Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ozpardan haber gelmedi :26: inşallah iyidir :61::16:

canım yaa kusura bakma işlere dalmışım ben..
üstüne görmek en basit anlamıyla;aslında hamile olupta regli olmak demek :)) regli kanamasından daha az miktarda bir kanama olurmuş..

önemli değil canım
bilgilendirdiğin için teşekkürler canım.:29:

kübracım sende yemeğe çıktın sanırım kimse kalmayınca..afiyet olsun sana,haftasonu güzelce dinlen temizlik falan yapma hiç..

ben çıkıyorum görüşürüz öptüm çok.. :29:

evet canım yemeğe çıkmıştım teşekkür ederim canım
inşallah yapmam temizlik falan canım
ama işlerde beni bekliyor haliyle.:89:
bende seni çok öptüm canım
kendine iyi bak allaha emanet ol:70:

selam kızlar..bedenimdeki mucizem dün öğle saatlerinde dünyaya geldi..3800gr,tosuncuk..emsin diye uğraşıyoruz şimdilik..herşey yolunda görünüyor...darısı isteyen herkese...

selam kızlar..bedenimdeki mucizem dün öğle saatlerinde dünyaya geldi..3800gr,tosuncuk..emsin diye uğraşıyoruz şimdilik..herşey yolunda görünüyor...darısı isteyen herkese...

:nazar::nazar::nazar:

maşallah canım gözümüz aydın çağan bebek dünyaya merhaba dedi

allah analı babalı büyütsün canım

herşeyin yolunda olmasına sevindim

rabbim nazarlardan saklasın sizi

benim yerime öp kokla canım bebişi

kendine iyi bak allaha emanet olun,

iyi akşamlar kızlar ben geliyorum ama sizi hiç bulamıyorum topikte neyse birgün denk geliriz inşallah ben ve bebişim çok iyiyiz teyzeleri en yakın zamandada resim eklerim buraya sizde görürsünüz kızımı tekrar görüşürüz

:66::66::66: ayyy canım maşallah :nazar::nazar:
ne güzel çok sevindim iyi olmanıza..
en kısa zamanda bizede nasip olur inşallah hayırlısıylaa....

iyi akşamlar kızlar ben geliyorum ama sizi hiç bulamıyorum topikte neyse birgün denk geliriz inşallah ben ve bebişim çok iyiyiz teyzeleri en yakın zamandada resim eklerim buraya sizde görürsünüz kızımı tekrar görüşürüz

sabırsızlıkla bekliyoruz canm bebeklerinizin resinlerini...
iyi olmanıza çook sevindim hep iyi olun...:nazar::nazar:

Gözünüz aydın canım tebrik ederim.Allah hep güzel günlerini göstersin sağlıkla uzun ömürlü. :nazar: :nazar: :nazar: maşallah tosuncuğa :)))
amin inşallah isteyen herkese versin hayırlısıyla..
:nazar: :nazar: maşallah canım,evet karşılaşamadık hiç..
bizde çok merak ediyoruz zaten prensler ve prenseslerimizi :16:

kendinize iyi bakın öpüyorum..

slm kızlar bende sabahları gırıyorum ama kımselerı bulamadım ıcın bısıler yazamıyorum.gelmıyorum sanmayın olurmu??
dogum yapan canlarımın hepsının gozu aydın dıyorum bacılarım benım allah acılarını gostermesın analı babalı mutlu bır omur gecırırsınız ınşlh...EN KISA ZAMANDA SEVGININ DE DEDIGI GIBI YEGENLERINIM RESIMLERINI KOYMANIZI BEKLIYORUMMM:46::46:

gelinimizde pek nazlıymışşş annesi sevgi gibi:1:

Artık damat efe 5 i 1yerdemi takar trobzon setimi takarrr bilemem:66:

selam kızlar ben geldim ama yine yoksunuz bizde evdeyiz buğlemi uyuttumta bir bakıyım dedim kızlar ne yapıyor diye sonra bugünün pazar oldğu aklıma geldi bebek doğduktan sonra insan günlerinide krıştırıyor valla :)) neysehepinizi öpüyorum :54: :54: :54:

canım gözün aydınnnnnnn :nazar:
çok sevindim güzel haberineee...
allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş...
allah mutluluğunuzu bozmasınn :nazar:

canım karşılaşamadık haklısınn..
güzel hikayelerinizi dinlemek istiyoruzz...
iyi olmanıza çok sevindimm..

minnoşlarınızın resimlerini dört gözle bekliyoruz :nazar:

selam kızlar ben geldim ama yine yoksunuz bizde evdeyiz buğlemi uyuttumta bir bakıyım dedim kızlar ne yapıyor diye sonra bugünün pazar oldğu aklıma geldi bebek doğduktan sonra insan günlerinide krıştırıyor valla :)) neysehepinizi öpüyorum :54: :54: :54:

ayy yine karşılaşamadık şanssızlığa bak...
maşallah ne güzel her gün bize ugrayıp haber veriyorsun tşk ederiz şekerr..
çok öptümm seniii...
:nazar: :nazar: :nazar:

selam kızlar .)
adetim 5 gün geçti az önce idrar testi yaptık :) çift çizgiyi gördük... yarın doktora gideceğim..dualarınıza ihtiyacım var ....

Back
X