- Emoji Skoru
- 4.897
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #31.421
Orada yüzde yüz çizgi var bemce hamilesinKizlar bunlari duymak cok guzel insallah hamileyim,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orada yüzde yüz çizgi var bemce hamilesinKizlar bunlari duymak cok guzel insallah hamileyim,
Kesinlikle erken öğrenmek iyi değilmiş evetAminn canım , hepimiz de sağlıklı şekilde alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah... Senin de bebeğin hayırlı olsun... Rabbim olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin. Ben çok erken öğrenmiştim. Eşime bile söylemeden kan verdim öğrendim , şok olmuştum. Sonra 2 günde bir kan verdim. O süreç de zor valla. Kan değerim artacakmı diye diye sabırla bekledim. Sonra da aman kesesini görcekmiyiz diye bekledim. Şimdi de kalp atışı için beklyorum. Hep beklemekle geçiyo bu süre , çok heycanlı aslında :)
İnşallah. Yarın sabah da test yap daha koyu çıkacaktırInsallah oyledir 12 yillik hasretim son bulur insallah![]()
bence de tutmuş. hayırlısıyla tutunsun büyüsün kucagınıza alın ınsallah. ama yine de adet tarihinin geçmesini beklemekte fayda var.15 inde test tarihim dun yaptigimda yoktu bugun cok sukur silik cikti sizler bilirsiniz diye paylasmak istedim
İnşallah canım benim foto at2 tane daha test yaptim ikisinde de silik cikti,allahim insallah gercektir,kizlar bugun 3 test yaptim ucude silik cikmis oldu ne olur bebeklerim tutunmus olsun![]()
Amin canim cok sagolOrada yüzde yüz çizgi var bemce hamilesinrabbim kan tahlili den de pozitif sonucu göstersin gönlüne göre versin canım benim.
Muhakkak haber et..
Adete kaç gün kala bunlarBunlarda 3yıl önce ki benim gebelik örneklerin umarım işe yarar![]()
5gğn vardı canımA
Adete kaç gün kala bunlar
Benim test aynısı inş hayırlısı
Var vaaar
İnşaallahBenim test aynısı inş hayırlısı
Fotograf atmıs mıydın canım ben görmedim sanırımBenim test aynısı inş hayırlısı
Allahim insallahhVar vaaaricin rahat olsn. Olmazsa cikmaz zatn bole. Saglickla tutunsn kucagina al insllh.
Elini basimiza sürAllahim insallahh![]()
Simdi aticamFotograf atmıs mıydın canım ben görmedim sanırım
Yeni attımFotograf atmıs mıydın canım ben görmedim sanırım
Kesinlikle varEki Görüntüle 2287480 Dün yaptım adetm yarın hemen çıkdı aynısından hatalı dır die bir daha yaptm 5 saniyede aynı oldu ne dersiniz
İnşallaah kavuşursun2 tane daha test yaptim ikisinde de silik cikti,allahim insallah gercektir,kizlar bugun 3 test yaptim ucude silik cikmis oldu ne olur bebeklerim tutunmus olsun![]()