Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

aaa kimseler kalmamış,bende biraz önce geldim eve yatmadan bi bakim demiştim...
o zaman sabah görüşürüz
öpüyorum
iyi geceler hepinizeee

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
:Saruboceq:
[table="head"]İsim|BAT
aysenik|22.10.2010
hperi|23.10.2010
elfkaya|23.10.2010
karats|01.11.2010
fatmaerozkan|06.11.2010
minikkuzucum|07.11.2010
maonyaaa|08.11.2010
makca|12.11.2010
trhn1677|12.11.2010
edammm|20.11.2010
Nimett07|20.11.2010
KUBI|?
busecan35|?
N_a_l_a_n|?
pretty9217|?
HAVALIKIZ|?
masal_naz|?
perininkizi|?
[/table]

GÜNÜ GEÇENLER
eyvahedigeldismile
[table="head"]İsim|BAT
ua27|21.10.2010
[/table]

HAMİLELERİMİZ
:nazar:
[table="head"]İsim|Hamilelik Haftası|Cinsiyet
AskMelegi|31 hafta|Kız
babu|20 hafta|Kız
impaladeniz|19 hafta|Erkek
darkangellove58|19 hafta|Kız
CNNYSR|18 hafta|Erkek
ozpar|18 hafta|Erkek
betus19|12 hafta|?
banu77|12 hafta|?
rafiyee|6 hafta|?
guzel83|7 hafta|?
_dreamlike_|4 hafta|?
[/table]

tabi ki tatlım üzülmüyorum bunda da bir hayır vardır ...
zaten bu ay tek çalışma oldu ümitli değildim cnmm..
ama nedense bir dahaki aydan ben çok ümitliyim ilk defa :))

hihoyyyt hihoyyyt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
evet edoşummm inşallah bu ay güzel haberini bekliyoruz umutla

kimse kalmamış,ben de çıkıyorum o zaman..sizlere son gelişmeleri vermek için gelmiştim..
bugün doktor kontrolümüz vardı..herşey Allaha şükür yolunda çıktı..oğlum olacak...şu an147 mm,239 gr..suyum normal,kilom normal..2li test iyi çıktığı için dr um 3lü ve 4lüye gerek duymadı.bir ay sonra 4 boyutlu ultrasona girecem,onun randevusunu aldım..bayramdan sonra gidecem ona da,hem dvd ye çekecekler,hemde ilk renkli fotosunu çekip çerçeveleyip verecekler..bir ay nasıl dayanacağım bilmiyorum,o günü iple çekiyorum...şimdilik aklıma bunlar geldi..sonra aklıma geldikçe yazarım..
hepinizi öpüyorum..
Gözünaydın canım,çok sevindim.Cinsiyetide belli olmuş nihayet.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. :nazar: :nazar: :nazar:

ya neden kimse konuşmuyo ................
bırakın fatoyu gülya bakın aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
sonra elimden bi kaza çıkacak topiktekilerin suçu neydi ? diycekler ............................................................................................................................

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

cnm bilmiyordum evet çok haklısın cnm güç oolmasın geç olsun herşeyin hayırlsıı..
ama en azından nrmal yolla hamile kalabiliyosun cnm bunu biliyosun çok şükür.
bak herşey nasıl yoluna giriyo önce eşinin işi düzene girdi şimdide sıra bebişte inşallah

evet canım eşimin bir düzeni olmasına çok seviniyorumm...
şimdi herşey daha güzel olacakk hihoyyyt

aminnnnnnnnn edacım Allah razı olsun inşallah hep birlikte görücez bu güzel günleri birbirimizn gününü sayıcaz doğum için benim kız da büyür sizin bebelere apla olur artıkın

evettttttttt çok güzel olurrr :dance: :dance:

hele ben hiç bişey anlamadım yaa :((
ben bugün yoktum zaten topikde
sanırım handan bir yere gitmiş...bi aara öyle okudum akşam yokum die
eda da nerdeyse msn açık ama eşi varsa bilmiyorumkismile

evet eşim var kuşum film izliyordukkk boshayallersmile

evet sabah kurs öğleden sonrada misafirin varmışsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
evet eda msn de ama topikte yok neyse o eşiyle güzel vakit geçirsinde gelmesin razıyım :1hug:
handan gece gelmiycekmiakannehirsenağlama
kaldık başbaşa desene boshayallersmile
bari diğer kızlar gelseydiboshayallersmile:hulya::hulya:

kuşum kk da açıktı ama yenilenmediği için sararmışş kaydirigubbakcemile3

zaten geceler ben sen handan çiğdem oluyodu arada da tuğba
sen ve ben burdayız
çiğdem eşine kavuştu gelmez bugün
handan da gezmede
tuğbiş rahatsız
eda da kocişinde
bak yoklamayo yaptım :)):asigim:

kız niye benim ismim geçmiyor ilk isim saydıgındaaa :kızgın:

geçmiş olsun canımm,belki mevsim değişikliğinden erken oldun..
düzelttim canım listede.

yukarılara çıkamadan tekrar alta inmişimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tşk ederim handancımmm opuyorumnanaktan

herkese iyi geceler...
yarın görüşürüzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

slm kızlar bayadır giremiyorum hepinizi çok özledim internetsizlikten giremiyorum:(( gebeliğim 12 hafta oldu çarşamba dr gittim ultrasonda gördüm çok güzel bi duygu ya rabbim herkese nasip etsin tahliller istedi ikili tarama hemogram ve idrar tahlili dün yaptırdım ikili tarama daha çıkmadı ama idrar tahlilimde enfeksyon var daha dr a göstermedim bakalım ne diyecek umarım önemli bişey değildir hepinizi öpüyorum canlarım ge çmişi okuyamadım sizden ne haber??

slm kızlar bayadır giremiyorum hepinizi çok özledim internetsizlikten giremiyorum:(( gebeliğim 12 hafta oldu çarşamba dr gittim ultrasonda gördüm çok güzel bi duygu ya rabbim herkese nasip etsin tahliller istedi ikili tarama hemogram ve idrar tahlili dün yaptırdım ikili tarama daha çıkmadı ama idrar tahlilimde enfeksyon var daha dr a göstermedim bakalım ne diyecek umarım önemli bişey değildir hepinizi öpüyorum canlarım ge çmişi okuyamadım sizden ne haber??

gözün aydın canımm...idrar yollarındaki enfeksiyon için antibiyotik ya da fitil verirler sanırım...aman dikkat et enfeksiyon önemli bol bol su iç...özellikle gebeliğin ileriki dönemlerinde erken doğuma sebep olabiliyo...ayaklarını üşütme sakın...günde en az 1,5 - 2 litre su iç canım...sıvı alımına dikkat edip üşütmezsen ve doktorunun verdigi ilaçları da düzenli kullanırsan gecer cok ugrastırmaz seni merak etmea.s

Back
X