Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende özledim ama herkesin bi işi variyilik canım ne olsun senden naber evet şükür kavuşturuna ben hep burdayım akşama kadar canım ama kimseler olmuyo sen neler yapıyorsun canım çok özledim hepinizi yaaa![]()
:87:kızlaaaaaar bu topiğe nolmuş ya arada uğruyorum ama kmse olmuyoooo
bak gene yoook nerdesiniz :2:özledim sizleriii
nasılsınız herkes iidir umarımmm
warmı gelişmeleer
hoşbuldum cnm walla bzdede aynı işte büyüyoruz yawaş yawaş:)bende özledim ama herkesin bi işi vardünkü böyle aldatılma yokmu neydi adı topiğin orda sende vardınnn ayyyy nasılll aldatmışşş kızı arkadaşının annesiyleeee.dünyanın sonuuu gerçekten
nazz hoş geldin cnmmm.herkes bildiğin gibiiii cnmmmm.sende ne var ne yok
hoşbuldum cnm walla bzdede aynı işte büyüyoruz yawaş yawaş:)
naz we ada düşünüyoruz cnmcanlarımmmm.ayy ne güzel olur.birini bi koluna birini bi koluna alırsınnn fıstıklarınnn.isim düşündünüzmü??
naz haftaya pzrtsi doktorum varrr.bana dua etttyumurtam oluşmuş olsun
naz we ada düşünüyoruz cnm
ayy işlhh cnm btn dualarım tüm kalbimle seninle cnm rabbim gönlüne göre hayırlısını sağlıklısını wersin işlhhh
:87:kızlaaaaaar bu topiğe nolmuş ya arada uğruyorum ama kmse olmuyoooo
bak gene yoook nerdesiniz :2:özledim sizleriii
nasılsınız herkes iidir umarımmm
warmı gelişmeleer
bende özledim ama herkesin bi işi vardünkü böyle aldatılma yokmu neydi adı topiğin orda sende vardınnn ayyyy nasılll aldatmışşş kızı arkadaşının annesiyleeee.dünyanın sonuuu gerçekten
nazz hoş geldin cnmmm.herkes bildiğin gibiiii cnmmmm.sende ne var ne yok
aaaa ilk defa duydum cnm böle bşy hepsinin içinde kalması imkansızisimleride çok güzel ada ismini bende çok seviyrmmm
cnm sen hamile kaldındaa hissettinmi.hamile kalan bayanların hepsii yani benim çevremdekiler.o gece kup kuru kalktımm eşimin spermleri hiç dışarı gelmedi diooo.doğrumu bu.bende hepsi dışarı çıkıoda![]()
bzde iyiyiz cnm bnm büyüyoruz her gün:))günaydın canım hoşgeldin ben iyiyim kendi adıma canım sen ve yğenlerimiz nasıllar canım
evet canım bende şok oldum resmen allah herşeyin hayırlısını versin canım
günaydın cicişler..
nasılsınız bakalım...
bende kahvaltı hazırlıyorum...kociş evde :))
sizler nasılsınız bakalım..
günaydın cicişler..
nasılsınız bakalım...
bende kahvaltı hazırlıyorum...kociş evde :))
sizler nasılsınız bakalım..
slm cnm hoşgeldinselammmm kızlarr![]()
selammmm kızlarr![]()
günaydın cnm iyiyiz bz çok şükür sen sormalı??Günaydın şekerler nasılsınız??
günaydın cnm iyiyiz bz çok şükür sen sormalı??