- 8 Mayıs 2010
- 14.286
- 330
- 413
- 39
çok değil cnm![]()
adet olduğumu ssöledim sadece
duaların için allah razı olsun cnm seninde darısı başına olsun inşallahhh
oo güzel süpriz oldu desene :)
inş canım darısı olmayanlara artıkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok değil cnm![]()
adet olduğumu ssöledim sadece
duaların için allah razı olsun cnm seninde darısı başına olsun inşallahhh
oo güzel süpriz oldu desene :)
inş canım darısı olmayanlara artıkk![]()
edooş gelmedi
kimse yoktur dieee![]()
istanbul'da da kar başladıysa dışarı çıkamaz belki gelir :)
selam kıslar nasılsınız ..uzun zamandır net olmadığı için giremiyordum...nasipse 15inde sezeryanla doğuracağım bebeğimi..diğer kıslar da doğurmuştur..hepinizde iyisinizdir inşşş
selam kıslar nasılsınız ..uzun zamandır net olmadığı için giremiyordum...nasipse 15inde sezeryanla doğuracağım bebeğimi..diğer kıslar da doğurmuştur..hepinizde iyisinizdir inşşş
offf tam gezemeden tatilim bitiyor zatenn![]()
aaa kuzum şimdi burdaydın kayboldun birden
slm arkadaşlar nasılsınız ben ve bebeğim çok iyiyiz 3 haftanın geçmesini bekliyorum izne ayrılayım diye
selam kızlar yine ben geldim..Hala doğum yapmadım beklemedeyim doktor heran gelebilir diyor ama bizim kız ayın 16sını bekliyor galiba ama bakalım hayırlısı
banunun doğum haberini şimdi okudum çok sevindim nehir bebek erken davranıp gelmiş ne güzelde etmiş inşallah kolay olmuştur doğumu
bizim dünürle damatta beklemedelermiş hala bizim gibi inşallah rabbim onada kolay doğumlar verir
kübracım ufaklık demek sende hamilesin inan çok sevindim okadar dua ettikki sana en sonunda oluvermiş inşallah cinsiyetinide rabbim gönlüne göre verir
handancım sultancım edacım çiğdemcim tuğbacım ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım hepiniz aklımdasınız sizleri seviyorum ve özlüyorum bol bol dua ednde kolay bir doğum gerçekleştireyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kızlar ekşi erik istiyom benama bulamadık büyük marketlere bakıyoz yok
çok aklıma düştü
bugünde arıcaz rüyalarıma gelmeye başladı :26:
![]()
Sevgicim senden haber alamayınca buğlemcik geldi sandık bizde..selam kızlar yine ben geldim..Hala doğum yapmadım beklemedeyim doktor heran gelebilir diyor ama bizim kız ayın 16sını bekliyor galiba ama bakalım hayırlısı
banunun doğum haberini şimdi okudum çok sevindim nehir bebek erken davranıp gelmiş ne güzelde etmiş inşallah kolay olmuştur doğumu
bizim dünürle damatta beklemedelermiş hala bizim gibi inşallah rabbim onada kolay doğumlar verir
kübracım ufaklık demek sende hamilesin inan çok sevindim okadar dua ettikki sana en sonunda oluvermiş inşallah cinsiyetinide rabbim gönlüne göre verir
handancım sultancım edacım çiğdemcim tuğbacım ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım hepiniz aklımdasınız sizleri seviyorum ve özlüyorum bol bol dua ednde kolay bir doğum gerçekleştireyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()