Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ilk zamanlar oluyordu ama sonra şampuanla yıkanmış gibi normal olmaya başladı, sanırım bi alışma evresi geçirdi saçım :)))
ayrıca krem kullanmıyorum, bi de saçlarımda boya yok.
krem eskiden kullanıyordum çünkü benim saçlarımçok kıvırcık, taranmıyordu başka türlü. sonra onu da bıraktım, saçları inceltiyor krem. benim zaten ince olan saçlarım kremle beraber kırılıp dökülmeye başlamıştı işte.
ama lavanta sabunundan çok memnunum, tavsiye ederim şeker :)
valla sen hatırlatmasan benim aklıma gelmezdi, unutmuşum kusura bakma :)
yok canım şaka yapıyorum ben olumunekankayizsmile
peki uzun mu saçların kuzum?
bende boya var acaba etkilermiki,neyse bende denemiş olurum denemeden bilemeyiz..
yarın aktardan alayım bari..
anaaaam benm yarın kan tahlilim varmış yaa
ben cuma sanıyodum ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

evet bizede cuma demiştin öyle biliyoduk..saat kaçta peki?

yok canım şaka yapıyorum ben olumunekankayizsmile
peki uzun mu saçların kuzum?
bende boya var acaba etkilermiki,neyse bende denemiş olurum denemeden bilemeyiz..
yarın aktardan alayım bari..

evet bizede cuma demiştin öyle biliyoduk..saat kaçta peki?

yok saçlarım kısacık :))

bu arada aşağıda ismi olanlardan, angelseyda yazıyor mu hi,ç? ben tanımıyorum galiba :/

canım progestana neden bakılırr????????

sanırım ölçtükleri seviyeye göre yumurtanın hangi fazda olduğunu anlıyorlar, ona göre de sağlıklı mı değil mi anlıyorlar. bundan önce bi ölçüm yapmışlardı sultana, şimdi de progesteron değeri ile çatlama olmuş mu olmamış mı onu anlayacaklar diye biliyorum ben.
benimkine baktığında mesela, değere göre çatlamak üzere demişti doktor. yani sanırım değeri yumurtanın durumuyla değişiyor.

sanırım ölçtükleri seviyeye göre yumurtanın hangi fazda olduğunu anlıyorlar, ona göre de sağlıklı mı değil mi anlıyorlar. bundan önce bi ölçüm yapmışlardı sultana, şimdi de progesteron değeri ile çatlama olmuş mu olmamış mı onu anlayacaklar diye biliyorum ben.
benimkine baktığında mesela, değere göre çatlamak üzere demişti doktor. yani sanırım değeri yumurtanın durumuyla değişiyor.

hımmm anladımm kuşumm...

yok saçlarım kısacık :))
bu arada aşağıda ismi olanlardan, angelseyda yazıyor mu hi,ç? ben tanımıyorum galiba :/
evet her gece giriyor ama yazmıyor daha önceleri birkaç kere sohbet etmiştik ama..
niee kii:kedi:
evt canım kağıttada öyle yazyodu :))))
Progesteron yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur. Ön hipolizden salgılanan lutein yapıcı hormonun denetimi altında üretilir. Progesteron başlıca etkilerini kadın cinsel organlarında gösterir. Östrojenin etkilerini bastırır ve östrojenle birlikte bazı değişimlere yol açar.Dölyalağı kas dokusunun uyarılar birliğini azaltarak kasılmasını zorlaştırır, bu koza salgının artmasını sağlar, dölyalağı ağzındaki bezlerin salgısının birleşimini ve özelliklerini degiştirir, dölyalağında döllenen yumurtanın daha kolay yerleşmesi için gerekli ortamı hazırlar. Bütün bu özellikleriyle gebeliğin başlamasını ve sürmesini sağlayan progesteron ayrıca gebelikte öbür hormonlarla birlikte meme dokusunu geliştirir ve bu dokuyu doğum sonrasında süt salgılamaya hazır duruma getirir.
Alıntıdır.....

tşkler...bende öğrenmiş oldumm :))

Progesteron yumurtalıklar tarafından salgılanan bir cinsiyet hormonudur. Ön hipolizden salgılanan lutein yapıcı hormonun denetimi altında üretilir. Progesteron başlıca etkilerini kadın cinsel organlarında gösterir. Östrojenin etkilerini bastırır ve östrojenle birlikte bazı değişimlere yol açar.Dölyalağı kas dokusunun uyarılar birliğini azaltarak kasılmasını zorlaştırır, bu koza salgının artmasını sağlar, dölyalağı ağzındaki bezlerin salgısının birleşimini ve özelliklerini degiştirir, dölyalağında döllenen yumurtanın daha kolay yerleşmesi için gerekli ortamı hazırlar. Bütün bu özellikleriyle gebeliğin başlamasını ve sürmesini sağlayan progesteron ayrıca gebelikte öbür hormonlarla birlikte meme dokusunu geliştirir ve bu dokuyu doğum sonrasında süt salgılamaya hazır duruma getirir.
Alıntıdır.....

teşekkür ederim kuş..!!!vereliniortak

aşağıdaki bilgiye göre, ovulasyonun olup olmadığını anlayacaklar, böylece yumurtlamanın sağlıklı olup olmadığını söyleyecekler ;)

"Serum progesteron ölçümü midluteal dönemde alınır. Yeterli progesteron seviyesinin oluşabilmesi için ovulasyona ve corpus luteum fonksiyonuna ihtiyaç vardır. Bir luteal faz defektini teşhis etmek ve ovulasyonun olduğunu ispatlamak için kullanılır. " alıntı

Back
X