Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

eline saglık canım cok güzelllla.s

teşk ederim canım :kedi:

güzel olmuş canım ellerine sağlık ben daha oturupta bir parça yapmış değilim çok çabuk sıkılıyorum yapsamda yarım bırakmışımdır heppp daim olur inş...

:)) tşk..ederim.bende her yaptığım işden çabuk sıklırım
ama daha 2 haftadır gidiyorum
yeni öğreniyorum vee daha hevesliyimmkaydirigubbakcemile3
sen ne kursuna gittin canım:3:

ben daha hiçbi kursa gitmedim ama okul zamanında ev ekonomisi deri vardı onda yaptırılardı hep yarım yamalak kalmıştır ordan diyorum çeyizimde bile bana ait fazla bişeyim yoktur.ablamlar sağolsun hep onlar yaptı valla bide çalıştığımdan herhalde gitmeyi hiç düşünmedim

ben daha hiçbi kursa gitmedim ama okul zamanında ev ekonomisi deri vardı onda yaptırılardı hep yarım yamalak kalmıştır ordan diyorum çeyizimde bile bana ait fazla bişeyim yoktur.ablamlar sağolsun hep onlar yaptı valla bide çalıştığımdan herhalde gitmeyi hiç düşünmedim

tabi canım çalışıyosan kendine zamann zor oluyodur
ben bütün gün evdeyim ..sıkıntıdan yanı...:))

ay bu arada yemekten sonra markete gittim çikolata almaya bi baktım 7,5 tl ye bebek battaniyesi hemen sevgi geldi aklıma acaba onun sabah bahsettiği bu mu diye. bende mavisini aldım sevgiye güvenerek pek kaliteli değil felan demişti ya. korkarak geldim bi açtım çok hoştu bayıldım.

evet canım elimde işliyom şuanda da yapıyom hala bitsin ki sana göstereyim yoksa
:oklava: beni parçalıycan :))
Şeniz çok güzel olmuş eline sağlık. gördüğüm kadarıyla sabır işi. ama şu açıdan güzel bence bu tarz hobiler stres atmak bişilerle oyalanıp kafa boşaltmak için birebir.

slm kızlar bayadır giremiyorum hepinizi çok özledim internetsizlikten giremiyorum:(( gebeliğim 12 hafta oldu çarşamba dr gittim ultrasonda gördüm çok güzel bi duygu ya rabbim herkese nasip etsin tahliller istedi ikili tarama hemogram ve idrar tahlili dün yaptırdım ikili tarama daha çıkmadı ama idrar tahlilimde enfeksyon var daha dr a göstermedim bakalım ne diyecek umarım önemli bişey değildir hepinizi öpüyorum canlarım ge çmişi okuyamadım sizden ne haber??

bebeğinin sağlıklı olmasına ve kalp atışlarını görmene çok sevindimm canımm..
sağlıkla kucagına da almak nasip olur inşşşş :Saruboceq:

ay bu arada yemekten sonra markete gittim çikolata almaya bi baktım 7,5 tl ye bebek battaniyesi hemen sevgi geldi aklıma acaba onun sabah bahsettiği bu mu diye. bende mavisini aldım sevgiye güvenerek pek kaliteli değil felan demişti ya. korkarak geldim bi açtım çok hoştu bayıldım.

kız 1.sınıf kalite değil ama 7,5 liraya görede çok çok iyi dedim ve beğendiğim için aldım benimki pembe hatta mavisinede baktım orda

iyi yapmışsın canım..güle güle kulansın efecik..
ama şu alma işine biraz ara versen farkılı yada değişik modeller çıkar ben almıştım die
kalmasın ...bu arada erkek olcak die de mavileri doldurma yaa
cıvıl cıvıl olsun bebek daha bunlar..bilmiyorumkismile

kız 1.sınıf kalite değil ama 7,5 liraya görede çok çok iyi dedim ve beğendiğim için aldım benimki pembe hatta mavisinede baktım orda
bende alırken pembesine baktım benim dünürde gelin kıza bunu aldı demek ki dedim içimden gülümseyerekkaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın canım..güle güle kulansın efecik..
ama şu alma işine biraz ara versen farkılı yada değişik modeller çıkar ben almıştım die
kalmasın ...bu arada erkek olcak die de mavileri doldurma yaa
cıvıl cıvıl olsun bebek daha bunlar..bilmiyorumkismile
yok kıyafet çok nadiren alıyoruz artık. ama benim bebişimin sadece bir tane battaniyesi vardı. o da ananesinin ilk hamilelelik hediyesi olan hastane çıkışının içindeydi. o zaman cinsiyet belli olmadığından beyaz üzerine sarılı yeşilli tavşanlı bişey almışlardı. bebişimin ilk mavi battaniyesi oldu daha teyzesi.

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar iyi hafta sonları hepinize evden girebilmeye çalışacak öptüm sizi nanaktan hepinizi

Back
X