• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bu markayi duymadim.Eger aklinda soru isareti varsa farkli bir marka ile de dene,ben 3 farkli markayla denedim

Kızlar bu laboquick marka testte bekledikten sonra hep mi çizgi çıkıyo sizde de?
O markayi ben internetten toplu olarak siparis etmistim.Cok bekletince mutlaka ikinci cizgi cikiyor.Iki kere beklettim.Ikisinde de ikinci cizgi cikti ama 10 dakikadan sonrasini dikkate almayin diye zaten yaziyor ve o cizgi pembe olmuyor.Kahverengi gibi oluyor cok silik.Birikiyor idrar.Zaten pozitifse ilk 2 dakika icinde cikiyor.

O markayi ben internetten toplu olarak siparis etmistim.Cok bekletince mutlaka ikinci cizgi cikiyor.Iki kere beklettim.Ikisinde de ikinci cizgi cikti ama 10 dakikadan sonrasini dikkate almayin diye zaten yaziyor ve o cizgi pembe olmuyor.Kahverengi gibi oluyor cok silik.Birikiyor idrar.Zaten pozitifse ilk 2 dakika icinde cikiyor.
Anladim cnm cok sagol.. bi cogunda dedigin gibi gri renk bi cizgi 2 saat sonra falan cikti.. 3-4 gun kala yani bugun yaptigimda yarim saat kadar sonra olusan pembemsi ama net olmayan bi cizgi var gibi.. daha onceki gebeliklerimi yine bu markayla en yakin adete 2 gun kala ogrenmistim.. adet gununde 355 cikan degerim adetten 3 gun once erken gebelik (fortel) testinde gozukmemisti.. bazi kisilerde nasil o kadar erken cikiyo idrarda sasiriyorum.. karisik isler :) hayirlisi..

Anladim cnm cok sagol.. bi cogunda dedigin gibi gri renk bi cizgi 2 saat sonra falan cikti.. 3-4 gun kala yani bugun yaptigimda yarim saat kadar sonra olusan pembemsi ama net olmayan bi cizgi var gibi.. daha onceki gebeliklerimi yine bu markayla en yakin adete 2 gun kala ogrenmistim.. adet gununde 355 cikan degerim adetten 3 gun once erken gebelik (fortel) testinde gozukmemisti.. bazi kisilerde nasil o kadar erken cikiyo idrarda sasiriyorum.. karisik isler :) hayirlisi..
Ona ben de şaşiyorum.Ben adetine 1 hafta kala ogrenenleri okuyunca gaza geldim.5 gun kala yaptim sonuc negatif..3 gun kala bir daha yaptim negatif.Hatta adet gunu bir daha yaptim negatif..Dedim olsa cikardi.Herkesin 3 gun kala cikiyor.Sonra 8 gun gecikti.8. gun yaptim ve cift cizgi.Zaten testlerde de yaziyor.Adetinizden en az 4 gun gectiginde yapildiginda guvenilirdir diye..Kimseye bakmamak lazim..

kızlar adete 3 gün kala yaptıgım testte hıcbısey cıkmadı, erken olabilir mi _

Bende bata 6 kala cikiyor dedikleri icin test yaptim bugun. Ve tabiiki negatif 😄 sanirim adet gunumu beklemem gerek

Geçen ay kimyasal gecirdim de değer çok yüksek olmayınca korktum acıkcası
Bende geçen ay kimyasal geçirdim ama benim bata 3 gün kala değerim 10'du sonra bat günü 9 a düştü ve kanamam başladı. Daha yumurtlamadan 12 gün geçmiş çok erken, bence sabretmelisin ve yarın tekrar kan ver. İnşallah kimyasal olmaz üstüste olacağını sanmıyorum.

Merhaba Arkadaşlar; Hayalet çizgi görüp sonradan yaptığı testlerde pozitif gören varmı? çok ilginç ilk defa hayalet çizgi gördüm , testin içini açtım parçaladım, fotoda çekemedim. :)

Merhaba Arkadaşlar; Hayalet çizgi görüp sonradan yaptığı testlerde pozitif gören varmı? çok ilginç ilk defa hayalet çizgi gördüm , testin içini açtım parçaladım, fotoda çekemedim. :)
Ben hayalet çizgi ile sonradan sağlıklı gebelik yaşayıp oğlumu dünyaya getirdim.

Back
X