Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel çağırıyormuşsun, böyle çağırmaya kim olsa dayanamaz gelir :1hug:
bence o yüzden bebeğin seni fazla bekletmeyecek kuzucum![]()
o zaman bize ve kendile bi iylik yapsanda ben daha çok merak etmeden yapsan şu testi bugün olmaz mı :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
yok ya ben bu teste göre söylemedim. normalde hamilelik son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor. dr. sana her ultrasona gittiğinde bebeğin resmini veriyor ya onun üzerinde kaç hafta kaç gün olduğu yazıyor. benimki 4 gün daha büyük gözüküyor ultrasonda. gerçi mart anneleri topiğinde bikaç kişinin ben gibi önde. geride olanlar da var. ama çözemiyoruz işte neyden kaynaklandığını.senn kaç haftalık canım..bide zaten ora da yazıyo ya Bu grafikte sunulan boy ve kilo değerleri ile gelişim göstergeleri, ortalama değerlerdir. Her bebek, ayrı bir bireydir ve diğerlerinden farklılıklar gösterebilir. Bebeğinizin gelişiminin normal ve sağlıklı olduğuna ya da olmadığına, ancak doktorunuz karar verebilir. Bu grafik, sadece bilgi verme amaçlı hazırlanmıştır.
sorun stres yapma yanii
kızlar kk nie yavaş ilerlio.diğer siteler herzamanki gibi ama kk çok yavaş
canım daha 1gün geciktimya çıkmazki
hem hatırlıyomusun ben geçen ay günümde oldum ama 4gün sonra söküldüm yaniiiiii 3-4gün gecene kadr beklemeyi düşünüyorum
sanki adet tarihim 3gün sonraymış gibi düşünüyorumyerimseniben
senin ne zamndı canım birlikte test yapalım o zmana kadr olmamda inşallah hayırlısıyla
yok ya ben bu teste göre söylemedim. normalde hamilelik son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor. dr. sana her ultrasona gittiğinde bebeğin resmini veriyor ya onun üzerinde kaç hafta kaç gün olduğu yazıyor. benimki 4 gün daha büyük gözüküyor ultrasonda. gerçi mart anneleri topiğinde bikaç kişinin ben gibi önde. geride olanlar da var. ama çözemiyoruz işte neyden kaynaklandığını.
bu ay bekliyoz artık hayırlı haberler sizlerden:Saruboceq:bişey diyemiycem canım ..anlamadığım ve hamiş olmadığım için senağlamasenağlama
canım daha 1gün geciktimya çıkmazki
hem hatırlıyomusun ben geçen ay günümde oldum ama 4gün sonra söküldüm yaniiiiii 3-4gün gecene kadr beklemeyi düşünüyorum
sanki adet tarihim 3gün sonraymış gibi düşünüyorumyerimseniben
senin ne zamndı canım birlikte test yapalım o zmana kadr olmamda inşallah hayırlısıyla
merhaba handancım. yoğunsun diye ilişmedim bugün sana. bağlantıda berbat yav. yazıyon 10 dakikada sayfa anca yenileniyor. insanın yazası gelmiyor. olayın sıcaklığı kayboluyoÇok üzgünüm çoook
güzel olurdu canım hemde süper ama ben geçen ay 31 de oldum 3 gün erken oldum..bende 31 bekliyom ama int yapınca 29 da olcağımı söylüyo....
yani senn bebiş o zamana kadar 1 hafta daha bekliyecek kaydirigubbakcemile3
kızlar ben tüp kapalılığıyla ilgili topik açtım.kk da güncel tüp tıkanıklıyla ilgili hiç konu yoktu bari açım dedim.ama yazı yazan yokkaydirigubbakcemile3
kızlar ben tüp kapalılığıyla ilgili topik açtım.kk da güncel tüp tıkanıklıyla ilgili hiç konu yoktu bari açım dedim.ama yazı yazan yokkaydirigubbakcemile3
1haftamııııohaoldumsmile
bekleyemeyiz 1hafta bebişim sabırsızlanır benim:umursamaz::CüvCüv:
ayy keşke gerçek olsa:çok üzgünüm:
geçen aylarda ard ardaydık ben 25günde oluyorumya uzaklaşmışızkaydirigubbakcemile3
2gün daha geçerse direkt kan testi yaptırmayı düşünüyorum canım
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evt canım ama ben her ayın 2 de bakalım bu sefer de hiç olmam..
neyse canım şurda 2 güne ne kaldı inş.