Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puuff :/ o kadar yazdım kimse yok.
neyse iyi geceler şimdilik, sabah okursunuz nasılsa.
görüşürüz yarın a.s.
herkese selam.
berbat bir gün geçirdim :bbo: günlerce araştırıp bulduğum ve bugün randevusuna gittiğim doktorun kliniği tam bir ticarethane. muhasebecinin müdür odası gibi odası var siz anlayın artık.
başımdan geçenleri bir bir anlattım, sonra dedim ki ben rahim filmi istiyorum.
ok dediler, bütün hormon testlerini ve smear testini yeniden yapmak gerek dediler. eşinin sperm örneğini yeniden almalıyız dediler. dediler de dediler... yani beni bundan önce uğraştığım hiçbirşey zaten yokmuş gibi davrandılar.
elimde bir kaydı bile olmayan bir vajinal muayene ve hsg çektirmem için randevu aldıkları bir laboratuarın kağıdını bana vermeleri için kendilerine 220 lira ödedim.
hsgnin 470 lira tutacağını söylediler, yarın akşam 17:30a randevu verdiler, 6 saat hiçbişey yemeden gel dediler.
allahım hala içim içimi yiyor, bunun için 220 lira ödedim ben laelaelaelaelae
dönüş yolunda söylenip dururken eşim bir özel hastaneye götürdü, hastaneyi biliyorum, eve yakın bir klinikte de doktorları çalışıyor hatta. kliniğin baş müdavimlerinden biriyim ben, başım ağrısa oraya gidiyorum. neyse kısa keseyim, bu kliniğin kadın doğumcusu da eşimin götürdüğü hastanenin doktorlarından aynı zamanda. ben de doktorun adını verdim ve onun hastasıyım hsg çektireceğim dedim. doktorun istek kağıdını görmek istediler, yok dedim daha doktoru görmedim. arayalım mı dediler, beni tanımaz ama arayalım dedim. beni telefonda doktorla konuşturdular, doktora herşeyi anlattım ve dedim ki hsg çektirip sonucu alıp gelip sizi göreceğim.
tama dedi doktor, talimatı verdi, hastanede VIP gibi geziyorumyalnız akşam 5ten sonra gittiğimizden doktorların mesaisi bitmişti, zaten yanlış günde gitmişim, sizin dediğiniz gibi 9. günümü saydılar ve perşembeye randevu verdiler.
bu arada ücret ise 160 tl, evet sadece bu kadar yerimseniben
ilk gittiğim kliniğe niye gittim ben hala bilmiyorum, o kadar da araştırdım, bu kadar ticarete dönük çalıştıklarını bilseydim anında vazgeçerdim.
eşimin mart ayında 80 liraya yaptırdığı spermiyogram için 200 tl istediler. buraya mecbur kaldığımız anda ödeyeceğimiz parayı düşünüyorum da kafamçokkarıştı Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın. çünkü buralarda zayıf noktanızı yakaladılar mı bırakmıyorlar.
neyse sonuç olarak perşembe hsg çektiriyorum yerimseniben
hem de çok ekonomik, hem de içim rahat ...
Ayy canım yaa,ne sinir bozucu.![]()
![]()
Bu işi hiç anlamıyorum zaten.Sağlık konusu nasıl bir ticaret kapısına dönebilir ki.Doktorluk öyle bir meslek ki,bu mesleği seçtiğin zaman tek amacının insanlığa hizmet ve yarar olması lazım para kazanmak değil.Bu tip yerler ve insanlardan nefret ediyorum,yazıklar olsun.Demişlerdir ohh geldi kendi ayaklarıyla tıpış tıpış rahim filmide istiyor,bir güzel kazıklayalım şunu..Verdiğin para da başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Neyseki sonunda iyi bir yere de denk gelmişsin sevindim,eşin saolsun :))
Bakalım bu doktor isteyecekmi diğer testleri de baştan? Perşembe gittiğin zaman herşeyi konuşursun en ince ayrıntısına kadar..Haydi hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:
yeni doktor bulacakken dikkatli ol çok, maalesef klinik diye gidiyorsun ticarethane çıkıyor :/
neyse, hadi uyuyalım şimdi, sabaha görüşürüz nasılsa :) ilgine teşekkür ederim çok a.s.
evet canım haklısın zaten ondan bir türlü gidemiyorum yeni bir doktora,kime güveneceğim ki.Şu an gittiğim doktora tavsiye üzerine gitmiştim ilk,gerçi iyi bir adam istediğinde ara git,öyle para falan istemez her seferinde,ama ne bileyim 1,5 yıldır bana hiçbirşey önermedi,çok rahat davrandı stres yapma olur dedi,ille hemen istiyorsan aşılama dene dedi.Bende bilemiyorum işte ne yapsam..
Bakalım bu kürleri deniyorum ya bu ay tutmazsa eylül de yada ekimde giderim artık..
Tamam canım,iyi geceler,tatlı rüyalar..
Yarın görüşür konuşuruz..
Öpüyorum opuyorumnanaktan
merhabaaa...hiç uykum falan yok...beklenenden 3 gün önce regl oldum yaaa
günaydııııınnnnnn bayanssulusmile
günaydın canım nasılsınız ?
delikafadulden Günaydınnnnnnn delikafadulden
herkese selam.
berbat bir gün geçirdim :bbo: günlerce araştırıp bulduğum ve bugün randevusuna gittiğim doktorun kliniği tam bir ticarethane. muhasebecinin müdür odası gibi odası var siz anlayın artık.
başımdan geçenleri bir bir anlattım, sonra dedim ki ben rahim filmi istiyorum.
ok dediler, bütün hormon testlerini ve smear testini yeniden yapmak gerek dediler. eşinin sperm örneğini yeniden almalıyız dediler. dediler de dediler... yani beni bundan önce uğraştığım hiçbirşey zaten yokmuş gibi davrandılar.
elimde bir kaydı bile olmayan bir vajinal muayene ve hsg çektirmem için randevu aldıkları bir laboratuarın kağıdını bana vermeleri için kendilerine 220 lira ödedim.
hsgnin 470 lira tutacağını söylediler, yarın akşam 17:30a randevu verdiler, 6 saat hiçbişey yemeden gel dediler.
allahım hala içim içimi yiyor, bunun için 220 lira ödedim ben laelaelaelaelae
dönüş yolunda söylenip dururken eşim bir özel hastaneye götürdü, hastaneyi biliyorum, eve yakın bir klinikte de doktorları çalışıyor hatta. kliniğin baş müdavimlerinden biriyim ben, başım ağrısa oraya gidiyorum. neyse kısa keseyim, bu kliniğin kadın doğumcusu da eşimin götürdüğü hastanenin doktorlarından aynı zamanda. ben de doktorun adını verdim ve onun hastasıyım hsg çektireceğim dedim. doktorun istek kağıdını görmek istediler, yok dedim daha doktoru görmedim. arayalım mı dediler, beni tanımaz ama arayalım dedim. beni telefonda doktorla konuşturdular, doktora herşeyi anlattım ve dedim ki hsg çektirip sonucu alıp gelip sizi göreceğim.
tama dedi doktor, talimatı verdi, hastanede VIP gibi geziyorumyalnız akşam 5ten sonra gittiğimizden doktorların mesaisi bitmişti, zaten yanlış günde gitmişim, sizin dediğiniz gibi 9. günümü saydılar ve perşembeye randevu verdiler.
bu arada ücret ise 160 tl, evet sadece bu kadar yerimseniben
ilk gittiğim kliniğe niye gittim ben hala bilmiyorum, o kadar da araştırdım, bu kadar ticarete dönük çalıştıklarını bilseydim anında vazgeçerdim.
eşimin mart ayında 80 liraya yaptırdığı spermiyogram için 200 tl istediler. buraya mecbur kaldığımız anda ödeyeceğimiz parayı düşünüyorum da kafamçokkarıştı Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın. çünkü buralarda zayıf noktanızı yakaladılar mı bırakmıyorlar.
neyse sonuç olarak perşembe hsg çektiriyorum yerimseniben
hem de çok ekonomik, hem de içim rahat ...
iyiyiz canım sen nasılsın? uzun zamandır ilk bu sabah midem bulanmadı, artık geçiyor sanırım :)
sanada günaydın :)
busecan nerdesiiin? ateşini merak ediyorum bilmiyorumkismile