- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
yerleşme kanamasımı ki acep :Saruboceq:
canım ben yerleşme kanaması nasıl oluyor bilmem ki bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerleşme kanamasımı ki acep :Saruboceq:
canım ben adet oldugum ilk zamanlardan beri 2-3 gün öncesinden kasık karın bel agrım başlar ben adet olacagımı anlarımm..
ve bende ilk leke gelmez direk kanamam başlar..
ve ben hiç anlamadım leke geldiğini üstümü değiştirirken gördüm..
bu arada kaç saat yolculuk yapacaksın??
canım ben yerleşme kanaması nasıl oluyor bilmem ki bilmiyorumkismile
slm kızlarrr.
zorlu bi 2günün ardından çok şükür evime geldimmmŞeniz
allahım hepinizden razı olsun.
ameliyat odasında yarım saat bekledim ve orda hepinize dua ettim.korkudan titrerken.
ameliyatım 2saat sürmüş.genel anestezi aldım.lokal kurtarmazmış çünkü 3 ameliyat geçirdim.
soldan umut yoktu hiç.rahim filmime bakan doktorlar kendi arasında konuşuyolarkende duydum.
sol tüpümü bi tıkaç tıkamış onu alıp yüksek basınçla zorlayınca solda açılmış sağda:lepi:
ameliyattan sonra donarcasına üşüdüm.ağlayarak aydım yanımdaki doktorlara lütfen bana umut vermeyin sonucu söleyin dedimm,sonra eşimle annemi hatırlıyrm onlarada aynı şekilde sonucu sordum herkes gözün aydın açıldı dediler.
doktorum geldi prof.olan onada sordum oda çok zor açıldı ama açtık nihayetinde dedi.
kızlar sonuç şuki dünya üzerimden kalktııı resmen.akllahım hepinizi sıkıntılarınızan kurtarsınn:teselli:
ayyy kuzummm o zaman gitmeden önceki son yazışmamızmıı bu :a015:
ayyy canımm rüyan tersine çıkar inş :Saruboceq:
canım ben en son gecen sene bu ay yine erken adet olmustum 10 gün zaten kasımdada hamile kalmıştım..
aynı ay yine aynı şeyi yaşıyorum ne kadar komikk kaydirigubbakcemile3
canım ben de kist oldugunu sanmıyorum neden dersen abimin eşinde 2 tane kist var ama hiç erken adet olmazz ondan biliyorum tatlımm..
ayy çok kafam karıştı şimdi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
2 saat :)
dediğim gibi sen biraz bekle, hemen telaş yapma.
aynen böyle olur regli tarihine yakın hafif bir lekelenmee
ayy inşallah süper olur Allahım inşallah bebiştendir şu an annesinin şefkatli yuvasına yerleşiyordur :Saruboceq:
evet ama ben gider gitmez yazacağım size :) fotoğraflar da göndereceğim o zaman
kasım bebeği geliyor olabilir belki o zama :) yerleşme kanaması herkeste olmaz ama olursa tam da bu zamanlarda olur, çünkü eğer olduysa bundan 1 hafta önce döllenme olmuş olmalı. embriyo tüplerden 1 haftada geçerek rahme yerleşmeye başlar. yerleşme kanaması bikaç gün lekelenme şeklinde olur![]()
kuzum benimmm kocişine kavuşuyorsun çok şükür,çok heyecanlı gerçekten..Bende eşim iş için gittiğinde onu 1-2 ay görmeyip kavuşacağım an çok heyecanlı oluyorum.Ne güzel bir duygu..Allah ayırmasın hiç..evet ama ben gider gitmez yazacağım size :) fotoğraflar da göndereceğim o zaman![]()
canım ilk hamileliğimde böyle birşey olmamıstı acaba ikincisinde olabilir mi ki bilmiyorumkismile
kuzum benimmm kocişine kavuşuyorsun çok şükür,çok heyecanlı gerçekten..Bende eşim iş için gittiğinde onu 1-2 ay görmeyip kavuşacağım an çok heyecanlı oluyorum.Ne güzel bir duygu..Allah ayırmasın hiç..
Neyseki odada internet olduğu için içim rahat fazla hasret çekmeyeceğiz..sen gezmekten fırsat buldukça yazarsın :))
ama gider gitmez haber ver mutlaka vardım diye merak etmeyelim seni..
hakikaten sultan nerde ?
hakikaten sultan nerde ?
olabilir tabi niye olmasın,biraz bekleyelim bakalım regli tarihine kadar sen fazla yormamaya çalış kendini bu aralar,dikkat et psikopatlığa ara ver bir süre..
ayy umut doldu içime inşallah hamilesindir,hayırlısı olsun inşallah,tuğbayada çok sevindim kendimi unuttum şu an vallahi süper olduuu hihoyyyt hihoyyyt
geldim kuzum geldim 2 saattir kriz geçirdim pc başında
int gitti durduk yerde ..bağlantı var int.yok..delikafaduldendelikafadulden
tam parçalarken bilg.açıldı google:))
tamam psikopatlığa 1 hafta ara verdim şimdilikk kaydirigubbakcemile3
şuan birşey yok bakalım 5 damla kadar geldi durdu bilmiyorumkismile
hayırlısı olsun canımm yaa inş güzel haberlerle karşılaşırız en kısa zamandaa..
tamam psikopatlığa 1 hafta ara verdim şimdilikk kaydirigubbakcemile3
şuan birşey yok bakalım 5 damla kadar geldi durdu bilmiyorumkismile
hayırlısı olsun canımm yaa inş güzel haberlerle karşılaşırız en kısa zamandaa..
Amin canım inşallah hayırlısı olsun
heyecanla bekleyelim bakalım