Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hadi inşallah çok umut verdiniz banaHayır negatifte asla çizgi yok. Bunun belirmesi için idrarda beta HCG yani gebelik hormonu bulunmak zorunda. Negatif olduğunda bomboş oluyor ,istediğiniz kadar hayal etsenizdebence siz dikkat edin, testiniz benim 2 pozitif testimle aynı çünkü
![]()
Ben de görüyorumSadece kendim görüyorum gibi geliyor bana çünkü çok silik sanki görmek istediğim için görüyorum gibi :) testin kendisinde böyle mi çizgi var mı peki hep görünen yani onunla karıştırıyor olabilir miyim
Adete de 1 hafta var şuan. Ama bilemiyorum çokta istiyorum ama çizgi çok silik dediğim ama negatif olduğunda sanırım silikte olsa hiç çizgi olmuyormuş bembeyaz oluyormuş heraldeAdete yakınsa da böyle çıkabiliyor, gebe iseniz de.
Kan testi verin emin olun ilaç kullanmayın.
O zaman hayırlı olsun gebesin.Adete de 1 hafta var şuan. Ama bilemiyorum çokta istiyorum ama çizgi çok silik dediğim ama negatif olduğunda sanırım silikte olsa hiç çizgi olmuyormuş bembeyaz oluyormuş heralde
Hamilesin insallah..Ben 12 sene nerdeyse heray Test yaptim da BU cizgiyi goremedim. Eger Test bozuk filan degilse .hamilesin canim.cizgi von belirginHerkese merhaba öncelikle 2 gün önce kulak ağrısı sebebiyle acile gittim ve doktor içinde antibiyotikte bulunan bir kaç ilaç verdi. Ama biz bu ay bebek sahibi olmak istediğimiz için eşimle korunmadan ilişkiye girdik. Henüz beklediğim adet tarihine 1 hafta var. Bende şuan adet olucakmış gibi kasık ağrısı ve buna ek olarak bide bel ağrım var. Acaba hamile miyim değil miyim bilemediğim için antibiyotiği kullanmaktan korktum zararı olur diye. Ve bugün erken gebelik testi yaptım. Sonuç kafamı karıştırdı çünkü çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı. Yani bu soluk çizgi testin kendisinde mi var acaba ben onu mu görüyorum diye düşündüm yada daha çok yeni ve de erken olduğu için mi böyle çıktı bilemedim. 2-3 dk içinde belirdi ikinci çizgi bu arada. Şuan 2-3 saat oldu hala sadece benim görebildiğimi düşündüğüm:) soluk ikinci çizgi orda duruyor ama dediğim gibi çok silik. Fotoğrafını yüklüyorum sizin yorumlarınızı merak ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı