- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.601
Aynı durum bendede var canım uykudan uyanasm gelmiyo midemde yanma var ve sürekli ateşbasıyo vücudum ateş gibi oluyo ben test yaptım pozitif çıktı benim fakat yumurta çatlatma iğnesi olduğum için o etki etmiştir diyo doktorbende çok istiyorum bebek sen sabah bi test al yap Hayırı bişey çıkar inş
Cikarmiki canim ya eger tutduysa bebek 9 gunluk okadar heycanliyim ki simdiden esim cok istiyo ona supriz yapmak istiyorum bu ay ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti gormis gebelik testi sanmis nasil seviniyo askim yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamm yarin ilk idrarimla yapicam evde var zaten testin resmini cekip aticam mesajlarin icin tsk ler :)Test al dene için rahat etmediyse kan tahlili yapyir canim hadi inş iyi bi haberle yazarsin buraya
tamm yarin ilk idrarimla yapicam evde var zaten testin resmini cekip aticam mesajlarin icin tsk ler :)
Kimse yokmu cvp vermediniz
Test al dene için rahat etmediyse kan tahlili yapyir canim hadi inş iyi bi haberle yazarsin buraya
Geçmiş olsun canım bendede mantar vardı fitil verdi bide krem vermişti adetim geç geliyo diye yumurtam çatlamıyo diye klomen verdi sonrada iğne . Moral bozma düzelirsin emin ol bende merakla bekliyorumMeraba canim bu gun kadin doguma gttim mantar icin evet mantar varmis alltn muane etti yumurtamin birinin buyuk ve kalin oldugunu soledi adet gecikmem ve gebe kalamaminn sebebi buymus gbelik kolaslastiri ilac falan yazdi bu ayda adet olursan ilaca basla 2 ay korunun dedi ins ader olmam halanicimde umut var gebelik testi yapmadim halaa
Geçmiş olsun canım bendede mantar vardı fitil verdi bide krem vermişti adetim geç geliyo diye yumurtam çatlamıyo diye klomen verdi sonrada iğne . Moral bozma düzelirsin emin ol bende merakla bekliyorum
Ins canm ya bana kolay hamile kalman icin ilac veriyorum dedi o ne ilaci olabilir bide 2 ay korun dedi ya anlican 2 ay daha glmicek bebis hayirlisi
adetn geç geliyosa yumurtalık çatlamıyosa o yumurtalığı çatlatmak için ilaç vermiştir canım yumurtalık çatlasın ki hamilelik kolay olsun
Kizlar bi yardimm lutfennn :'(
Kizlar baslik da actim gerci ama bi bakin ya tecrubeler bizi aydinlatsin. Bu 24. Gunumun testi. Var mi bebis?
Hadi bakalim bekleyelim biraz daha. Senin 11. Gunde baya erken cikmis canim ya :) erken dollenme mi acep? Ben bi hafta sonra normal gebelik testiyle bakicam bi de. Insallah vardir saglikli bir melek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?