- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar iyi hafta sonları hepinize evden girebilmeye çalışacak öptüm sizi nanaktan hepinizi
güle güle ..iyi akşamlar canım yine gell:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar iyi hafta sonları hepinize evden girebilmeye çalışacak öptüm sizi nanaktan hepinizi
darkangellove58+, meraba cnm sen yenisin galibaa:roflol:
kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın görüşmek üzere byeee muckssss
kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın görüşmek üzere byeee muckssss
iyi akşamlar canım. kendine de gelinime de iyi bak.kızlar bana müsade hepinize hayırlı akşamlar kendinize cici bakın görüşmek üzere byeee muckssss
ben konuşcam bak şimdi. senin dr. toparlanman ne kadar sürer dedi? çalışmalara ne zaman başlıcanız? normal yolla deniceniz di mi? bak kimse benle konuşmuyo dediğine pişman oldun de mi ne çok soru sordumkaydirigubbakcemile3kimse benle konuşmuooo:gitme:
ben konuşcam bak şimdi. senin dr. toparlanman ne kadar sürer dedi? çalışmalara ne zaman başlıcanız? normal yolla deniceniz di mi? bak kimse benle konuşmuyo dediğine pişman oldun de mi ne çok soru sordumkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
yemek yeyip geliyrm belki ozmna kadar beni özlersinizzzz:1no2:
kasımda gelecek kuzu :))
hayırlısıyla canım inş :Saruboceq:
bu arada kocişinin yanına varmana çok sevindim canımm..
umarım çok kısa sürede güzel haberlerini alırız hazır kocişin yanındayken :kedi:
kendine çok dikkat et yol yorgunusundur yavaş yavaş yap işlerini tatlımm..
opuyorumnanaktan
Eki Görüntüle 57780
şimdilik bu koyuyumda deniz dövmesin benii..:kedi:
hala bitmediği için..:kedi::kedi:
inşallah canım inşallah hemen ilk denemede tutsun hepinizinki:Saruboceq:haftaya çrmb dikişlerim alınacak ve 10gün sonra doktorun muayenesine gidicem.sahalara ne zmn dönerim bilmiyrmmm:roflol:
ama normal yolla denicezzzz bana dua et kızzzzzz çabuk versin rabbim
hoşgeldin tatlımmmopuyorumnanaktan
kız eda nerelerdeydinnn