Hayırlı olsun pozitifMerhaba reglim 3 gun gecikti test yaptım ilk resim damlattiktan sonra silik çıktı sonraki halinide yüklüyorum marka güvenilir laboquick gebelik varmidir
Damlatir damlatmaz ilk testeki gibi oldu 5 dk içinde yani inşallah vardırİlk 5 dakika içerisinde belirdiyse var canım daha çok yenidir silik çıkıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Teşekkür ederim inşallah pozitif olur sağlıkla hayirlisiylaHayırlı olsun pozitif
Benimde bu şekilde çıkmıştı istersen bi kan ver netleştir durumunuDamlatir damlatmaz ilk testeki gibi oldu 5 dk içinde yani inşallah vardır
İkisi aynı test ilki damlatir damlatmaz süzülürken olan silik gordumİlk teste idrarı fazla damlatmışsınız sanırım ama ikincide var gibi.
Pozitifmiydi sizindeBenimde bu şekilde çıkmıştı istersen bi kan ver netleştir durumunu
Insallah vardır canimAnladım. Hayırlı olsun var gibi. Kan verdiğinizde netleşir. Benim de silik çıkmıştı.
Insallah sağlıkla hayırla hamilesindir. Benimde ayin 20 21 gibi yumurtlama oldu ilişki oldu öğün den beri adet sancısı gibi sancı oluyor bel bacak ağrısı 2 3 gundurde mide bulantısı var hafif inşallah sağlıkla hayırlısıyla hamileyizdir isteyen herkese nasip olurAma böyle adet olacakmışım gıbı hıssedıyroum sureklı ama bakıyorum kanama yok ınslalah olmam da gebe kalırım
Bende böyleyim sadece mide bulantım yok ve kasıklarda ara ara batma gibi bı his oluyor çatlmanin11. Günü bu gün test yaptım negatif çıktıInsallah sağlıkla hayırla hamilesindir. Benimde ayin 20 21 gibi yumurtlama oldu ilişki oldu öğün den beri adet sancısı gibi sancı oluyor bel bacak ağrısı 2 3 gundurde mide bulantısı var hafif inşallah sağlıkla hayırlısıyla hamileyizdir isteyen herkese nasip olur
Test yaptinizmiBenimde bugün regl başlaması gerektı ama başlamadı normalde adetım çok duzelıdır sancım geldi ama kan gelmedi gebelık test yapsam sonuç cıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?