Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ay gerçi aliyede güzeldi müzikleri falan. hala dinledikçe gözlerim dolar o şarkıları.

aaaa seninde hiç yemek derdin olmuyo ne güzel yaaa. bi günde sen bana sorsana akşama ne yapsam diye:roflol:

benim de hiç yemek derdim yok valla artık, yaşasın yemekhane :D
yemekhanede güzel bişey çıkmadığı gün keyfimize göre evde takılabiliriz ama o ayrı ;) yani yemek yapmak artık sedece keyif :)))

edammm, karats+, KUBI+, minikkuzucum+, rafiyee :nazar: :nazar: :nazar:

:nazar:

yaa ben daha dün geldim, ne çok insan bekliyormuş beni :S hiç de çabuk kaynaşamam ben öyle insanlarla, daha gelir gelmez bi emrivakiler, bi tanışalım, kaynaşalımlar :(( offf hiç bana göre değil, bana biraz zaman lazım.
kızlar boğuluyorum 2. günden :((

benim de hiç yemek derdim yok valla artık, yaşasın yemekhane :D
yemekhanede güzel bişey çıkmadığı gün keyfimize göre evde takılabiliriz ama o ayrı ;) yani yemek yapmak artık sedece keyif :)))

yaa ben daha dün geldim, ne çok insan bekliyormuş beni :S hiç de çabuk kaynaşamam ben öyle insanlarla, daha gelir gelmez bi emrivakiler, bi tanışalım, kaynaşalımlar :(( offf hiç bana göre değil, bana biraz zaman lazım.
bende oraya taşınmak istiyorumkaydirigubbakcemile4

hem ben burdaydım. ekim annelerini okuyodum dalmışım. altta ismimiz yok diye hemen unutulmuşuz:olmaz:

ayy canım sende bendensin bende hemen atlayamam öyle zamanla ısınır görüşürümm..
sende kafana göre takıl kuşum zamanla görüşürsün izin verme böyle seni boğmalarınaa..

Back
X