Pozitif İdrar Testi Örnekleri

2. yide yaparsam 30 yaşnda rahatlamş büyütmş olcm bebişleri ksmetse

Kizlar adetten uc gun once zaten kan testiyle hamile oldugumu ogrenmistim. Bugum bat a 1 gun kala test yaptim laboquick ultra erken (güya) testiyle silik de olsa belli artık. Insallah darısı isteyen herkese
Bu güya ultra erken test öyle mi bende normal laboquick var, bat a 4 gün kala yarın yapayım diyordum, imkansız çıkmaz o zaman bu arada tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Merhaba kozlar bende bu sabah ilk kez gebelik testin yaptım.

Bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_20141223_100534.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 451
Merhaba kozlar bende bu sabah ilk kez gebelik testin yaptım.

Bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_20141223_101725.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 415
Kizlar çok çok teşekkür ederim 3 senedir bekliyorum ama ilk kez test aldim kendime :)

Öğleden sonra da sonuçlarcikacak kkesinlesir inşallah :))

Kizlar çok çok teşekkür ederim 3 senedir bekliyorum ama ilk kez test aldim kendime :)

Öğleden sonra da sonuçlarcikacak kkesinlesir inşallah :))
Benimki bundan soluktu ama hemen cikipta zaman gectikce koyulasirsa gebelik var demek hayirli olsun canim tebrikler :) kac gun geciktin

3 gün geciktim canim.adet olcam diye dolaniyordum.sürpriz oldu bize :)

Esimle yaptim bir dakika dolmadan hizla ikiside belirginleşti. Çok acemiyiz heralde olmadi dandik nette okuduk. Hala koyu kaldikca daha koyulasti :)

Çok teşekkür ederim bu arada :)rabbim size de hayirli doğumlar nasip etsin :)

3 gün geciktim canim.adet olcam diye dolaniyordum.sürpriz oldu bize :)

Esimle yaptim bir dakika dolmadan hizla ikiside belirginleşti. Çok acemiyiz heralde olmadi dandik nette okuduk. Hala koyu kaldikca daha koyulasti :)

cok belırgın bır belırtı yasadın mı canım

Aslinda ben çok sancili adet geciriyorum.sancilarim yine vardı yine adet diye düşündüm. Su anda da var yine adet olacak hissi.

Cook teşekkür ederim kızlar. Kanda belli olucak bütün sonuçlar rabbim herkes icin enn hayirlusini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…