Regle 7 gün kala gördügüm en belirgin 2 cizgili testReglime 7 gün var. Kaset testte hayali bir şey görünce erken test alıp yaptım. Ne düşünüyorsunuz, kan testi için erken mi?
İkiz vs. durumda olabiliyor diye okumuştum ama bilginiz var mı? Çok teşekkür ederimRegle 7 gün kala gördügüm en belirgin 2 cizgili testtebrikler hamilesiniz kanda yüksek cıkar ama yine de reglin gecmesini bekleyin bence
Prodoctor kullandım, sabah 7’de nöbetçi eczaneden terliklerle alınmış bir test7 gün olmasına rağmen çok belirgin hayırlı olsunhangi marka test kullandınız acaba merak ettim
Yaaa 7 gün kala ne kadar belirgin çıkmış maşallah
Sağlıkla ilerlesin
Hayırlı olsun benim regle 1 gün kala böyle belirgin çıkmıştı
İkiz olabilir mi diye de düşünmüyor değilim ben de net görmemiştim böyle erkendenBebeğiniz hayırlı olsunsağlıkla gelsin. Adetim 10 gün geçtiği halde benim çizgim bundan çok çok silikti. Maşallah
Ben de başta regl öncesi bu kadar net çıkınca ikiz olabilir mi diye düşünmüştüm ama bir başınaymış meğer yavru kuşumİkiz olabilir mi diye de düşünmüyor değilim ben de net görmemiştim böyle erkenden
AminBen de başta regl öncesi bu kadar net çıkınca ikiz olabilir mi diye düşünmüştüm ama bir başınaymış meğer yavru kuşumsağlıkla kucağınıza gelsin inşallah
Net görünüyor, ne kadar sürede oluştu çizgi, 5-6 dk geçince iyice koyulaştı benimki
İlk 5 dakika içerisinde çıktı değil mi gayet net görünüyor kan testi vermelisiniz
Evet doğru son adet tarihine göre hesaplanıyor o haftası artı günüAminSiz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Bu 3+2 vs. yazıyorlar ya onu nasıl hesaplayacağım acaba, internette bir sitede son adet tarihimle hesapladım ama doğru mu ki
Evet sizde de var görünüyor kan tahlili verin, sağlıkla gelsin
Net görünüyor, ne kadar sürede oluştu çizgi, 5-6 dk geçince iyice koyulaştı benimki
Evet ilk 5 dakika içinde çıktı benimde prodoctor marka bir test yapmıştım inşallah bu sefwr bende ümitliyim inş hayırlısı olur hepimiz içinİlk 5 dakika içerisinde çıktı değil mi gayet net görünüyor kan testi vermelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?