- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 66.556
- Puanlar
- 1.123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #20.541
TebriklerBen predictor early erken gebelik testi yaptım 4 kere sonuçlar böyle kızlar sizce ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TebriklerBen predictor early erken gebelik testi yaptım 4 kere sonuçlar böyle kızlar sizce ??
Böyle silik falan ya çok korkuyorum umarım yanlış çıkmaz çok yıkılırım bugün kan testi yaptırıcam umarım bebişim benledirpozitif :)
Silik ama. Golge gibi degil net cizgi var yani bence bebisin seninle :) sonucu yazarsin buraya :)Böyle silik falan ya çok korkuyorum umarım yanlış çıkmaz çok yıkılırım bugün kan testi yaptırıcam umarım bebişim benledir![]()
Malesef yine yok cnm sancılarım basladi ufak ufak ama kendi yok saklıyor hala dogumda sürpriz yapacak sanırım :)gösterdi mi cinsiyetini yaramaz?![]()
Evet tatlım az kaldı onu hiç göremedik bir kız dediler bir erkek dediler eşi hep genital bölgesinde görünmüyor bir türlüCanim az kalmis, 2 numaranin cinsiyeti ne oldu simdi?
canım tebrikler bebiş ben burdayım diyor gayette net maşallah hayırlı olsun kan ver hemen benceKızlar hevesleneyim mi bir düşüğüm be pcos varbat 27 aralık
İnş tutunur bu sefer inş vardır elim ayağım birbirine karıştıcanım tebrikler bebiş ben burdayım diyor gayette net maşallah hayırlı olsun kan ver hemen bence
inşallah canım sağlıkla hayırla al kucağına bebeğini stres yapma güzel düşün benimde iki düşüğüm vardı oğluma hamile kaldığımda nasıl olsa bu da düşer demiştim ama şimdi 8 yaşında :)İnş tutunur bu sefer inş vardır elim ayağım birbirine karıştı
Ay ne güzel inş Rabbim nasip ederde bende sağlıkla kucağıma alırıminşallah canım sağlıkla hayırla al kucağına bebeğini stres yapma güzel düşün benimde iki düşüğüm vardı oğluma hamile kaldığımda nasıl olsa bu da düşer demiştim ama şimdi 8 yaşında :)
Bence heveslen hatta git bi kan ver eğer varsa ki var gibi duruyo olmayan bişey bu kadar belli olmaz heralde :) banada unut olmuş olursun ya hadi inşallahhh bence özele koş kan ver :)Kızlar hevesleneyim mi bir düşüğüm ve pcos varbat 27 aralık
Eşimin gelmesini bekliyorum mecburen bi yandan heveslenme diyorum bi yandan kalbim pır pırBence heveslen hatta git bi kan ver eğer varsa ki var gibi duruyo olmayan bişey bu kadar belli olmaz heralde :) banada unut olmuş olursun ya hadi inşallahhh bence özele koş kan ver :)
Canimm hamilesiin :)Kızlar hevesleneyim mi bir düşüğüm ve pcos varbat 27 aralık
Hiç yaptığın testler böyle çıkmışmıydı? Tamam o zaman eşin gelene kadar sabırlı ol birazcık sakinleşmeye çalış o duyguyu 1 günde olsa bende hissettim ama kan değerini görmeden kaptırma kendini ve kan değerinde düşük çıkarsa korkma çünkü daha adetin geçmedi canımEşimin gelmesini bekliyorum mecburen bi yandan heveslenme diyorum bi yandan kalbim pır pır
Canimm hamilesiin :)
Ay bilmiyorum büyük ihtimal adetim geçtikten sonra kan vermeye gidicem çünkÜ bi düşük yaptım korkuyorumHiç yaptığın testler böyle çıkmışmıydı? Tamam o zaman eşin gelene kadar sabırlı ol birazcık sakinleşmeye çalış o duyguyu 1 günde olsa bende hissettim ama kan değerini görmeden kaptırma kendini ve kan değerinde düşük çıkarsa korkma çünkü daha adetin geçmedi canım
Canim test ayni marka mi ayniysa yukselmesi guzel hcgnin çünkü 1 gun arayla epey koyulasmis stres yapma nasil rahat hissediyorsan oyle yapİnş canım ya inş
Ay bilmiyorum büyük ihtimal adetim geçtikten sonra kan vermeye gidicem çünkÜ bi düşük yaptım korkuyorum
Kendini pozitif düşünceye Yor kötü düşünceyi at kafandan bebeğim seni anlıyorum ama 5 gün nasıl dayancan :)İnş canım ya inş
Ay bilmiyorum büyük ihtimal adetim geçtikten sonra kan vermeye gidicem çünkÜ bi düşük yaptım korkuyorum
Ay hiç bilmiyorum kafayı yerim herhalde :)Kendini pozitif düşünceye Yor kötü düşünceyi at kafandan bebeğim seni anlıyorum ama 5 gün nasıl dayancan :)
Aynı marka canım labaquick markasıCanim test ayni marka mi ayniysa yukselmesi guzel hcgnin çünkü 1 gun arayla epey koyulasmis stres yapma nasil rahat hissediyorsan oyle yap