Pozitif mi negatif mi?

Hayır negatifte asla çizgi yok. Bunun belirmesi için idrarda beta HCG yani gebelik hormonu bulunmak zorunda. Negatif olduğunda bomboş oluyor ,istediğiniz kadar hayal etsenizde 😊 bence siz dikkat edin, testiniz benim 2 pozitif testimle aynı çünkü 😊
Yaaa hadi inşallah çok umut verdiniz bana 🥰 bende sabahtan beri testin kendi cizgisidir o diye düşünüp duruyodum gebelik hormonu olmadığında ilk aldığımız gibi bembeyaz kalıyor yani gölgede ışıkta falan da mi görünmüyor hiç o zaman 😌

Adete yakınsa da böyle çıkabiliyor, gebe iseniz de.
Kan testi verin emin olun ilaç kullanmayın.
Adete de 1 hafta var şuan. Ama bilemiyorum çokta istiyorum ama çizgi çok silik dediğim ama negatif olduğunda sanırım silikte olsa hiç çizgi olmuyormuş bembeyaz oluyormuş heralde

Adete de 1 hafta var şuan. Ama bilemiyorum çokta istiyorum ama çizgi çok silik dediğim ama negatif olduğunda sanırım silikte olsa hiç çizgi olmuyormuş bembeyaz oluyormuş heralde
O zaman hayırlı olsun gebesin.
Benim ilk gebeligimde böyle çıkmıştı kan vermiştim hamileliğim kesinleşti.
İlaç içme kan ver gene de gebeysen dikkat et.

Doktorum bana gebe olduğunu bilmeden yaptığınız hiç bir şey zarar vermez dedi.
Kesinleştirde durumu doktoruna sorarsın ilacını değiştirir.

bana negatif gibi geldi, pozitif olduğunda baya net bir şekilde seçiliyordu benimkisinde.

Bence hamilesin ilaca başlama başladıysan eğer ara ver bekle. Çizgi gri olsa neyse ama bu bariz pembe. Bende adete 8 kala öğrenmiştim böyleydi testim. Hayırlı olsun var büyük ihtimal

Herkese merhaba öncelikle 2 gün önce kulak ağrısı sebebiyle acile gittim ve doktor içinde antibiyotikte bulunan bir kaç ilaç verdi. Ama biz bu ay bebek sahibi olmak istediğimiz için eşimle korunmadan ilişkiye girdik. Henüz beklediğim adet tarihine 1 hafta var. Bende şuan adet olucakmış gibi kasık ağrısı ve buna ek olarak bide bel ağrım var. Acaba hamile miyim değil miyim bilemediğim için antibiyotiği kullanmaktan korktum zararı olur diye. Ve bugün erken gebelik testi yaptım. Sonuç kafamı karıştırdı çünkü çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı. Yani bu soluk çizgi testin kendisinde mi var acaba ben onu mu görüyorum diye düşündüm yada daha çok yeni ve de erken olduğu için mi böyle çıktı bilemedim. 2-3 dk içinde belirdi ikinci çizgi bu arada. Şuan 2-3 saat oldu hala sadece benim görebildiğimi düşündüğüm:) soluk ikinci çizgi orda duruyor ama dediğim gibi çok silik. Fotoğrafını yüklüyorum sizin yorumlarınızı merak ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı
Hamilesin insallah..Ben 12 sene nerdeyse heray Test yaptim da BU cizgiyi goremedim. Eger Test bozuk filan degilse .hamilesin canim.cizgi von belirgin

Gebelik var test pozitif gösteriyor emin olmak icin ya kan verin ya testi 2 gun sonra tekrarlayin buradaki negatif yorumlarla kafanizi bulandirmayin.
Bi kac teste cikan Silik cizgi pozitif demektir bunu unutmayin.
Benim yaptigim 4 testte silik cift cizgiydi.

Back
X