ilişkiden 45 gun sonra yapildiNegatif gibi.
Negatif sanırımpozitif mi negatif mi
45 gun sonra yapildi ve zaten bebek istemiyorumT çizgisi yok gibi maalesef
45 gun sonra yapildi sizce olsa t de cizgi olusmaz miydiNegatif sanırım
yani kesin gebelik yok diyebiliriz degil mi ben bu surecte 2 kezde regl oldumOlsa çıkardı.
45 gün içinde başka bir ilişki olmadıysa hamile değilsiniz45 gun sonra yapildi sizce olsa t de cizgi olusmaz miydi
Kesin yok diyemeyiz bence kan verin ama yüksek ihtimalle yok adette görmüşsünuz iki kezyani kesin gebelik yok diyebiliriz degil mi ben bu surecte 2 kezde regl oldum
45 gün önceki ilişkiyse yok gebe değilsiniz45 gün içinde başka bir ilişki olmadıysa hamile değilsiniz
45 gün önceki ilişki çoktan belli okurdu
hayir başka bi iliski olmadi ki bahsettigim 45 gun onceki iliskide surtunme ile oldu kesin gebelik yok diyebiliriz miyiz cunku 2 kez regl oldum bide 45 gun sonra idrar testim negatif cikti45 gün içinde başka bir ilişki olmadıysa hamile değilsiniz
45 gün önceki ilişki çoktan belli okurdu
kan veremiyorum maalesef yani gebelik olupta cikmama ihtimali var midir çünkü 45 gun olmusKesin yok diyemeyiz bence kan verin ama yüksek ihtimalle yok adette görmüşsünuz iki kez
Yahu nasıl olabilir hanımefendi? 2 kez regl olmuşsunuz 45 gün önceki ilişki üstelik sürtünme ve test negatif hala kesin mi diyorsunuz güldürdünüz vallahihayir başka bi iliski olmadi ki bahsettigim 45 gun onceki iliskide surtunme ile oldu kesin gebelik yok diyebiliriz miyiz cunku 2 kez regl oldum bide 45 gun sonra idrar testim negatif cikti
peki sizce c nin gerisindeki turuncumsu cizgi neden var45 gün önceki ilişkiyse yok gebe değilsiniz
su yaptığım stresi anlatamam size ve regllerim 2 3 gun kayinca ustune gorme diye panik yaptim sanki belirtileri hissediyorum yani garip birqz sanirim psikolojik bide testte o turuncu cizgi olusunfa dahada panikledim birde sey sormak istiyorum iliskiden kac gun sonra hcg degeri artar ben 11 gun sonra yaptırmıştım 1.4 cikmistiYahu nasıl olabilir hanımefendi? 2 kez regl olmuşsunuz 45 gün önceki ilişki üstelik sürtünme ve test negatif hala kesin mi diyorsunuz güldürdünüz vallahiYüce Allah şahidimdir ki hamile değilsiniz
Hayatım birincisi sürtünme yoluyla hamile kalman imkansıza yakın bir durum 2. Hadi oldu diyelim 45 gün diyorsun. Bebek ele gelir o süreçtesu yaptığım stresi anlatamam size ve regllerim 2 3 gun kayinca ustune gorme diye panik yaptim sanki belirtileri hissediyorum yani garip birqz sanirim psikolojik bide testte o turuncu cizgi olusunfa dahada panikledim birde sey sormak istiyorum iliskiden kac gun sonra hcg degeri artar ben 11 gun sonra yaptırmıştım 1.4 cikmisti
turunculuk fazla idrardan olmuşsu yaptığım stresi anlatamam size ve regllerim 2 3 gun kayinca ustune gorme diye panik yaptim sanki belirtileri hissediyorum yani garip birqz sanirim psikolojik bide testte o turuncu cizgi olusunfa dahada panikledim birde sey sormak istiyorum iliskiden kac gun sonra hcg degeri artar ben 11 gun sonra yaptırmıştım 1.4 cikmisti
teşekkür ettim umarim rahatlayabilirim opuldunuz cici gecelerHayatım birincisi sürtünme yoluyla hamile kalman imkansıza yakın bir durum 2. Hadi oldu diyelim 45 gün diyorsun. Bebek ele gelir o süreçtekendini strese sokma soktukça belirtileri yaşarsın hamileyim kesin dersin. İlişkiden 14. Gün sonrası net betaya yansır ama kişisine göre değişebilir de ama sen hamile değilsin rahatla ve lütfen bir şeyler yaşıyorsan da önlem alarak yaşa sonraki süreci kendine zindan etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?