Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlaaarrr ben geldimzemuszemus evet uyku sersemiyimsempatiksalakcinni
ama geçmişe bakıyodum ay sinir oldum:kızgın:
bu arada adet olmadım ben ama ne hamile gibi nede adet olcakmışım gibi belirti yok bendebilmiyorumkismile
sadece belimde batmalar oluyo çekiliyo nefesim kesilck gibi
oda üşütmedendir zaten:2:

senn günn ne zamandı ki canım ..inşallah vardır bişey bari bu ay en azından 2_ 3 tanede olsa hamişimiz olsa onların sevinciyle önümüzdeki ay daha umutlu geçer..

senn günn ne zamandı ki canım ..inşallah vardır bişey bari bu ay en azından 2_ 3 tanede olsa hamişimiz olsa onların sevinciyle önümüzdeki ay daha umutlu geçer..

dündü canım benim günüm ama yumurtlama günlerim boş geçti sayılır:çok üzgünüm: o yüzden bendende ümit yok canım bu ay
hamişlerin önce göğüslerde olurmuşya belirti
kontrol ediyorum ara sıra yok... hastalanıcakken biraz şişer hassaslaşırlar o kadr yani aynı o kadr şişmişler normalde dokunamamam gerekiyodu:kızgın:

dündü canım benim günüm ama yumurtlama günlerim boş geçti sayılır:çok üzgünüm: o yüzden bendende ümit yok canım bu ay
hamişlerin önce göğüslerde olurmuşya belirti
kontrol ediyorum ara sıra yok... hastalanıcakken biraz şişer hassaslaşırlar o kadr yani aynı o kadr şişmişler normalde dokunamamam gerekiyodu:kızgın:

hayırlısı bakalım canım ...ben zaten oldukdan sonra 1 defada olsa çalışma o zaman bile tutuyo
o kadar çocuk yapan hep hesaplamı yapıyo demi...yani belli olmaz sennişde..
benimde regl olmamam 10_15 gün kala gögüslerim acır şuan o kadar acıyoki akşamları yatamıyorum....bende hamiş olsam ağrımaz die düşünüp bu ayda olmadı diyorum :( :)

hayırlısı bakalım canım ...ben zaten oldukdan sonra 1 defada olsa çalışma o zaman bile tutuyo
o kadar çocuk yapan hep hesaplamı yapıyo demi...yani belli olmaz sennişde..
benimde regl olmamam 10_15 gün kala gögüslerim acır şuan o kadar acıyoki akşamları yatamıyorum....bende hamiş olsam ağrımaz die düşünüp bu ayda olmadı diyorum :( :)

yok canım öyle düşünme benim arkadaşımında adetten önce göğüsleri şişer acırdı
korunmayı bıraktığı ay gecekmiş 1hafta göğüslerim şişerdiya diyo bende hiç umursamadım diyo adet olcam diyodum diyo ama 1ay 1haftalıkken bilememiş düşmüş çocuğu..
zaten adet belirtilerin oluyomuş hamişkende
Allah büyük inşallah bizimledir meleklerimiz:Saruboceq: :Saruboceq:

korunmayı bıraktığı ay gecekmiş 1hafta göğüslerim şişerdiya diyo bende hiç umursamadım diyo adet olcam diyodum diyo ama 1ay 1haftalıkken bilememiş düşmüş çocuğu..

inşallah canım inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah öyledir canım sende keşke evde test yapsaydın....mereklandım şimdi eyvahedigeldismile

kızlar ben gelmeye çalışıyorum ama bu sistem ne yavaş,zaten kaçamak yazı yazıyorum onuda yazamıyorum yavaşlıktan..sizi özledim

inşallah öyledir canım sende keşke evde test yapsaydın....mereklandım şimdi eyvahedigeldismile

test negatif olunca insanın morali bozuluyo ay :çok üzgünüm:
1-2günde olsa kendimi hamile hissetmek istiyorumkaydirigubbakcemile3
gerçi yapsamda rahat olsam adetim gelir o zamn çünkü böyle giderse yumurtlama günlerim bu sefer sivasa denk gelecek önümüzdeki ayda boş yaniiii:a015:

kızlar ben gelmeye çalışıyorum ama bu sistem ne yavaş,zaten kaçamak yazı yazıyorum onuda yazamıyorum yavaşlıktan..sizi özledim

sorma canım o kadar yavaşki diğer sayfa açılana kadar işimi yapıp öyle gelirim pc başına o kadar yavaş yanii kaydirigubbakcemile3

sultan yaptım şimdi. 12 haftalık görnüyorum son adet tarihime göre. ama ultrasonda 3-4 gün büyük görünüyo. neden öyle bende anlamıyorum. unutmazsam bu gidişimde sorucam dr.a.

test negatif olunca insanın morali bozuluyo ay :çok üzgünüm:
1-2günde olsa kendimi hamile hissetmek istiyorumkaydirigubbakcemile3
gerçi yapsamda rahat olsam adetim gelir o zamn çünkü böyle giderse yumurtlama günlerim bu sefer sivasa denk gelecek önümüzdeki ayda boş yaniiii:a015:

o zaman bize ve kendile bi iylik yapsanda ben daha çok merak etmeden yapsan şu testi bugün olmaz mı :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

sultan yaptım şimdi. 12 haftalık görnüyorum son adet tarihime göre. ama ultrasonda 3-4 gün büyük görünüyo. neden öyle bende anlamıyorum. unutmazsam bu gidişimde sorucam dr.a.

senn kaç haftalık canım..bide zaten ora da yazıyo ya Bu grafikte sunulan boy ve kilo değerleri ile gelişim göstergeleri, ortalama değerlerdir. Her bebek, ayrı bir bireydir ve diğerlerinden farklılıklar gösterebilir. Bebeğinizin gelişiminin normal ve sağlıklı olduğuna ya da olmadığına, ancak doktorunuz karar verebilir. Bu grafik, sadece bilgi verme amaçlı hazırlanmıştır.
sorun stres yapma yanii

bizde seni özledik bebişimopuyorumnanaktan
niye bırakmıyolarsa :oklava: rahat rahat konuşamıyoz

sorma cicim sorma oklavanın alasını atmak lazım :oklava: :oklava: :oklava:

sorma canım o kadar yavaşki diğer sayfa açılana kadar işimi yapıp öyle gelirim pc başına o kadar yavaş yanii kaydirigubbakcemile3

evet kuşum sinir oldum bende yaaa,zaten işim var birde bu yavaş olunca 2 kat gıcık oluyorum.

:3: denizzz selam şekerim

Back
X