Pozitif mi degilmi

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
40
Merhaba reglim 3 gun gecikti test yaptım ilk resim damlattiktan sonra silik çıktı sonraki halinide yüklüyorum marka güvenilir laboquick gebelik varmidir

Eklentiler

• 20240130_142704.webp
    12 KB · Görüntüleme: 146
  • 20240130_143413.webp
    153,5 KB · Görüntüleme: 142
İlk 5 dakika içerisinde belirdiyse var canım daha çok yenidir silik çıkıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

İlk 5 dakika içerisinde belirdiyse var canım daha çok yenidir silik çıkıyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Damlatir damlatmaz ilk testeki gibi oldu 5 dk içinde yani inşallah vardır

Yaşayan yokmu yorum yapabilecek

Anladım. Hayırlı olsun var gibi. Kan verdiğinizde netleşir. Benim de silik çıkmıştı.

Benimde bugün regl başlaması gerektı ama başlamadı normalde adetım çok duzelıdır sancım geldi ama kan gelmedi gebelık test yapsam sonuç cıkarmı

Ama böyle adet olacakmışım gıbı hıssedıyroum sureklı ama bakıyorum kanama yok ınslalah olmam da gebe kalırım

Ama böyle adet olacakmışım gıbı hıssedıyroum sureklı ama bakıyorum kanama yok ınslalah olmam da gebe kalırım
Insallah sağlıkla hayırla hamilesindir. Benimde ayin 20 21 gibi yumurtlama oldu ilişki oldu öğün den beri adet sancısı gibi sancı oluyor bel bacak ağrısı 2 3 gundurde mide bulantısı var hafif inşallah sağlıkla hayırlısıyla hamileyizdir isteyen herkese nasip olur

Benimde regl 12 gün kala başladı ağrılar bel ağrısı kaşık ağrıları ağızda metalık tat göğüste hasssıyet sızlama sonra bır sure gectı sonra regl 5 gün kala yıne başladı arada baş donmem de oldu ama regl da de böyle şeyler oluyo anlamıyor ınsan hıc ınslalah ısteyen herkese Allah nasip eder

Bende böyleyim sadece mide bulantım yok ve kasıklarda ara ara batma gibi bı his oluyor çatlmanin11. Günü bu gün test yaptım negatif çıktı

Yani ben daha önce bu testten yapmıştım bozuk çıkmıştı, çok damlatınca tuhaf bir şey oluyor. Aklınızda kalmasın bir yenileseniz iyi olur. İkinci resme göre var gibi ama bekleyip bir iki gün sonra hormonlar yükselince daha belirgin çıkar zaten.

ıkı gün daha bekleyeyım dedim belki yarın adet olurum bılmıyorum kı hayal kırıklığı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…