- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #30.521
Şimdi tekrar test verdim umarım yükseliş güzel çıkaramin insallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi tekrar test verdim umarım yükseliş güzel çıkaramin insallah...
Hamileliğini ovulasyon testi ile öğrenmiş biri olarak silik cizgi degil tam net cizgi olmasi gerekiyor arkadaşım. Ve adete 7gun kala dogru sonuç aralayabilirsin. Adete yakın 1, 2 gun kala tekrarla koyu ise ya gebelik vardir ya da tekrar ovulasyon zamanındasındır.İşte hiç bilmiyorumkii.. Ben ilk defa yaptım bu ovülasyon testini sonra araştırırken internette ovülasyon testiyle gebelik öğrenenler olduğunu fln öğrendm ama acaba tesadüf mü yoksa olabilirmi onu bilmiyorum.. Kendme söz0m vat regl 1 gün gecikmeden asla gebelik testi yapmcam![]()
İnşallah çıktı mı s0onucun canım?Şimdi tekrar test verdim umarım yükseliş güzel çıkar
9.11 Di 9.51 olmus kızlar yok yaniİnşallah çıktı mı s0onucun canım?
Maalesef kimyasal gebelik gibi görünüyor canım, üzülme bende geçen ay aynısını yaşadım.Çoğu kadın farkına varamadan bunu yaşıyor biz en azından bilinçliyiz. En güzel zamanda gelsin bebeğin.9.11 Di 9.51 olmus kızlar yok yani
Aaa tamam çok teşekkür ederim şahane oldu bu bilgi :) ama zaten perşembe günü regl olmam gerekiyor olmazsam cuma günü test yapıcam tutucam bu sefer kendmi... Sizde sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah bebişiniziHamileliğini ovulasyon testi ile öğrenmiş biri olarak silik cizgi degil tam net cizgi olmasi gerekiyor arkadaşım. Ve adete 7gun kala dogru sonuç aralayabilirsin. Adete yakın 1, 2 gun kala tekrarla koyu ise ya gebelik vardir ya da tekrar ovulasyon zamanındasındır.
Ben gecen ayda YASADIM bunuMaalesef kimyasal gebelik gibi görünüyor canım, üzülme bende geçen ay aynısını yaşadım.Çoğu kadın farkına varamadan bunu yaşıyor biz en azından bilinçliyiz. En güzel zamanda gelsin bebeğin.
Sağlıksız siperm döllenmesinden olabilirmuş. Bende yine de hiç üzülme çünkü benim oğlumdan önce ve sonra boş gebeliğimde oldu, o daha zor kürtaj olmak zorunda kalıyorsun. Allah bidaha yaşatmasın inşallah bu sondur. Biraz daha beslenmenize ve sperm gücü artıran yiyecekleri yemeğe özen gösterin.Ben gecen ayda YASADIM bunu
Sağol canım Allah razı olsun, rabbim tez vakitte size de nasipetsin inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat.Aaa tamam çok teşekkür ederim şahane oldu bu bilgi :) ama zaten perşembe günü regl olmam gerekiyor olmazsam cuma günü test yapıcam tutucam bu sefer kendmi... Sizde sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi![]()
Tedirgin olmakta çok haklısın ama bence tedirgin olma ilk haftalar zaten insanın hicbir şeye müdahale edemediği haftalar zaten seninde kanaman filan olsa mecbur bakılırdı. Belki de burdaki sistem aşırı erken kurcalıyor. Testini yaptin hamile mısın hamilesin. Bırakalım doğal akışı içinde bebek biraz büyüsün canlansın demek gerekiyor. Ama biz ne yapıyoruz. Aaa test yaptım silik mı koyulacak mi hadi kana bakalım iki günde iki katına çıkıyor mu yok olmadı benim kessem göründü seninki görünmedi ama kese vardıbebeği göremedim birşey mi var. Bence bütün bunlar gereksiz stres hamile için. Yurt dışında işte bunun tedbirini alıyorlar aynı zamanda da gereksiz muayene yi ortadan kaldırıp sağlık sistemlerinden kâr ediyorlar bizde de müşteri ne kadar gelirse o kadar para bırakıyor.zaten bence ilk muayene senin bahsettigin haftalarda olmalı. Herşeye bakmak mümkün olur o haftada ve ister erken ister geç döllenme olmuş herşeyi n belli olduğu hafta bu haftalar olur. Şimdi hemen ya bebek ölmüşse ya yaşamıyorsa filan gibi tedirgin eleştiri okları gelebilir ama şu bir gerçek ki eğer insanın karnında yedi haftalık bebek yaşamiyorsa normal bir doktor kürtaj meraklısı olmayan biraz daha beklemeli der zaten hemen hemen sekiz haftayı geçirir ve daha sonra tekrar tekrar kontrol edilip birkaç g gün mecburi kürtaj işlemi yapılır yani bu işlemler neredeyse tam da senin kontrol edileceğin zamanda gerçekleşir. Bende ik kontrolüme sekiz haftalı gitmeyi planlıyorum hayırlı gebeliklerSelam kızlar bişey sorucam.Benim en son adet tarihim 23 şubattı ve hamileyim çok şükür.Yalnız son iki üç gündür kasık agrım var,doktora gittik normal oldugunu söyledi.Sorunum şu ki benim gelecek doktor randevum nisan sonuymuşyani 8-10 haftalıkken kan ve ultrasona bakılacak henüz hiç kan vermedim,yurtdışındayım ve sistem böyle
o zamana kadar doktora gitmemiş kan vermemiş olmak korkulacak bişeymi sizce?
Çok tesekkür ederim cevabın için,içimi rahatlattınTedirgin olmakta çok haklısın ama bence tedirgin olma ilk haftalar zaten insanın hicbir şeye müdahale edemediği haftalar zaten seninde kanaman filan olsa mecbur bakılırdı. Belki de burdaki sistem aşırı erken kurcalıyor. Testini yaptin hamile mısın hamilesin. Bırakalım doğal akışı içinde bebek biraz büyüsün canlansın demek gerekiyor. Ama biz ne yapıyoruz. Aaa test yaptım silik mı koyulacak mi hadi kana bakalım iki günde iki katına çıkıyor mu yok olmadı benim kessem göründü seninki görünmedi ama kese vardıbebeği göremedim birşey mi var. Bence bütün bunlar gereksiz stres hamile için. Yurt dışında işte bunun tedbirini alıyorlar aynı zamanda da gereksiz muayene yi ortadan kaldırıp sağlık sistemlerinden kâr ediyorlar bizde de müşteri ne kadar gelirse o kadar para bırakıyor.zaten bence ilk muayene senin bahsettigin haftalarda olmalı. Herşeye bakmak mümkün olur o haftada ve ister erken ister geç döllenme olmuş herşeyi n belli olduğu hafta bu haftalar olur. Şimdi hemen ya bebek ölmüşse ya yaşamıyorsa filan gibi tedirgin eleştiri okları gelebilir ama şu bir gerçek ki eğer insanın karnında yedi haftalık bebek yaşamiyorsa normal bir doktor kürtaj meraklısı olmayan biraz daha beklemeli der zaten hemen hemen sekiz haftayı geçirir ve daha sonra tekrar tekrar kontrol edilip birkaç g gün mecburi kürtaj işlemi yapılır yani bu işlemler neredeyse tam da senin kontrol edileceğin zamanda gerçekleşir. Bende ik kontrolüme sekiz haftalı gitmeyi planlıyorum hayırlı gebelikler
Evet canim ben varım. Ve akşamına adet olmuştum.Arkadaşlar bi sorum olacak size.Laboquik marka gebelik testi yapip saatler sonra ikinci cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen var mi?
Bi de laboquik yalanci cizgi cikartir mi ? Cevaplarinizi bekliyorumm![]()
Evet canim ben varım. Ve akşamına adet olmuştum.
[/QUOTE
Hmmmbenim ilk defa basima geliyo bu markada o yuzden sasirdim gorunce.suan bende adet belirtisine dair hic bisey yok normalde suan asabi gergin sinirli huysuz ve sivilcelenmis olmam lazim ama hic biri yok.sadece gogus hassasiyetim var o da adet belirtim degildir.bat a 2 gun var
Tesekkur ederim.. adetin gelmesini beklicem artik test yapmayayim en iyisiBenimde böyle çıkmıştı canım testim eşimle biraz sevinir gibi olduk derken adet ağrılarım ve kanamam başladı maalesef.
Ben ovulasyon ve gebelik testini bu markada kullandım ilk defa başıma gelmişti o da hüsran olmuştu.
Test yapildikdan sonra 5dk icinde cikan sonuclar baz alınıyor sonrasi tamamen hüsran.
Istersen tekrar bir test yap ama 5dk içinde çıkan sonuca bak canim.
Yalancı çizgi çıkartacağını sanmıyorum. Bence hamilesiniz...Arkadaşlar bi sorum olacak size.Laboquik marka gebelik testi yapip saatler sonra ikinci cizgi cikip hamile oldugunu ogrenen var mi?
Bi de laboquik yalanci cizgi cikartir mi ? Cevaplarinizi bekliyorumm![]()