- Emoji Skoru
- 1.851
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.901
kızlar ne durumdasınız bende merak ettim :)
canım yaa hala cesaret edıp yapamıyorum testıı :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ne durumdasınız bende merak ettim :)
canım yaa hala cesaret edıp yapamıyorum testıı :)))
yap gitsin ya varsa :)
elimde bi tane Laboquick marka gebelık testı kaldı :) sen kacıncı gun yapmıstın cıkmıstı canım bıde resmı varsa atarmısın rıca etsem :)
bende laboquick markayla yaptım. 26, gündeki testim 33.19 çıktı kan değerim . daha koyu olansa adet günündeki testim yani 28. gündeki. o zamanda kan değerim 186,95 çıkmıştı.
yaptım hiç bişey çıkmadı yaaa![]()
kaç dakika bekledin canım
tek çizgi canımikinci günüm bugun adet olmadım tek çizgi çıktığına göre adet olcam heralde
![]()
Canım adetten kaç gün sonra yaptın ıdrar testınıbende laboquick markayla yaptım. 26, gündeki testim 33.19 çıktı kan değerim . daha koyu olansa adet günündeki testim yani 28. gündeki. o zamanda kan değerim 186,95 çıkmıştı.
Benım adete 3 gün var da o Yüzden sordum cok sabırsız ve heycanlıyımCanım adetten kaç gün sonra yaptın ıdrar testını
Canim ben adetim 2 3 gun gecti erken gebelik testi yaptim cikmamisti gec yumurtlama oldugunu biliyodm takip ettigim icin 4 5 gun sonra silik cikti Allah gonlune gore wersinCanım adetten kaç gün sonra yaptın ıdrar testını
Canım yaptın mı testı kaç gün gectı adetıncanım yaa hala cesaret edıp yapamıyorum testıı :)))
Amın canım cok Sağolasın bende daha cok erken Hayırlısı adetım olmazsa artık umut etmeye başlarımCanim ben adetim 2 3 gun gecti erken gebelik testi yaptim cikmamisti gec yumurtlama oldugunu biliyodm takip ettigim icin 4 5 gun sonra silik cikti Allah gonlune gore wersin
Canim ben adetim 2 3 gun gecti erken gebelik testi yaptim cikmamisti gec yumurtlama oldugunu biliyodm takip ettigim icin 4 5 gun sonra silik cikti Allah gonlune gore wersin
Canım yaptın mı testı kaç gün gectı adetın
Bugün regl olmam lazım ve hala olmadım normalde pek gecikmem olmaz ya zamanında olurum yada erken sabah test yaptım dayanamayıp sanırsam bıraz erken yaptım![]()