Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kübracııım günaydın nasılsın canım görüşemiyoz bu aralar senn günün bugün değilmii:18:
ben yarından sonra gece gündüz burda olcam eşim yarın işe başlıyo ve seyire gidiyo:(
pc de bana kalıyo :)
şimdi kahvaltı yapıp pilatese gitcem inşallah:8:

kübracııım günaydın nasılsın canım görüşemiyoz bu aralar senn günün bugün değilmii:18:
ben yarından sonra gece gündüz burda olcam eşim yarın işe başlıyo ve seyire gidiyo:(
pc de bana kalıyo :)
şimdi kahvaltı yapıp pilatese gitcem inşallah:8:

canım günaydın başım çok ağrıyo sultan kuşum
evet hiç görüşemiyoruz canım denk gelemiyoruz
evet canım bugün benim adet günüm hayırlısı olur inşallah
canım benim allah tez zamanda tekrar kavuştursun eşine canım
afiyet olsun çok öptüm

kuzuuum günaydın çok özledim seni nasılsın neler yapıyosun
kocana kavuşdun:16:... unuttun beniii:14:

allah kavuştursun kuşum, eşine hayırlı seferler :)
unutur muyum seni hiç, aşkolsun :29:

bugün temizlik yapıyorum, şimdi mola verdim. temizlik yaptığım için bugün pilates yapmayacağım, sana kolay gelsin :)

öptümmm

geldim kuzu geldimm

sabah spora gittim tadilat varmış akşam yapcaz 8 de sporda olcam
bende eşimle alışveriş yaptık zaten doymadım 10 gün dür ala ala...
eşimin kıyafetleri ütüledim o kadar çoktu kiii
şimdi de çarşaflarını getirdi gemiden onlar yıkanıyo inşallah sabaha kurur.:(

kızlar ben geldim bebeğin kesesini gördük çok ufakmış daha :nazar: ve hemen civile gittim fanatik galatasay zıbınlığı aldım ayakkabısını çorabını şapkasın çok tatlı eşime hediye paketi yaptım üstünede bebeğin ağzından babacım mercimeğin fırında geliyorum yazdım :9: :9: :9: :9: çok güzel bir duygu allhım hepinize yaşatsın bu duyguyu kızlar mercimek fırında :9::9::9: 21 mart çağırdı kalp atışlarını duycam rabbimin izniyle :49::nazar::nazar::nazar:

kızlar ben geldim bebeğin kesesini gördük çok ufakmış daha :nazar: ve hemen civile gittim fanatik galatasay zıbınlığı aldım ayakkabısını çorabını şapkasın çok tatlı eşime hediye paketi yaptım üstünede bebeğin ağzından babacım mercimeğin fırında geliyorum yazdım :9: :9: :9: :9: çok güzel bir duygu allhım hepinize yaşatsın bu duyguyu kızlar mercimek fırında :9::9::9: 21 mart çağırdı kalp atışlarını duycam rabbimin izniyle :49::nazar::nazar::nazar:

ayyyy çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin canım

nasıl duygular olduğunu çok iyi biliyorum kubicik gerçekten çok güzel. senin için çok sevinçliyim. inşallah bütün arkadaşlarımız aynı duyguları tadarlar. 3 günüm kaldı hala sancı bekliyorum. hiçbir belirti yok. bi gelişme olursa haberdar ederim.

çook sevindim canım allahım tamamına erdirir inşallah..:nazar::nazar:
eşinin haberi yokmuyduda süpriz hazırladım...

çiğdem yaa 3dk arayla kaçırdım seniii :14:

bizdeki şansa bak :41:

allah tamamına erdirsin kubicimmm, çok sevindim :nazar:
darısı başımıza olsun :49:

nasıl duygular olduğunu çok iyi biliyorum kubicik gerçekten çok güzel. senin için çok sevinçliyim. inşallah bütün arkadaşlarımız aynı duyguları tadarlar. 3 günüm kaldı hala sancı bekliyorum. hiçbir belirti yok. bi gelişme olursa haberdar ederim.

senin efecik rahatına düşkün olacak bak demedi deme :9:
haberlerini bekliyoruz, öptüm denizcim.

yesinlerrr o merci:62::62::62::62::62::62:mercimeğiiii.

mükemmel bi haberrr:65:

sevgiiii denizzzzz ve diğerrr gebelerrrrrr

hamile kadın 312 defa ya rakıyb celle celalühü die tesbih çekse,doğum sırasında zahmet çekmez.doğumu çok kolay olurmuş.birde allahın ya basit ismini sölemeliymiş.bununda anlamı açan genişletennn.kızlarr özelinize msj atmak istedim ama kaç gündürrr biliosunuz netimi belaaa.bence muhakkak okuyunnn kaybınız olmazzzz.

Back
X