Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

en doğrusu da bu canımmm..
olacak mı diye düşünmekle aksine engelliyoruzz...
en iyisi gelecek zamanını beklemekk...

haklısın canımmm hayırlısı nezamansa o zaman gelsin bebişlerimizz:emir_bebek:

ben çıkıyorum canım kendine iyi bak herkese selamlar sevgilerrr girerim gene :54:

merhaba sekerler görüşmeyeli nasılsnız?? ben iyiyim cok sükür tüm zamanım nehir hanımla geciyo gündüzleri annemde oluyoruz, pek uyumuyo gün içinde, o uyudukca da ben de uyuyorum..tam uyutup gelmiştim küçük hanımı ama yine sesler gelmeye basladı:)) hepinizi kocamaan öpüyorummm...

selam şekerler nasılsınız ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür hatta bugün tam 13 günlük olduk teyzeleri hepinizi çok çok öpüyoruz görüşmek üzere

kızlarr, merhaba :3:
haberlerinizi aldığıma her defasında çok seviniyorum. allah miniklerinize sağlıkla büyümek nasip etsin, size kolaylıklar diliyorum.
ufaklıklar azıcık büyüdüklerinde sizleri yeniden buralarda görmek istiyoruz. sevgiler çok :29:

merhaba canlarımm uzunnn zamandır giremedimmm nasılsınızz herkes iyimii

güldencim merhaba, hoşgeldin.
çok geçmiş olsun, sıkıntılı bir dönem atlatmışsın.
görüşmek üzere.

çok geçmiş olsun canımm..
herşey üst üste gelmişşş...

evet canım 10 gün oldu dönelii :)

edoşummm merhaba :29:

10 gün oldu mu? ne çabuk geçiyor zaman :4:

slm kızlar.

bugün ameliyat olduğum prof.a gittim.ilk defa adetli altan bakıldı.çok utandım:17:
sağ yumurtalığım hiç çalışmıomuş:43:doğuştan dedi.zaten yılda bidefa puregon iğneye rağmen en fazla 16gün 16mm olan bi yumurtalığım dı.sağımdan geçiş daha kolay olduğu için buna çok üzüldüm.çok ağladım şuan başım ağrıyor.

sol diğerine göre daha iyiymiş.yrn hormon tahlili yapılıcak.doktor aşılama önerdi.ama şans%10 dedi.ben kararsızım.

ama binlerce şükür rabbime ya hiç yumurtlamasaydımm.hiç bişeyi olmadan gebe kalamayanda var demekki nasip meselesi bunlar bahane.insan herşeye alışıo.zamanla ağaçtaki meyva gibi olgunlaşıo,kabullenioo.:85:herşey kısmet kısmetinde yoksa kuru ekmek bile yiyemezsin.çocukta bi kısmet meselesi.

eşim dün tlf ben baba olmayı çok istiyorum die ağladı:43:kendime değilde onun o sözü kulağımdan gitmio:14:

Son düzenleme:
slm kızlar.

bugün ameliyat olduğum prof.a gittim.ilk defa adetli altan bakıldı.çok utandım:17:
sağ yumurtalığım hiç çalışmıomuş:43:doğuştan dedi.zaten yılda bidefa puregon iğneye rağmen en fazla 16gün 16mm olan bi yumurtalığım dı.sağımdan geçiş daha kolay olduğu için buna çok üzüldüm.çok ağladım şuan başım ağrıyor.

sol diğerine göre daha iyiymiş.yrn hormon tahlili yapılıcak.doktor aşılama önerdi.ama şans%10 dedi.ben kararsızım.

ama binlerce şükür rabbime ya hiç yumurtlamasaydımm.hiç bişeyi olmadan gebe kalamayanda var demekki nasip meselesi bunlar bahane.insan herşeye alışıo.zamanla ağaçtaki meyva gibi olgunlaşıo,kabullenioo.:85:herşey kısmet kısmetinde yoksa kuru ekmek bile yiyemezsin.çocukta bi kısmet meselesi.

eşim dün tlf ben baba olmayı çok istiyorum die ağladı:43:kendime değilde onun o sözü kulağımdan gitmio:14:

cnm benim ya senin adına çok üzüldüm ama inan yemin ederim sana çok dua ediyorum dediğin gibi hiç olmayanlar var ama senin olurmuş şükredelim ben çok inanıyorum sen bu sene geçmeden hamile kalcaksın çünkü çok dua ediyorum ve de duaya da inanıyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::73:

cnm benim ya senin adına çok üzüldüm ama inan yemin ederim sana çok dua ediyorum dediğin gibi hiç olmayanlar var ama senin olurmuş şükredelim ben çok inanıyorum sen bu sene geçmeden hamile kalcaksın çünkü çok dua ediyorum ve de duaya da inanıyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::73:

allah razı olsun cnm benim.bende çok inançlıydım eda sultan handan ve benim 2011girmeden gebe kalacamıza içime hep öle doğuyodu.bakalım kısmetimiz ne zamana.

slm kızlar.

canımmm bu kadar kendini üzme herşeyin bir çaresi varr...
benim eski evimdeki karşı komşumun sağ yumurtlığı tamamen alınmıştı..
dr çocuk sahibi olman zor olabilir demiş...
şimdi 4 yaşında kızı var ve 2. ye 7 aylık hamileee...
istedikten sonra tek taraflada hamile kalınabiliyor...

sen bunları takma kafana allah verecek olduktan sonra her halukarda verir..
sen tedavine devam et ihmal etmee...allah dualarını geri çevirmeyecektirr...

allah razı olsun cnm benim.bende çok inançlıydım eda sultan handan ve benim 2011girmeden gebe kalacamıza içime hep öle doğuyodu.bakalım kısmetimiz ne zamana.

sen içini ferah tuttt...
hayırlısıyla hepimiz sırayla hamile kalıcazzz canımm :nazar:

slm kızlar.

canım çok geçmiş olsun aynen kısmetinde varsa olucaktır. meryem suresini okurum ben salavat çekerim bolbol dualar en güzeli allah yoktan var edendir unutma umuyorumkı olcaksa ol derse olucak canım inşş hayırlı sağlıklı bebişler nasıp etsin mühim olan o :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kübracım, sen nasılsın? yoksun sanırım :/

sen hep burda oluyordun ama kimse olmayınca sen de yazmadın tabii.
umarım herşey yolundadır, iyileştin mi?

kendine iyi bak çok :29:

kuşummmm :29: nasılsın?

evet ben de ona yazdım demin, sıkılmıştır tabii. baksana günlerdir kimse yok :82:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

1. karats
2. imjuli+
3. hperi+

pişşttt :)

günaydıın..kübra yokmu bugün kızda sıkıldı yalnızlıkdan..

hu hu kuş :29: evet haklı tabi ne yapıcak yalnız başına insan delirir,belki başka topiğe uçmuştur o da .. :10:

:)) kübrayıda başka topikde yakalamışdım yalnız kaldı zamanlarda
tuğbayla kübra nerde bakiim de...
kübrada çalışan bayanlar topğiğndeydi:1:
tubişde bir yrdeydi ama adını unuttum..
kızlar döktüm çamaşırlarınızı:9:

öyle tabiii siz gelmeyin benide başka topiklerden toplarsınız karışmam:19::19:

bende hastayım kuzum grip yatıyorum bütün gün:2::2::2:

merhaba kızlar bu topik benim ilk göz ağrım
sizleri bırakıpta bir yere gitmem zaten
sizler benim dostum dert ortağım oldunuz
ama kimseyle karşılaşamıyorum malesef
yalnız kaldım zaten 2 gün girmedim hiç
kk ya canım sıkılıyor nedense
ama sizleri bırakıpta gitmeye hiç niyetim yok
kovsanızda gitmem bu topikten
sizlerin sayesinde kötü düşüncelerimden kurtuluyorum
pozitif oluyorum allah razı olsun hepinizden
iyiki varsınız hepiniz:70:

merhaba sekerler görüşmeyeli nasılsnız?? ben iyiyim cok sükür tüm zamanım nehir hanımla geciyo gündüzleri annemde oluyoruz, pek uyumuyo gün içinde, o uyudukca da ben de uyuyorum..tam uyutup gelmiştim küçük hanımı ama yine sesler gelmeye basladı:)) hepinizi kocamaan öpüyorummm...

selam şekerler nasılsınız ben ve kızım çok iyiyiz çok şükür hatta bugün tam 13 günlük olduk teyzeleri hepinizi çok çok öpüyoruz görüşmek üzere

ayy ayyy topiğimizin anneleri gelmişler ne güzel sizlerden haber alabilmek rabbim sağlıklı sıhatlı büyütmeyi nasip etsin kızlar bizim yerimize öpün bebişleri

hoşbuldum canımm valla haklısınız önce annem ameliyat oldu o 10 günlük ameliyatlı iken ablam ameliyat oldu arada anneannem merdivenlerden düştü inan hiç vaktim olmadı ama aklım hep sizdeydiii sen nasılsın canım döndünmüüü :54:

canım çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın

kübracım görünmüyorsun, herşey yolundadır umarım :29:

allaha şükür iyiyim canım ama canım sıkılıyor nedense

slm kızlar.

canım benim üzülme lütfen rabbim hayırlısıyla hepimize yaşatacak inşallah annelik duygusunu içini ferah tut üzülme canım:70:

slm kızlar.

sıkma canını, şu an teknoloji o kadar ilerledi ki bebek sahibi olmamak diye bişey yok neredeyse, üzüntü seni çok kötü etkiliyor :70:
herşeyin hayırlısı, hayırlısıyla, sağlıklısıyla bir gün gelecek bebeğin :nazar: buna inan, içini ferah tut olur mu :29:

hani ben, hani ben :19:

merhaba tatlımmm...

evet canım saydım da geleli 12 gün bitmiş..
zaman cabuk geciyorrr...

sen nasılsın nasıl gidiyor kuzucumm??

iyi gidiyor edoşum, nasıl olsun. libya sonrası hayata adapte olmaya çalışarak geçiyor hayat :82:

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
mutlukız
:55::55::55:

kübracımm :29: nasılsın?
canının sıkkınlığı bahara geçtiğimiz içindir, sıkma canını.
mevsim geçişlerinde hep olur ruhsal dalgalanmalar.

kendine iyi bak çok :82:

slmmm herkeseee...

kübracım topikte çok yanlız kalıyorsun haklısınn..
bu aralar herkeste bir yogunluk var ugrayamıyoruz..

kızkardeşim bende oldugu için giremiyorum gündüzlerii..

inş en kısa zaman da toplanırızz tekrardann...

günaydınlar hayırlı cumalar kızlar

nasılsınız bugün

umarım herkez iyidir bende çok iyiyim çünkü

bugün cuma 2 gün tatil çok şükür

Back
X