Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kendimi bi garip hissettim sizinle konusamayınca sanki sürekli eksik bi şeyler varmıs gbi geliyo...bayaa bi alışmışım sizinle konusmaya...tatile gidince napcem acepppohaoldumsmile
kızlarr ben geldim yaa,net gitti sonra patron geldi offf..
geçmişi okumaya vaktim yok artık akşam okurum evden
özledim sizi ne yapıyosunuzzz??
diğerlerini bilmem ama ben adet oldum oturuyorum
kızlar bana müsade bugün erkenciyim biraz işlerim varda dışarda hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın görüşmek üzere
tatildede net bulduğun yerde hemen giriver topiğe kaydirigubbakcemile3
diğerlerini bilmem ama ben adet oldum oturuyorum
bugün kimsecikler yok o yüzden geçmişi okuman kolay olacak canım
ben nöbet bekliyorum topikte hemde sıcaklarla uğraşıyorum
kıymama sana ben yaa bende lekelenme durdu beklemedeyim hpericim eyvahedigeldismile
slm nasılsınız kızlar
yaa geçmiş olsun canım,o zaman önümüzdeki ay hep beraber bomba gibi hamile kalacağız..
yarın başlıyomusun çörekotu bal tarçına.??
aman iyi barii kaydirigubbakcemile3 ahh canım yaa çok sıcak gerçekten,bol bol sıvı tüket olur mu hayatım dikkat et kendine
Ayyyy zaten aklım sende,ahh inşallah canım arkadaşım bu ay bitir şu işi hayırlısıylaa :Saruboceq:
ah ah iş bana kalsa bitircem de inş kesildi leke yarın ateşim nasıl olcak bakalım
yüksek olacak inşallah canım,olumlu düşün hep olur mu.Umudunu yüksek tut..
inş cnm hayırlısı neyse olsun adetim gelirse saçlarımı boyatırım vs. kendime bakarım gene ağlarım sızlarım yola devam ama hamıleysem ayyyy çıldırırırımm kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr pek konusamadık bugunlük böyle oldu...yarın görüşürüz...hepinize iyi aksamlar diliyorummmopuyorumnanaktan
hep beraber çıldırırız inşallah canım.
Hayırlısı fazla stres yapma lütfen,bol bol nefes al sakin kalmaya çalış
yarın görüşürüz canım.
öptüm
bende çıkıyorum evet bugün ayrı düştük,yarın görüşürüz şekerler
öpüyorum hepinizii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan