- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
Günaydın kuşnaber nasılsın?
günaydın kuşum iyilik ...
kursa gitmedim :)

şimdi spora gitcem

sen nasılsın neler yapıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kuşnaber nasılsın?
günaydın kuşum iyilik ...
kursa gitmedim :)
şimdi spora gitcem
sen nasılsın neler yapıyosun
ayyy ...........
hava o kadar soğukkii :2::2::2::2:
oh iyi yapmışsın,bugün kar sebebiyle tatil olsun :))
bravo kuşum iyi sporlar..
Napim bende evi toparlicam,yemek yapıcam sonra banyo yapıcam..
Eşinin durumu ne oldu,bugün gidiyormu iptal mi?
ben gidiyom kuş
1 saat sonra burdayım...![]()
merhaba kızlar ben geldim ama kimse yok afyon bem beyaz kara büründü resmen işe çok zor geldik
ben adet oldum kızlar
handancığım yeni adet tarihim nisan canım
sana zahmet eklermisin listeye canım
selam kızlar yine ben geldim..Hala doğum yapmadım beklemedeyim doktor heran gelebilir diyor ama bizim kız ayın 16sını bekliyor galiba ama bakalım hayırlısı
banunun doğum haberini şimdi okudum çok sevindim nehir bebek erken davranıp gelmiş ne güzelde etmiş inşallah kolay olmuştur doğumu
bizim dünürle damatta beklemedelermiş hala bizim gibi inşallah rabbim onada kolay doğumlar verir
kübracım ufaklık demek sende hamilesin inan çok sevindim okadar dua ettikki sana en sonunda oluvermiş inşallah cinsiyetinide rabbim gönlüne göre verir
handancım sultancım edacım çiğdemcim tuğbacım ismi şuan aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarım hepiniz aklımdasınız sizleri seviyorum ve özlüyorum bol bol dua ednde kolay bir doğum gerçekleştireyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALLAHIM;
Mal verdiğin zaman Saadetimi
Kuvvet vediğin zaman Aklımı
İktidar verdiğin zaman Basiretimi
...Bela verdiğin zaman İmanımı
Nimet verdiğin zaman mertliğimi
Güzellik verdiğin zaman İffetimi
Zorluk verdiğin zaman Sabrımı
BENDEN ALMA
AMİN
merhaba kızlar ben geldim ama kimse yok afyon bem beyaz kara büründü resmen işe çok zor geldik
ben adet oldum kızlar
handancığım yeni adet tarihim nisan canım
sana zahmet eklermisin listeye canım
kızlar denizle konuşdum...daha doğurmamış...
kızlarrrrrrrrrrrr ben dr dan geliyorummm...
allaha şükür hiç bir sorunum yokk..
alttan ve üstten muayne oldumm...
yumurtam oluşmuş ama dedim bu ay eşimden ayrıydım dr o zaman dikkate almayalım dedi :)
hiç bir sorun yok sadece çok çok az enjeksiyon var önemsencek kadar değil yinede fitille bitirelim dedi..
dedim bir kaç aydır deniyorum tutmadı stres yapıyorsan tutmaması çok doğal düşünme dedi..
anestesi olmadan kürtaj oldum dedim sen onu zor atlatırsın yine iyi bebek düşünebiliyorsun dedi..
alttan muayneden dolayı kendimi sıktım bak dedi hala atlatamamışsın rahat bırak kendini dedi...
rahim agzı yarası falan yok..rahim sağlıklı ve verimli rahat ol dedi...