Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

günaydın kızlaar,geç uyandım bugün yaa bıraksan uyurdum da zorla kaldırdım kendimi :)) eşimde evde kahvaltı hazırlıyorum şimdi o da ekmek almaya gitti..Hemen size haber vereyim dedim..
Kahvaltı faslımız bitsin geleceğim hemen
opuyorumnanaktan

ne var ne yok kıslar görüşmeyeli,bebişler nasıl???
biz iyiyiz canım çok şükür hiçbir sorunumuz yok şimdilik sen ve bebişin nasıl?
günaydın kızlaar,geç uyandım bugün yaa bıraksan uyurdum da zorla kaldırdım kendimi :)) eşimde evde kahvaltı hazırlıyorum şimdi o da ekmek almaya gitti..Hemen size haber vereyim dedim..
opuyorumnanaktan

günaydın canım tamam yapın kahvaltınızı sonra gelirsin yanımıza

Son düzenleme:
iyiyiz canım bi sıkıntımız yok cok şükür...siz nasılsınız??
opuyorumnanaktan

ohhhhhhhh afiyet olsun sekerimmm.....

biz iyiyiz canım çok şükür hiçbir sorunumuz yok şimdilik sen ve bebişin nasıl?
ben yine hastalıkla uğraşıyorum canım,geçmişte yazmıştım,belki görmüşsündür..yarın doktor kontrolümüz var..sadece 2li testim yapıldı şimdiye kadar,bu seferde büyük ihtimalle 3lüyü yaptırır doktor..cinsiyetimizi kesin olarak öğrenebiliriz inş..öle işte..

ben yine hastalıkla uğraşıyorum canım,geçmişte yazmıştım,belki görmüşsündür..yarın doktor kontrolümüz var..sadece 2li testim yapıldı şimdiye kadar,bu seferde büyük ihtimalle 3lüyü yaptırır doktor..cinsiyetimizi kesin olarak öğrenebiliriz inş..öle işte..

geçmiş olsun canımm...2'li test sonucları iyi cıkınca bazı doktorlar 3'lü ya da 4'lüye gerek görmüyor belki de yaptırmaz hiç belli olmaz..kaç haftalık oldu bebiş?

geçmiş olsun canım senin bebiş bütün hastalıklara bağışıklık kazanmış olarak gelecek dünyaya herhalde bu gidişle
yarın bizede hemen haber verirsin o zaman cinsiyetini canım

Bir baba evlenmek üzere olan oğluna
"Sana son tavsiyemi mutfakta anlatmak istiyorum" demiş.
Mutfak işlerini ve yemek yapmayı pek bilmeyen delikanlı "Olur" demiş çekine çekine. Baba, ocağa aynı büyüklükte üç kap koymuş, hepsini suyla doldurup altını yakmış. Oğlundan sırasıyla iki havuç, iki yumurta ve iki kavrulmamış kahve çekirdeği iste...miş... herbirini ayrı ayrı kaplara yerleştirip yirmi dakika süreyle kaynatmış. Yemek masasında üç tabak duruyormuş.
Kaynattığı havuçları, yumurtaları ve kahve çekirdeklerini büyük bir özenle tabaklara yerleştirmiş.
Sonra oğluna dönüp sormuş: "Ne görüyorsun?"
Oğlu düşünürken açıklamaya başlamış.
"Havuçlar haşlandıkça aslını kaybedip yumuşamış. Yumurtalar görünüşte baştaki gibi sert duruyorlar ama içleri katılaşmış. Kahve taneleri ise olduğu gibi duruyor, başta neyseler sonunda da öyleler.. "
Sonra asıl tavsiyesine sıra gelmiş:
"Evlilikte aşk ve şefkat birlikte olmalıdır.

Aşksız bir evlilikte her iki eş de şu gördüğün havuçlar gibi birbirlerini tüketirler, eskitirler, pörsütürler.

Şefkatsiz bir evlilikte ise eşler birbirlerine ne kadar tahammül etseler de, yumurtalar gibi içten içe katılaşırlar, birbirlerinden uzaklaşırlar.

Aşkın da şefkatin de olduğu bir evlilikte ise, şartlar ne olursa olsun, eşler tıpkı şu kahve taneleri gibi, birbirlerinin yanında kalırlar, kendi kişiliklerini yitirmezler. Kahve tanelerinin tekrar kaynatılmaya hazır olmaları gibi, onlar da birbirleriyle baş başa uzun yıllar geçirmeye isteklidirler.

Oğlu aldığı bu dersten tam çok etkilenmişken.....
"Asıl ders bu değil!" demiş baba.
Oğlunun elinden tuttup, ocağın üzerinde bıraktığı kapların içinde kalan suları göstermiş.
"Havuçlardan ve yumurtalardan arta kalan suya bak... İkisinde de bir tat yok "
Kahve çekirdeklerini çıkardığı kaptaki suyu yavaşça bir fincana boşaltmış. Mis gibi taze kahve kokmuş ortalık. Fincanı oğluna uzatıp.
"İçmek istersin herhalde" demiş.
Oğlu kahvesini yudumlarken konuşmasını sürdürmüş.
"Kahve çekirdekleri gibi birbirlerini tüketmeyen eşlerin paylaştığı yuva da işte böyle olur. Mis gibi, temiz ve huzur verici. Başka herkesin fincanına koyup yudumlayacağı taze kahve gibi... Çünkü onlar birbirlerini harcamayarak, birbirlerine aşkla ve şefkatle davranarak hayata kendi tatlarını, kokularını ve renklerini katmayı başarırlar."
Kahve taneleri gibi olabileceğimiz bir yaşam geçirmemiz dileğiyle

iyilik cnm ne olsun sen nasılsın biraz iyileşebildin mi ?
bebişlerde ii teyzesi :Saruboceq:

opuyorumnanaktan

günaydın handan afiyet olsun cnm grş öpüyorum ......

Bir baba evlenmek üzere olan oğluna
"Sana son tavsiyemi mutfakta anlatmak istiyorum" demiş.
Mutfak işlerini ve yemek yapmayı pek bilmeyen delikanlı "Olur" demiş çekine çekine. Baba, ocağa aynı büyüklükte üç kap koymuş, hepsini suyla doldurup altını yakmış. Oğlundan sırasıyla iki havuç, iki yumurta ve iki kavrulmamış kahve çekirdeği iste...miş... herbirini ayrı ayrı kaplara yerleştirip yirmi dakika süreyle kaynatmış. Yemek masasında üç tabak duruyormuş.
Kaynattığı havuçları, yumurtaları ve kahve çekirdeklerini büyük bir özenle tabaklara yerleştirmiş.
Sonra oğluna dönüp sormuş: "Ne görüyorsun?"
Oğlu düşünürken açıklamaya başlamış.
"Havuçlar haşlandıkça aslını kaybedip yumuşamış. Yumurtalar görünüşte baştaki gibi sert duruyorlar ama içleri katılaşmış. Kahve taneleri ise olduğu gibi duruyor, başta neyseler sonunda da öyleler.. "
Sonra asıl tavsiyesine sıra gelmiş:
"Evlilikte aşk ve şefkat birlikte olmalıdır.

Aşksız bir evlilikte her iki eş de şu gördüğün havuçlar gibi birbirlerini tüketirler, eskitirler, pörsütürler.

Şefkatsiz bir evlilikte ise eşler birbirlerine ne kadar tahammül etseler de, yumurtalar gibi içten içe katılaşırlar, birbirlerinden uzaklaşırlar.

Aşkın da şefkatin de olduğu bir evlilikte ise, şartlar ne olursa olsun, eşler tıpkı şu kahve taneleri gibi, birbirlerinin yanında kalırlar, kendi kişiliklerini yitirmezler. Kahve tanelerinin tekrar kaynatılmaya hazır olmaları gibi, onlar da birbirleriyle baş başa uzun yıllar geçirmeye isteklidirler.

Oğlu aldığı bu dersten tam çok etkilenmişken.....
"Asıl ders bu değil!" demiş baba.
Oğlunun elinden tuttup, ocağın üzerinde bıraktığı kapların içinde kalan suları göstermiş.
"Havuçlardan ve yumurtalardan arta kalan suya bak... İkisinde de bir tat yok "
Kahve çekirdeklerini çıkardığı kaptaki suyu yavaşça bir fincana boşaltmış. Mis gibi taze kahve kokmuş ortalık. Fincanı oğluna uzatıp.
"İçmek istersin herhalde" demiş.
Oğlu kahvesini yudumlarken konuşmasını sürdürmüş.
"Kahve çekirdekleri gibi birbirlerini tüketmeyen eşlerin paylaştığı yuva da işte böyle olur. Mis gibi, temiz ve huzur verici. Başka herkesin fincanına koyup yudumlayacağı taze kahve gibi... Çünkü onlar birbirlerini harcamayarak, birbirlerine aşkla ve şefkatle davranarak hayata kendi tatlarını, kokularını ve renklerini katmayı başarırlar."
Kahve taneleri gibi olabileceğimiz bir yaşam geçirmemiz dileğiyle

ne kadar doğru tespitler...saol canımmm

geçmiş olsun canımm...2'li test sonucları iyi cıkınca bazı doktorlar 3'lü ya da 4'lüye gerek görmüyor belki de yaptırmaz hiç belli olmaz..kaç haftalık oldu bebiş?

yarın tam 18 hafta olacak inş..2li sonuçlarım iyiydi,eşimde duymuş bazı doktorların istemediğini,para için ister isterse,yaptırmayalım diyor..(sonucu ark eşininkiyle karşılaştırmış,aynı yaştayız,benim değerlerim daha iyi onunkinden..onların doktoru istememiş)belki bizimkide istemez,dediğin gibi belli olmaz..

geçmiş olsun canım senin bebiş bütün hastalıklara bağışıklık kazanmış olarak gelecek dünyaya herhalde bu gidişle
yarın bizede hemen haber verirsin o zaman cinsiyetini canım

sorma canım yaa,zaten hassas bi bünyem var,hamilelikte daha da beter oldum..ilaç içmememk için mücadele ettikçe,hastalanıyorum..inş bebeişim zarar görmezde,bağışıklık kazanır...yarın sabah 10 da randevumuz,okula geri dönmeden fırsat bulursam haber veririm tabii..

ben çıkıyorum kıslar,kociş şimdi kalkar "kahvaltıyı niye hazırlamadın yavrum ya "der,açlığa tahammülümüz yokda:1:

banucum benimde 2 li testin sonucu güzel çıkmıştı ayrıntılı ultrasonda yapınca 3 lü ve 4 lü teste gerek duymadı geçen ayda şeker yüklemesini yaptırdım çok şükür herşey yolunda ....
24 ve 28 ci haftaları arasında yapılıyo şeker yüklemesi acil bi durum yoksa tabii ...........

Back
X