Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ben de aynı canım dosyalarla bogusuyorum işte :bbo: emekli olsak artık yaaakaydirigubbakcemile3

emekli mi :roflol::roflol:

dur kıs daha ilk çocuğu hele bi doğur sonra bi kaç tane daha daha sonrada torunların olunca emekli olursun :roflol::roflol::roflol:

emekli mi :roflol::roflol:

dur kıs daha ilk çocuğu hele bi doğur sonra bi kaç tane daha daha sonrada torunların olunca emekli olursun :roflol::roflol::roflol:

aman napiiim bi ton salakla ugrasmak zorunda kalmaktan sıkıldım artık...çalıştıgım sürece de hep muhatap olacagım böyle beyinsizlerle maalesef:1no2:

hoşbulduk gülcüm bugün nasılsınız bakalım küçük prensesle sen?

iyiyiz teyzesi kahvaltı yaparken azıcık kıvrandı ama tekrar uyudu galiba daha uyanmadı .
eşim bu kız sana çekmiş diyo gece uyumuyo sabah uyanmıyoo :roflol::roflol::roflol:
günaydın kalk kızım bana kahvaltı hazırla diyo ama tık yok oh uyu sen uyu anan gibi diyo :roflol::roflol:

iyiyiz teyzesi kahvaltı yaparken azıcık kıvrandı ama tekrar uyudu galiba daha uyanmadı .
eşim bu kız sana çekmiş diyo gece uyumuyo sabah uyanmıyoo :roflol::roflol::roflol:
günaydın kalk kızım bana kahvaltı hazırla diyo ama tık yok oh uyu sen uyu anan gibi diyo :roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu erkekler hep böyle demekki bizimkide beni kızına şikayet ediyor hep anan gibi uykucu olacan uyan kız diyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Back
X