- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #14.801
Kizlar dosya eklemede sorun yasiyorum ben nasil ekleniyor
Resim büyüktür kirpmanizi tavsiye ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dosya eklemede sorun yasiyorum ben nasil ekleniyor
Adet günündemi böyle çıktı canımEki Görüntüle 1978664 böyle cikti allahim herkese nasip etsin ins
Insallah keseyi de goruruz canimCanımm tabiki sor :) benim regl günüm 4 gün içindeyim geçeli yani.ilk regl olmam gereken gün yaptırdım 26 çıkmıştım.bugun yaptırdım 180 çıktı. Haftaya tekrar yaptır keseyi görmeye çalışalım dedi.(kese görünmüyor) çünkü geç döllenme olmuş. 2 3 haftalik tahminim dedi.simdide merak başladı. Keseyi görsem içim birazda olsa rahatlayacak.
Gözün aydın canım bende bugün test yaptım ama seninki kadar koyu değil benimde bat 5 nisandıAdetim 1 nisan da olmasi gerekiyordu canim bugüne kadar olmayinca bende bu sabah test yaptim
Adetin gelmediyse bekle 2 3 gün sonra tekrar yap canim ins sende hayirli haberi alirsin rabbim herkese nasip etsinGözün aydın canım bende bugün test yaptım ama seninki kadar koyu değil benimde bat 5 nisandı
Lekelenmelerim var akşam doktora gidicem canım bakalım nasipAdetin gelmediyse bekle 2 3 gün sonra tekrar yap canim ins sende hayirli haberi alirsin rabbim herkese nasip etsin
Rabbim hayirli olani nasip etsin hepimize ins canim senin de gönlüne göre versinLekelenmelerim var akşam doktora gidicem canım bakalım nasip
gerçektem şahane :) tebrik ederim belirti paylaşırmısın regl kaç gün geçti.Eki Görüntüle 1978664 böyle cikti allahim herkese nasip etsin ins
tebrikler Hamilesiniz. :)
nasıl bekledin 7 gün biz çok sabırsızız galiba tebrikler..Adetim 1 nisan da olmasi gerekiyordu canim bugüne kadar olmayinca bende bu sabah test yaptim
Ayyy inşallah inşallah yaaInsallah keseyi de goruruz canim![]()
Reglim 1nisandagerçektem şahane :) tebrik ederim belirti paylaşırmısın regl kaç gün geçti.
Valla sabrettim mecbur umudum kırılmasın diye ins kan değerleri de iyi gelirnasıl bekledin 7 gün biz çok sabırsızız galiba tebrikler..
Aslinda pek bi belirtim olmadi canim sadece adet gecikmesi vardi onun dışında hafif bel agrisi ve sol kasigim ara ara agriyordu baska hic bişey olmadiReglim 1nisanda
Valla sabrettim mecbur umudum kırılmasın diye ins kan değerleri de iyi gelir
Allah kucağına almayı nasip etsin.Aslinda pek bi belirtim olmadi canim sadece adet gecikmesi vardi onun dışında hafif bel agrisi ve sol kasigim ara ara agriyordu baska hic bişey olmadi
POWERHACK ne yaptın nedri durumun?
geçmiş olsun cnm,regl olmadın herhalde haber verirsin.Testlerim bu sabah kargoya verilmiş yarın gelir mi bilmem çok sinirlendim dışarıda çıkamıyorum yagmur var kızım hasta ateşli![]()