• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar merhaba sanırım stresten en onemlı sebep baska bılemıyorum ıkı aydor yumurtam catlamıyor ne onerırsınız buay ıcın adet gecıkıyor boyle olunacdq

Kızlar hevesleneyim mi bir düşüğüm ve pcos var :KK43: bat 27 aralık

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 193
İnş tutunur bu sefer inş vardır elim ayağım birbirine karıştı
inşallah canım sağlıkla hayırla al kucağına bebeğini stres yapma güzel düşün benimde iki düşüğüm vardı oğluma hamile kaldığımda nasıl olsa bu da düşer demiştim ama şimdi 8 yaşında :)

inşallah canım sağlıkla hayırla al kucağına bebeğini stres yapma güzel düşün benimde iki düşüğüm vardı oğluma hamile kaldığımda nasıl olsa bu da düşer demiştim ama şimdi 8 yaşında :)
Ay ne güzel inş Rabbim nasip ederde bende sağlıkla kucağıma alırım

Kızlar hevesleneyim mi bir düşüğüm ve pcos var :KK43: bat 27 aralık
Bence heveslen hatta git bi kan ver eğer varsa ki var gibi duruyo olmayan bişey bu kadar belli olmaz heralde :) banada unut olmuş olursun ya hadi inşallahhh bence özele koş kan ver :)

Bence heveslen hatta git bi kan ver eğer varsa ki var gibi duruyo olmayan bişey bu kadar belli olmaz heralde :) banada unut olmuş olursun ya hadi inşallahhh bence özele koş kan ver :)
Eşimin gelmesini bekliyorum mecburen bi yandan heveslenme diyorum bi yandan kalbim pır pır

Eşimin gelmesini bekliyorum mecburen bi yandan heveslenme diyorum bi yandan kalbim pır pır
Hiç yaptığın testler böyle çıkmışmıydı? Tamam o zaman eşin gelene kadar sabırlı ol birazcık sakinleşmeye çalış o duyguyu 1 günde olsa bende hissettim ama kan değerini görmeden kaptırma kendini ve kan değerinde düşük çıkarsa korkma çünkü daha adetin geçmedi canım

Canimm hamilesiin :)

İnş canım ya inş

Hiç yaptığın testler böyle çıkmışmıydı? Tamam o zaman eşin gelene kadar sabırlı ol birazcık sakinleşmeye çalış o duyguyu 1 günde olsa bende hissettim ama kan değerini görmeden kaptırma kendini ve kan değerinde düşük çıkarsa korkma çünkü daha adetin geçmedi canım
Ay bilmiyorum büyük ihtimal adetim geçtikten sonra kan vermeye gidicem çünkÜ bi düşük yaptım korkuyorum

İnş canım ya inş

Ay bilmiyorum büyük ihtimal adetim geçtikten sonra kan vermeye gidicem çünkÜ bi düşük yaptım korkuyorum
Canim test ayni marka mi ayniysa yukselmesi guzel hcgnin çünkü 1 gun arayla epey koyulasmis stres yapma nasil rahat hissediyorsan oyle yap

İnş canım ya inş

Kendini pozitif düşünceye Yor kötü düşünceyi at kafandan bebeğim seni anlıyorum ama 5 gün nasıl dayancan :)

Back
X