Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

gerçi benimde bebğim olsa dikkat ederim korkarım ama mahşallah dikkat etmeyenlerin bebişlerin nur topu gibi doğuyo ve dikkat edenlerinki çok zayıf doğuyo gerçi biz bişey bilemeyiz her şeyi bilen rabbim hakkımızda hayırlısını versin seninde gönlüne göre versin opuyorumnanaktan kaç aylık oldun sen cnm hihoyyyt

sakınan göze çöp batar derler ya işte bu yüzden galiba kaydirigubbakcemile3

ben senin gibi düşünmüyorum kubicim, ben hamile değilim ama ben bile içinde katkı maddesi olan hazır gıdaları almamaya çalışıyorum.
aldıklarımın ambalajlarını hep okurum, katkı maddesi ve koruyucu varsa almam.
olmayan ürünlerin üzerinde yazıyor zaten.

kötü bi devirde yaşıyoruz, dikkatli olmazsak yaşlılığımız sıkıntılı geçebilir ;)

yoo ben hazır gıdalar için bişey demedim cnm pilav olsun makarna olsun bunlardan babucuk uzak duruyomuş bunun için dedim cnm babucukda iyisini bilir tabiki benden tecrubeli ve bebişli kaydirigubbakcemile3

ohh afiyet olsunnn...ama canım sana ufak bir hatırlatma yapayım hamilelikte konserve ürünler, dondurulmuş hazır gıdalar tüketilmemelidir diye bir çok doktorun internet sitesinde okudum. yeni doktorumda söyledi. balık yağını sordugumda ton balıgı yesem olur mu dedim yok dedi ayda en fazla bir kutu ye dedi. hatta yemezsen daha iyi olur bence onun yerine yagsız pişirilmiş balık tüket ondaki vitamini hiçbiri sağlamaz dedi. hapa da gerek yok dedi çeşit çeşit besinler tüketiyosan ihtiyacın olan her seyi yeterince karşılarsın merak etme dedi.

nohutu haslayıp buzluga koy öyle de olabilir bencea.s

bu arada yazmıstım aslında ama belki görmemişsindir krampların nedeni magnezyum eksikliğiymiş onun için ilaç yazdı. suda eritilip içilen bir sey sanırıma.s
aaa magnezyum olayını kaçırmışım evet. haftaya benimde kontrolüm var bende bunu dile getireyim o zaman. onun dışında konserve ürün kısmında ton balığı biraz farklı evet onu kabul ediyorum taze pişmiş balıkla ton balığı çok farklı ama nohut falan bu tarz şeylerde önemsemem. zaten çokta fazla tüketeceğim şeyler değil. bende netten araştırdım haftada 2 kezden fazla ton balığı yemeyin diyorlar ki bende fazla yememeye dikkat ediyorum zaten.

gerçi benimde bebğim olsa dikkat ederim korkarım ama mahşallah dikkat etmeyenlerin bebişlerin nur topu gibi doğuyo ve dikkat edenlerinki çok zayıf doğuyo gerçi biz bişey bilemeyiz her şeyi bilen rabbim hakkımızda hayırlısını versin seninde gönlüne göre versin opuyorumnanaktan kaç aylık oldun sen cnm hihoyyyt
5 ay bitmek üzere canımm a.s
ben kendime mama hazırlıyayaım kızlar :DD
gelirim gene, bıu arada çıkan olursa iyi akşamlar.
ben yarın öğlen uçuyorum kocişime doğru, size ordan fotoğraflar yollarım :))

ben cıkarım canım bi 10 dakikaya...iyi yolculuklar canım şimdiden yarın görüşemeyiz...dikkat et kendineee........ohhhhhhhhhhhh kavusuyosun eşinee süperrrhihoyyyt opuyorumnanaktan

aaa magnezyum olayını kaçırmışım evet. haftaya benimde kontrolüm var bende bunu dile getireyim o zaman. onun dışında konserve ürün kısmında ton balığı biraz farklı evet onu kabul ediyorum taze pişmiş balıkla ton balığı çok farklı ama nohut falan bu tarz şeylerde önemsemem. zaten çokta fazla tüketeceğim şeyler değil. bende netten araştırdım haftada 2 kezden fazla ton balığı yemeyin diyorlar ki bende fazla yememeye dikkat ediyorum zaten.

sor bakalım canım sen de sana ne diyecek bakalım...ben sordum kramp girdiginde ne yapmalıyım diye...sadece rahat olmaya calıs dedi kesin su hareket gecirir diyemem dediibilmiyorumkismile

cnm burda bi gelin var doğum etti hamileyken balık yemiyodu ve bizde yemesini sölüyoduk doktoruna sorduğunda yemesende olur demiş vitaminler karşılar demiş şimdi bebişi görseniz mahşallahı var akıllı yani derler ya balık yemezsen akılsız olur diye bence çok saçma yani laelaelaelaelae laelaelaelaelae

yoo ben hazır gıdalar için bişey demedim cnm pilav olsun makarna olsun bunlardan babucuk uzak duruyomuş bunun için dedim cnm babucukda iyisini bilir tabiki benden tecrubeli ve bebişli kaydirigubbakcemile3

darısı sana canımmmm inşallaahh:Saruboceq:

5 ay bitmek üzere canımm a.s

ne güzel az kalmış sanki dün hamile olduğu öğrenmiş gibiyim yaa nasıl geçti 5 ay alsanaalsanasmile :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: biraz yavaş yavru bizde geliyoz birlikte kıpırdasınlar :roflol:

kızlar hamıle yokmu yeni haber ???

en son dremlike hamiş sonra yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: kılpayı kaçırıyoruz hamişliği:roflol: :roflol: :roflol: püf noktası var bu işin ama bir türlü tutturamıyoruz :roflol: :roflol:

kız sultan naptın kız kursta? hani sen bize havlu mu neydi bitirip resim gönderecektin?

hoşbuldum canım....
nasıl bi gelişme varmıboshayallersmile

malesef cnm regl kartı yedim sabah bide rüya gördüm önceden adet olmuştum bi uyandım ki :çok üzgünüm: aman olsun sağlık olsun yola devam gamyoncuiremsu

en son dremlike hamiş sonra yok :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: kılpayı kaçırıyoruz hamişliği:roflol: :roflol: :roflol: püf noktası var bu işin ama bir türlü tutturamıyoruz :roflol: :roflol:

aynen canım bende sağlıklı döllenmedi sanırım bu ay beceremedik bi türlükaydirigubbakcemile3 allah biliyo artık zamanımız gelmedi sanırım opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımmm...umarım kurs iyi geçmiştir...

benim vedalaşma vaktim geldiii...yarın görürşürüz artık şekerler....opuyorumnanaktan

güle güle cnm yine gel dicem ama biz misafiriz en çok sen burdasın kaydirigubbakcemile3 bizede buyur gel :roflol:

Back
X