• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım ya bende çok heyecanlıyım ama gitmemin imkanı yok, kalemde müdür ve ben varım, müdürü tek bırakamam :KK43:
Hastane uzak iş yerime, tam karşıda tıp merkezi var yine oraya yaptırırm ancak.

tıp merkezleri de çok para istiy0rlar canım ya :((

tıp merkezleri de çok para istiy0rlar canım ya :KK43:(
Evet 46 TL :( ya kasıklarım ağrıyor canım, hasta olacakmışım gibi. Ben bekliyorum pazartesi gfiderim ancak doktora belki haftasonu olurum:)

Evet 46 TL :KK43: ya kasıklarım ağrıyor canım, hasta olacakmışım gibi. Ben bekliyorum pazartesi gfiderim ancak doktora belki haftasonu olurum:)

canım geçen seferde böyle olmuşu ama biliyorsun . belki hamilesin düşük riskin var . doktor ilaç başlar filan . anladım kalemde teksin mdüür filan var ama 1 saatte olsa izin al gidip kan ver gel . önemli bir konu sonuçta .

canım geçen seferde böyle olmuşu ama biliyorsun . belki hamilesin düşük riskin var . doktor ilaç başlar filan . anladım kalemde teksin mdüür filan var ama 1 saatte olsa izin al gidip kan ver gel . önemli bir konu sonuçta .
Öyle ama, doktora gidince de bana daha erken diyor, kan testi yaptırdığım zaman kaleme biri ifade vermeye geldi, doktormuş, ne doktorusunuz dedim, kadın doğum demez mi:) hemen testimi gösterdim durmumu anlattım, çok erken bekle neden acele ediyorsun dedi şimdi birşey belli olmaz dedi, 4 aydır korunmaıdğımızı söyleyince ben 1.5 sene bekledim acele etme dedi bana akışına bırak dedi.

Merhaba kızlar benimde gebelik testlerime bi bakabilirmisiiz adetime daha 2 gün var 7 aydır istiyoruz ilk defa gebelik testinde çift çizgiyi gördüm ne yapacağımı bilemedim doktorada gitmeye korkuyorum ya negatif çıkarsa diye resimdeki çizgiler telefonda pek belli olmuyor çıplak gözle bakınca daha çok belirgin

Eklentiler

• DSC_0378.webp
    DSC_0378.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 336
Merhaba kızlar benimde gebelik testlerime bi bakabilirmisiiz adetime daha 2 gün var 7 aydır istiyoruz ilk defa gebelik testinde çift çizgiyi gördüm ne yapacağımı bilemedim doktorada gitmeye korkuyorum ya negatif çıkarsa diye resimdeki çizgiler telefonda pek belli olmuyor çıplak gözle bakınca daha çok belirgin
Canim hayırlı olsun hiç korkma koş kan ver hemen( inşallah bi sknti yoksa) bariz var bebis yani :) tebrik ederim

yaa okadar büyük bir nelirsizliğin içindeyimki anlatamam hastaydım üşütmüşütüm doktor ilaç verdi onları kullanıyordum bi his yap dedi adetime dört gün kala ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı ona istinaden bunları yaptım böle çıktı acaba kullandığım grip ilaçlarımı böle yapıyo

H
yaa okadar büyük bir nelirsizliğin içindeyimki anlatamam hastaydım üşütmüşütüm doktor ilaç verdi onları kullanıyordum bi his yap dedi adetime dört gün kala ovülasyon testi yaptım pozitif çıktı ona istinaden bunları yaptım böle çıktı acaba kullandığım grip ilaçlarımı böle yapıyo
hiç sanmam böyle bişey canım ama bence ilaçlarını bırak bian önce ve doktora git durumu anlat.çünkü var bebek yani sonuçta bu bir hormon ve üreme sistemde Extrem bişey olmadığı sürece gebelik durumnda üretilir. Ilac kullanman da tehlikeli olabilir durma bence canım hayırlısı olsun ihmal etme derim

canım bariz belli gebelik var hemen kan testi ver ve kadın doğuma git ilçaları söyle . ve bundan sonra hiç bir şekilde ilaç içme .

ARKADAŞLAR MERHABA BENIMDE DUN REGLI GUNUMDE AMA OLMADIM BUGUN SABAH DAYANAMDIM SABH TEST YAPTIM ILK TESTIM BAYA BI BELIRGINDE SNRA 15 DKKA ARAYLA BAŞKA BI TEST DAHA YAPTIM ODA SILIK GIBIYDI KAFAM ÇOK KARIŞTI SİZCE POZİTİFMIDIR..SADCE BELİM AGRIYO SANKI HERAN ADET OLUCAKMIŞIM GIBI

Eklentiler

• 20150130_092820_1.webp
    20150130_092820_1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 431
  • 20150130_092824.webp
    20150130_092824.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 347
  • 20150130_122345.webp
    20150130_122345.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 869
  • 20150130_122412.webp
    20150130_122412.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 398
ARKADAŞLAR MERHABA BENIMDE DUN REGLI GUNUMDE AMA OLMADIM BUGUN SABAH DAYANAMDIM SABH TEST YAPTIM ILK TESTIM BAYA BI BELIRGINDE SNRA 15 DKKA ARAYLA BAŞKA BI TEST DAHA YAPTIM ODA SILIK GIBIYDI KAFAM ÇOK KARIŞTI SİZCE POZİTİFMIDIR..SADCE BELİM AGRIYO SANKI HERAN ADET OLUCAKMIŞIM GIBI
Ayy hayirli olsun gayet nett :)

Benimkilerde böyle ama kanda düşük çıktı, yani kan vermeden garanti denemez canım:)

gayrt net bir şekilde görüyorum ben git bir kan ver yada adetini bekle

hayırlı olsun canım :)

Kızlar dünde yaptım demiştim ya onuda ekliyim dedim pembe olduğu belliydi sanki bi gün öncekinden dahada belirgindi ama fotoda net gözükürmü bilemiyorum

Eklentiler

• 20150129_131319 (1).webp
    20150129_131319 (1).webp
    10 KB · Görüntüleme: 342
  • 20150129_131705 (1).webp
    20150129_131705 (1).webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 334

sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

Benimkilerde böyle ama kanda düşük çıktı, yani kan vermeden garanti denemez canım:)
BUGUN DAHA 2.GUNUM GECIKELI HERAN OLUCAKMIŞ GIBI SEVINEMIYORUMDA :) AMA İÇİM KIPIR KIPIR HAYIRLISIYLA OLUR INŞ. SEN NEZAMAN KAN TESTI YAPTIN KAÇGUN GECINCE AZ ÇIKTI

Back
X