• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Adetime 6 gün var.Bu sabah test yaptım ilk 10 dk negatif olarak gördüm işe gittim akşam geldiğimde belirgin pembe 2. Çizgi vardı.Test Laboquick marka.Böyle bir şey mümkün mü ?
laboquıck de 3 yıldır günlerce beklese de ışığı da tutsam hayalet çizgi göremedim bence tekrarlayın testi umut var

2283295

Kızlar bide benimkine bakın bende de dün böyle çıktı 5 dakika içinde bugün yine yaptm negatif

Benimde 2,5 yıl oldu canım, inşallah rabbim aratmadan bunaltmadan hepimize nasip etsin.
Canım hayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla alırsın bebegini kucagına bu testler de benım bırı oncomed bırı de laboquıck benimkiler de soluk görünüyor bende de bir kimyasal gebelik var korkuyorum ınsallaj benım ki de seninki gıbı koyulasır cok korkuyorum
2283301

Canım hayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla alırsın bebegini kucagına bu testler de benım bırı oncomed bırı de laboquıck benimkiler de soluk görünüyor bende de bir kimyasal gebelik var korkuyorum ınsallaj benım ki de seninki gıbı koyulasır cok korkuyorum Eki Görüntüle 2283301
Adet tarihinde mi yapmıştınız testleri

Canım hayırlı ugurlu olsun ınsallah saglıkla alırsın bebegini kucagına bu testler de benım bırı oncomed bırı de laboquıck benimkiler de soluk görünüyor bende de bir kimyasal gebelik var korkuyorum ınsallaj benım ki de seninki gıbı koyulasır cok korkuyorum Eki Görüntüle 2283301

Hayırlı olsun canım bence gayet belli. Ben o kadar korktum ki hastanede olmama rağmen 3 gün kan veremedim. İnşallah bu kez sağlıkla nasip olur kucağımıza almak.:)

Bende var diye düşünmüştüm bugün yaptğm testte negatifi görünce hayal kırıklığına uğradım 😕

Benim en son yaptığım testte neredeyse hiç yok gibiydi 1-2 saat sonra kıpkırmızı çıktı. Biraz daha bekleyin yine yapın. İnşallah gönlünüzce olur.

Hayırlı olsun canım bence gayet belli. Ben o kadar korktum ki hastanede olmama rağmen 3 gün kan veremedim. İnşallah bu kez sağlıkla nasip olur kucağımıza almak.:)
Amin ınsallah bende c cızgısıne denk olana kadar vermeyi dusunmuyorm boyle evde takıp edecegm ınsallah saglıkla ilerler :)

Benim en son yaptığım testte neredeyse hiç yok gibiydi 1-2 saat sonra kıpkırmızı çıktı. Biraz daha bekleyin yine yapın. İnşallah gönlünüzce olur.
Insallah ya insallah vardir 11 aydir her ay aynı hayal kırıklığına uğramak artık çok yoruldum 😞

Kızlar bir bakar mısınız? Çok sıvı alıp tuvalete girdikten 10 dakika sonra yeniden girip test yaptım resimde çok net değil ama silik pembe bir çizgi çıktı. Bugün yapmayacaktım ama sabaha kadar dayanamdım. Görebilen var mı?

Eklentiler

• 33E6847A-25E1-4A87-AA95-57B05A6F76EC.webp
    33E6847A-25E1-4A87-AA95-57B05A6F76EC.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 148
  • 060A9ADB-E20E-45CD-9E60-EBD25B8B3C55.webp
    060A9ADB-E20E-45CD-9E60-EBD25B8B3C55.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 157
Back
X