• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Erken gebelik testi yaptım çıkmadı

Eklentiler

• 999C16E8-61A1-45B6-BDC0-2DFE7215846E.webp
    999C16E8-61A1-45B6-BDC0-2DFE7215846E.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 156
Çatlatma iğnesinin15. Günü hayalet çizgi çıktı iğne etkisi devam mı ediyor sizce bat yarın
Diger testinde sanki silik milik gormustum ama sonradan baktim ki erken gebelik testi yapmissin cikmamis canini sikma canim hersey Allahtan

Bak negatif yaptim. Bi benmi görüyom var sanki orda cizgi
Aynısını yapıp baktım şimdi ama anlamadığım şey ilk idrarla yaptığım normal testti ve silikti daha belirgin. Akşam üzeri yaptım erken gebelik testi sonuç böyle çıktı daha koyu olması gerekmez miydi?

Aynısını yapıp baktım şimdi ama anlamadığım şey ilk idrarla yaptığım normal testti ve silikti daha belirgin. Akşam üzeri yaptım erken gebelik testi sonuç böyle çıktı daha koyu olması gerekmez miydi?
Erken gebelik testlerine guvenmiyorum.. ikiside ayni sekilde gosteriyor hcg varsa zaten idrarda. Bu arada igne falan oldunmu bu ay?

Erken gebelik testlerine guvenmiyorum.. ikiside ayni sekilde gosteriyor hcg varsa zaten idrarda. Bu arada igne falan oldunmu bu ay?
Evt ama etkisi kalmamıştır herhalde bAt dündü 17. Gündeyim

Inşallah canım tereddütteyim korkuyrm sevinmek istemiyorum tekrar bi test yapmalimiyim ?, günümün gecmesinimi beklemeliyim sence ?
korkma canm
KORKUnun ecele fayadisi yok bekle gunun gecsin bi daha yap test kanda verebilirsin

Back
X