- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #30.461
İkinci cizgi görünüyoohayirli olsun canim
[/QUOT
Markası albi diye Bi marka siz duymuş uyudunuz hiç yanılma payı varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci cizgi görünüyoohayirli olsun canim
[/QUOT
Markası albi diye Bi marka siz duymuş uyudunuz hiç yanılma payı varmı
Yine sabah denemem gerek dimiBu markayi duymadim.Eger aklinda soru isareti varsa farkli bir marka ile de dene,ben 3 farkli markayla denedim
Sabah yaparsan daha saglikli sonuc alirsin diye dusunuyorumYine sabah denemem gerek dimi
O markayi ben internetten toplu olarak siparis etmistim.Cok bekletince mutlaka ikinci cizgi cikiyor.Iki kere beklettim.Ikisinde de ikinci cizgi cikti ama 10 dakikadan sonrasini dikkate almayin diye zaten yaziyor ve o cizgi pembe olmuyor.Kahverengi gibi oluyor cok silik.Birikiyor idrar.Zaten pozitifse ilk 2 dakika icinde cikiyor.Kızlar bu laboquick marka testte bekledikten sonra hep mi çizgi çıkıyo sizde de?
Anladim cnm cok sagol.. bi cogunda dedigin gibi gri renk bi cizgi 2 saat sonra falan cikti.. 3-4 gun kala yani bugun yaptigimda yarim saat kadar sonra olusan pembemsi ama net olmayan bi cizgi var gibi.. daha onceki gebeliklerimi yine bu markayla en yakin adete 2 gun kala ogrenmistim.. adet gununde 355 cikan degerim adetten 3 gun once erken gebelik (fortel) testinde gozukmemisti.. bazi kisilerde nasil o kadar erken cikiyo idrarda sasiriyorum.. karisik isler :) hayirlisi..O markayi ben internetten toplu olarak siparis etmistim.Cok bekletince mutlaka ikinci cizgi cikiyor.Iki kere beklettim.Ikisinde de ikinci cizgi cikti ama 10 dakikadan sonrasini dikkate almayin diye zaten yaziyor ve o cizgi pembe olmuyor.Kahverengi gibi oluyor cok silik.Birikiyor idrar.Zaten pozitifse ilk 2 dakika icinde cikiyor.
Ona ben de şaşiyorum.Ben adetine 1 hafta kala ogrenenleri okuyunca gaza geldim.5 gun kala yaptim sonuc negatif..3 gun kala bir daha yaptim negatif.Hatta adet gunu bir daha yaptim negatif..Dedim olsa cikardi.Herkesin 3 gun kala cikiyor.Sonra 8 gun gecikti.8. gun yaptim ve cift cizgi.Zaten testlerde de yaziyor.Adetinizden en az 4 gun gectiginde yapildiginda guvenilirdir diye..Kimseye bakmamak lazim..Anladim cnm cok sagol.. bi cogunda dedigin gibi gri renk bi cizgi 2 saat sonra falan cikti.. 3-4 gun kala yani bugun yaptigimda yarim saat kadar sonra olusan pembemsi ama net olmayan bi cizgi var gibi.. daha onceki gebeliklerimi yine bu markayla en yakin adete 2 gun kala ogrenmistim.. adet gununde 355 cikan degerim adetten 3 gun once erken gebelik (fortel) testinde gozukmemisti.. bazi kisilerde nasil o kadar erken cikiyo idrarda sasiriyorum.. karisik isler :) hayirlisi..
Kan verdim 9.11 cıktı yumurtlamadan 12 gün geçti sizce kötü müSabah yaparsan daha saglikli sonuc alirsin diye dusunuyorum![]()
Ben kan degerlerini pek bilmiyorum canim yaKan verdim 9.11 cıktı yumurtlamadan 12 gün geçti sizce kötü mü
Bu gebelik olduğunu gösteriyor cnm, yarın tekrar yaptır iki katına çıktıysa sıkıntı yoktur.Kan verdim 9.11 cıktı yumurtlamadan 12 gün geçti sizce kötü mü
silik çizgi falan yokmu, erken olabilir bencede... yaptığın test erken gebelik testi mi normal mi. Normalse göstermezkızlar adete 3 gün kala yaptıgım testte hıcbısey cıkmadı, erken olabilir mi _
Geçen ay kimyasal gecirdim de değer çok yüksek olmayınca korktum acıkcasıBu gebelik olduğunu gösteriyor cnm, yarın tekrar yaptır iki katına çıktıysa sıkıntı yoktur.
Mesela ben 2 gün kala yaptım silikte olsa Bi çizgi vardı canım olması gerek ama belki geç döllenme olmuşturkızlar adete 3 gün kala yaptıgım testte hıcbısey cıkmadı, erken olabilir mi _
Bende geçen ay kimyasal geçirdim ama benim bata 3 gün kala değerim 10'du sonra bat günü 9 a düştü ve kanamam başladı. Daha yumurtlamadan 12 gün geçmiş çok erken, bence sabretmelisin ve yarın tekrar kan ver. İnşallah kimyasal olmaz üstüste olacağını sanmıyorum.Geçen ay kimyasal gecirdim de değer çok yüksek olmayınca korktum acıkcası
days comfort dıye erken gebelık testıydı canımsilik çizgi falan yokmu, erken olabilir bencede... yaptığın test erken gebelik testi mi normal mi. Normalse göstermez
Onlarda bata en fazla 5 gün kala doğru cevap veriyor. Ne zaman bat tarihin?days comfort dıye erken gebelık testıydı canım
Ben hayalet çizgi ile sonradan sağlıklı gebelik yaşayıp oğlumu dünyaya getirdim.Merhaba Arkadaşlar; Hayalet çizgi görüp sonradan yaptığı testlerde pozitif gören varmı? çok ilginç ilk defa hayalet çizgi gördüm , testin içini açtım parçaladım, fotoda çekemedim. :)