• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

iyi aksamlar. ben de birsey danisayim. yumurtlama gunum kesin. bugun 9.cu gun. demin test yaptim. laboquick marka. pembe cikti ama t c ye cok yakin. normal mi dersiniz?

20180106_204023.webp

a çıkmış canım hayırlı olsun
predictor de çıkmadımı gerçekten
yok cnm. hatta sabah after 10 erken gebelik testi yaptim. cikmadi.
bunu da demin oylesine yaptim. ama bu kadar yakin cikinca cidden o t mi degil mi emin olamadim.

cıx ben bu ay hamile değilim:KK14:

iyi aksamlar. ben de birsey danisayim. yumurtlama gunum kesin. bugun 9.cu gun. demin test yaptim. laboquick marka. pembe cikti ama t c ye cok yakin. normal mi dersiniz?

Eki Görüntüle 2090066
Ikinci bir çizgi var evet ama niye c cizgisinin dibinde .Yumurtlamadan sonra 9.gunse nasil cikiyor en erken 10 gun sonra kana geciyor idrarda da biraz daha sonra predictorde cikmamasi normal 10 gun sonra dogru sonuc yaziyor evet de tam o gun dollenme oldugu da belli değil canim. Insallah hamilesindir :emir_bebek:

Kızlar ben bu ay inofolic plus kullanıyorum, bunu kullanarak hamile kalan var mı içinizde? Baya faydasını gören olmuş okuduklarıma göre.

Ikinci bir çizgi var evet ama niye c cizgisinin dibinde .Yumurtlamadan sonra 9.gunse nasil cikiyor en erken 10 gun sonra kana geciyor idrarda da biraz daha sonra predictorde cikmamasi normal 10 gun sonra dogru sonuc yaziyor evet de tam o gun dollenme oldugu da belli değil canim. Insallah hamilesindir :emir_bebek:
insallah diyeyim.
benim luteal fazim kisadir zaten. oglumda da yumurtadan 5gun sonra idrarda cikmisti benim.

Kizlar şu an çok mutlu oldum :) çok tesekkurler . Rabbim isteyen herkese nasip etsin :dua:

Back
X