• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Tesekkur ederim kızlar ama adet ağrısı gibi Ağrım var ondan korkuyorum ilk hamileliğimde böyle ağrım olmamıştı acaba diyorum dış gebelik felanmi ki inşallah öyle değildir

ne güzel inşallah bende paylaşırım sizinle mutlu haberi kızlar sizce kaç gün adet geçince idrar testi yapmalı net olması için

o ağrı normal canım her gebeliğin farklı oluyor belirtileri. Kötü şeyler getirme aklına şimdi pozitif olma zamanı içinde yeni bir yaşam var :anneadayı:
İlk gebeligimde böyle bişi yasamadigim için ve hatırlayamadgm için tedirginim bakalım hayırlısı olsun isteyen herkes rabbim versin

Benim de acayip ağrım var kasıgım batıyor yürürken falan hatta yatakta dönerken bile acıyor

Selam kizlar. Benimde adetim 3 gun gecikince yaptigim idrar testi :)

Screenshot_2018-01-04-22-44-45.webp

Eki Görüntüle 2089031 Kızlar selam. Bu aylk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım. Son reglim 21 aralıkta başladı, 26 aralıkta bitti. Bugüne kadar yumurtlama takibi için mobil uygulama kullanıyordum . Uygulamaya göre 1 ocak ovulasyon günüydü ancak ovulasyon testi negatif çıktı. Görünen o ki geç yumurtluyormuşum. Hergün test yapıyorum. Bugünkü testler fotoğraftaki gibi çıktı. Anladığım kadarıyla daha yumurtlamıyorum negatif. Doğru mudur? Çizgi koyuluğundan emin olmak istedim. Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Benim de son bat 18 atalik ovs 1 ocakti Fakat ben 13 14 ve 15 gunlwrde akintim oldugumdan degerlendirdim demem o ki belkide erken yum oldu eger regl duzenlisi ise

Benim de son bat 18 atalik ovs 1 ocakti Fakat ben 13 14 ve 15 gunlwrde akintim oldugumdan degerlendirdim demem o ki belkide erken yum oldu eger regl duzenlisi ise
Adetimin bittiği günden beri hergün test yapıyorum ama pozitifi göremedim. Erken yumurtlama olsa ovulasyon testinde belli olurdu di mi?

evettt yine bir idrar testinin ardından negatif sonuç yine hüsran offf allahım çift çizgiyi görmeyi nasip eyle:KK61:

Ilk yaptirdigimda 461 cikti. 4 gun sonra tekrar yaptirdim 2157 cikti. Baskada yaptirmadm. Hafta ici tekrarlicam testi
Sali çarşambayı beklersen 5 bini bulur ve keseyi gorursun canim randevu al istersen

Back
X