canım çok doğru demişsin. çocuğum olsunda hiçbişey sorun değil diyipte hamileliğinde sorun yaşayan bi arkadaşım var sürekli tembihlemişti beni hayırlı dualar et diye. inan dua ederken Allahım sağlıklı evlat hayırlı evlat nasip et diyerek dua ediyorum. herkes anne hisseder cinsiyetini söyle ne hissediyorsun diyolar yorum yapmıyorum sağlıklı evlat diliyorum diyorum. çünkü insan ne çekiyorsa dilinden çekiyor. Allah sağlık sıhhat versin cümlemize. benimde diş ağrım oluyor. ama çözümsüz kalıyorum. sabretmekten başka çare yo
canım çok doğru demişsin. çocuğum olsunda hiçbişey sorun değil diyipte hamileliğinde sorun yaşayan bi arkadaşım var sürekli tembihlemişti beni hayırlı dualar et diye. inan dua ederken Allahım sağlıklı evlat hayırlı evlat nasip et diyerek dua ediyorum. herkes anne hisseder cinsiyetini söyle ne hissediyorsun diyolar yorum yapmıyorum sağlıklı evlat diliyorum diyorum. çünkü insan ne çekiyorsa dilinden çekiyor. Allah sağlık sıhhat versin cümlemize. benimde diş ağrım oluyor. ama çözümsüz kalıyorum. sabretmekten başka çare yok. Allah dayanma gücü versin hepimize sağlıkla kucağımıza alalım.
Amin canimm benim dis agrim inanilmaz kotuydu 3 gun hic uyumadim ve antibiotik kullandm zor gecti senin bidahaki randewu ne zaman