• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Eki Görüntüle 2262651
Adete 5 gun kala yaptim erken mi sizce
Erken canım benim bata 5 kala idrar yolları enfeksiyonu olduğum için doktora gitmiştim. Doktor ilaç yazmadan hcg de bakalım dedi ve negatifti sonuç 6 gün sonra adetim 1 gün gecikince test yaptım çift çizgiyi gördüm meğer hamileymişim ama kana daha geçmemiş o zaman. İnşallah sen de hamilesindir

Erken canım benim bata 5 kala idrar yolları enfeksiyonu olduğum için doktora gitmiştim. Doktor ilaç yazmadan hcg de bakalım dedi ve negatifti sonuç 6 gün sonra adetim 1 gün gecikince test yaptım çift çizgiyi gördüm meğer hamileymişim ama kana daha geçmemiş o zaman. İnşallah sen de hamilesindir
İnsallah canimm bu ay cok istiyorum
Allah nasip ederse
Ama elimizden baska bisey gelmiyo

Merhaba bayanlar benimde bugün itibariyle 4 günüm kaldı bata çok test yapasım var ama kendimi tutuyorum yine tek çizgiyi görücem die hayırlısı hakkımızda

Merhaba bayanlar benimde bugün itibariyle 4 günüm kaldı bata çok test yapasım var ama kendimi tutuyorum yine tek çizgiyi görücem die hayırlısı hakkımızda
Benm bata 3 gun var bugun test yaptin negatif sizce erkenmi

Merhaba bende bu sabah yaptım bi bakarmısınız gebelik belirtisi var mı? Emin olamıyorum bi türlü böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• 7E90672D-B2A8-4907-863D-7EDA50DC3508.webp
    7E90672D-B2A8-4907-863D-7EDA50DC3508.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 146
Merhaba bende bu sabah yaptım bi bakarmısınız gebelik belirtisi var mı? Emin olamıyorum bi türlü böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Fazla idrar mi damalttiniz acaba test bozulmuş gibi sanki.

Bilmem 10 sn diyodu öyle yaptım daily comfort diye bi test. İlk çizgi hemen çıktı ikinci çizgi beyaz oldu sonra böyle oldu bilemedim
Renklenmiş gibi kenarlari da o yüzden bozulmuş gibi duruyor. Kac gün var dı adetinize?

Renklenmiş gibi kenarlari da o yüzden bozulmuş gibi duruyor. Kac gün var dı adetinize?
Tahmini 17 mayıs ben biraz erken yaptım testi mide bulantısı unutkanlık ve aşırı halsizlik yaşadığım için. Göğüslerim de acıyor içimde kalacağına yapayım dedim ☺️

Tahmini 17 mayıs ben biraz erken yaptım testi mide bulantısı unutkanlık ve aşırı halsizlik yaşadığım için. Göğüslerim de acıyor içimde kalacağına yapayım dedim ☺
Daha cok varmış canim bu kadar erken belirti ve pozitif çıkmaz zaten.
Yaşadıkların belki de yumurtan çatlıyor diyedirr.
Ovulasyon testi kullanıyor musun?

Daha cok varmış canim bu kadar erken belirti ve pozitif çıkmaz zaten.
Yaşadıkların belki de yumurtan çatlıyor diyedirr.
Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Olabilir bak bu :) evde test vardı içimdeki sesi dinlemek istedim ama o testte neden beyaz çizgide belirdi ki ozaman 🥺

Olabilir bak bu :) evde test vardı içimdeki sesi dinlemek istedim ama o testte neden beyaz çizgide belirdi ki ozaman 🥺
Beyaz çizgi negatif demek canim zaten burada cok yaşandı o sorun maalesef testin gölgesi o su an hamile olman pek mumkun görünmüyor büyük ihtimalle yumurtlama dönemindesin.

Yıllarca bekle bekle, sonunda hiç beklenediğin bi anda ve ikizlerin 14 aylıkken çift çizgiyi gör :KK57: hayırlısı bakalım regl 2 gün gecikince sonuç bu.
Ayy maşAllah hayırlısı olsun ne güzel inşAllah bütün bekleyenler bi gün bizimde böyle poźitif testlerimiz olurr

Yıllarca bekle bekle, sonunda hiç beklenediğin bi anda ve ikizlerin 14 aylıkken çift çizgiyi gör :KK57: hayırlısı bakalım regl 2 gün gecikince sonuç bu.
Hayırlı olsun ikizleriniz tedaviyle mi oldu ben de çok istiyorum ikiz çocuğum olsun.

Ayy maşAllah hayırlısı olsun ne güzel inşAllah bütün bekleyenler bi gün bizimde böyle poźitif testlerimiz olurr
Amin inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin, ben de ikizlerim için 5 yıl uğraştım bekledim... şimdi 3.çocuk yolda şükürler olsun...
Hayırlı olsun ikizleriniz tedaviyle mi oldu ben de çok istiyorum ikiz çocuğum olsun.
Evet tüp bebek tedavisiyle oldu, umarım size de nasip olur sağlıklı sıhhatli şekilde :)

Amin inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin, ben de ikizlerim için 5 yıl uğraştım bekledim... şimdi 3.çocuk yolda şükürler olsun...

Evet tüp bebek tedavisiyle oldu, umarım size de nasip olur sağlıklı sıhhatli şekilde :)
InşAllah canım benimde 1 oğlum var 9 yaşında 6 seneden beri 2. Içi uğraşıyoruz 3 tüp bebek denemem var başarısız bende temmuz gibi son bi defa daha denicem tüp bebeği hayırlısı hakkımızda inşAllah

Back
X