizlerde dualarınızı esirgemeyin lütfen

Günaydın kızlar
Dünde dediğim gibi beklenen kırmızılar geldi ama hiç üzülmedim geleceğini biliyordum.Bu ayda olmadı hakkımda hayırlısı buymuş demek ki tüm kalbimle isteyen herkesin bir an önce anne olabilmesi için dua ediyorum sizlerde dualarınızı esirgemeyin lütfen

hayırlısı canım inşallah sende en kısa zamanda anne olursun

Günaydın kızlar
hayırlısı olsun canımmm...üzülmemen çok iyi...tbrk ediyorum seni canım

günaydınnn kızlarr..
ben geldim ama hemen çıkıyorum evi temizlemeye bayan gelecek onu alıp lojmana gecicem..
akşam girerim zaman bulursamm..
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız bakalım
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın?
günaydınnn kızlarr..
ben geldim ama hemen çıkıyorum evi temizlemeye bayan gelecek onu alıp lojmana gecicem..
akşam girerim zaman bulursamm..
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın canım kolay gelsin size

darkangellove58+, N_a_l_a_n+, edammm+

kızlar ben geldimm nasılsınızzzz opuyorumnanaktan

sonuç hala çıkmadı ama sinirlendim yaaa mafoldumben

Back
X