pozitif mi negatif mi

45 gün içinde başka bir ilişki olmadıysa hamile değilsiniz
45 gün önceki ilişki çoktan belli okurdu
hayir başka bi iliski olmadi ki bahsettigim 45 gun onceki iliskide surtunme ile oldu kesin gebelik yok diyebiliriz miyiz cunku 2 kez regl oldum bide 45 gun sonra idrar testim negatif cikti

hayir başka bi iliski olmadi ki bahsettigim 45 gun onceki iliskide surtunme ile oldu kesin gebelik yok diyebiliriz miyiz cunku 2 kez regl oldum bide 45 gun sonra idrar testim negatif cikti
Yahu nasıl olabilir hanımefendi? 2 kez regl olmuşsunuz 45 gün önceki ilişki üstelik sürtünme ve test negatif hala kesin mi diyorsunuz güldürdünüz vallahi Yüce Allah şahidimdir ki hamile değilsiniz

Yahu nasıl olabilir hanımefendi? 2 kez regl olmuşsunuz 45 gün önceki ilişki üstelik sürtünme ve test negatif hala kesin mi diyorsunuz güldürdünüz vallahi Yüce Allah şahidimdir ki hamile değilsiniz
su yaptığım stresi anlatamam size ve regllerim 2 3 gun kayinca ustune gorme diye panik yaptim sanki belirtileri hissediyorum yani garip birqz sanirim psikolojik bide testte o turuncu cizgi olusunfa dahada panikledim birde sey sormak istiyorum iliskiden kac gun sonra hcg degeri artar ben 11 gun sonra yaptırmıştım 1.4 cikmisti

Hayatım birincisi sürtünme yoluyla hamile kalman imkansıza yakın bir durum 2. Hadi oldu diyelim 45 gün diyorsun. Bebek ele gelir o süreçte kendini strese sokma soktukça belirtileri yaşarsın hamileyim kesin dersin. İlişkiden 14. Gün sonrası net betaya yansır ama kişisine göre değişebilir de ama sen hamile değilsin rahatla ve lütfen bir şeyler yaşıyorsan da önlem alarak yaşa sonraki süreci kendine zindan etme

O
turunculuk fazla idrardan olmuş

teşekkür ettim umarim rahatlayabilirim opuldunuz cici geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…