Merhaba ben kendimi bildim bileli kiloluyum . 115 civarlariyim evet sağlıksız ama kilolu olduğun için hamile kalamazsın ya da genel anestezi alamazsin ya da çocuğun kalp atışlarını duyamazsın anksiyetelerine karşı bu başlığı actim .
Ben kilom yüksek olduğu için hiç bi zaman dogal yoldan gebe kalacağımı düşünmüyordum ama hiç bir şey yapmadan gebe kaldım çok şükür.
Hamilelikte daha da alacaksın asla veremiyceksin dediler 7. Aya kadar sadece 2 kilo aldım, son 2 ay 10 kilo aldım doğumdan sonra hemen verdim. Kendiliğinden gitti.
Kadın dogumcuu kilodan dolayı sana spinal iğnesi olmaz belki dedi ama yoo gayette oldu .
Kilodan dolayı zor toparlanirsin sen dogumdan sonra cok cekiceksin sezeryan çok zor göğüslerin soyle ağrır vs dediler hayır hiçte öyle olmadı. Hersey olması gereken gibiydi. Bu arada hayatımda asla normal doğumu düşünmedim.
Evet kilo verelim kabul ediyorum ve her bunye ayni değil ama hersey çokta olumsuz değil bu yazıyı yazma amacım en güzel zamanları birde olumsuz düşüncelerle dahada strese sokmayalım. Ben kilodan dolayı hep ya kötü şeyler olursa diye düşündüm seker yüklemesi bile yapmama gerek olmadı .
Hersey olması gerektiği gibi oluyor gereksiz kaygilara gerek yok