• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlar bunlari duymak cok guzel insallah hamileyim,
Orada yüzde yüz çizgi var bemce hamilesin 😊 rabbim kan tahlili den de pozitif sonucu göstersin gönlüne göre versin canım benim. 💗 Muhakkak haber et..

Aminn canım , hepimiz de sağlıklı şekilde alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah... Senin de bebeğin hayırlı olsun... Rabbim olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin. Ben çok erken öğrenmiştim. Eşime bile söylemeden kan verdim öğrendim , şok olmuştum. Sonra 2 günde bir kan verdim. O süreç de zor valla. Kan değerim artacakmı diye diye sabırla bekledim. Sonra da aman kesesini görcekmiyiz diye bekledim. Şimdi de kalp atışı için beklyorum. Hep beklemekle geçiyo bu süre , çok heycanlı aslında :)
Kesinlikle erken öğrenmek iyi değilmiş evet 😄 Benim de ilk kontrolüm cumartesi olacak, bir yandan heyecan bir yandan korku var.

2 tane daha test yaptim ikisinde de silik cikti,allahim insallah gercektir,kizlar bugun 3 test yaptim ucude silik cikmis oldu ne olur bebeklerim tutunmus olsun🙏🙏
İnşallah canım benim foto at 😊

2287480
Dün yaptım adetm yarın hemen çıkdı aynısından hatalı dır die bir daha yaptm 5 saniyede aynı oldu ne dersiniz

Back
X