Louder Guru Pro Üye Anneler Kulübü 3 Ağustos 2012 5.355 15.388 448 12 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Louder #21 Tinyhornet .!.: Evet ilk 5 dakika içinde çıktı benimde prodoctor marka bir test yapmıştım inşallah bu sefwr bende ümitliyim inş hayırlısı olur hepimiz için Genişletmek için tıkla... O zaman pozitif hayırlı olsun inşallah
Tinyhornet .!.: Evet ilk 5 dakika içinde çıktı benimde prodoctor marka bir test yapmıştım inşallah bu sefwr bende ümitliyim inş hayırlısı olur hepimiz için Genişletmek için tıkla... O zaman pozitif hayırlı olsun inşallah
Red Phoenix Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem. Pro Üye Anneler Kulübü 18 Mart 2011 9.231 31.769 748 12 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Louder #22 Louder .!.: İkiz olabilir mi diye de düşünmüyor değilim ben de net görmemiştim böyle erkenden Genişletmek için tıkla... Benim kan değerim gün aşırı arayla 9'dan 60'a 60'tan 860'a fırlamıştı. Doktorum ikiz sanmıştı ama meğer geç döllenmeden dolayı haftasına yetişmeye çalışıyormuş yavrum Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun, sağlıkla kavuşun
Louder .!.: İkiz olabilir mi diye de düşünmüyor değilim ben de net görmemiştim böyle erkenden Genişletmek için tıkla... Benim kan değerim gün aşırı arayla 9'dan 60'a 60'tan 860'a fırlamıştı. Doktorum ikiz sanmıştı ama meğer geç döllenmeden dolayı haftasına yetişmeye çalışıyormuş yavrum Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun, sağlıkla kavuşun
CloudCloud Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2022 623 174 53 33 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Louder #23 Louder .!.: Prodoctor kullandım, sabah 7’de nöbetçi eczaneden terliklerle alınmış bir test Genişletmek için tıkla... Bgn benimde 7 gün var ama yine olmadı gibi bi his var içimde yine de yarın bi şansımı deniyim olmazsa
Louder .!.: Prodoctor kullandım, sabah 7’de nöbetçi eczaneden terliklerle alınmış bir test Genişletmek için tıkla... Bgn benimde 7 gün var ama yine olmadı gibi bi his var içimde yine de yarın bi şansımı deniyim olmazsa
Louder Guru Pro Üye Anneler Kulübü 3 Ağustos 2012 5.355 15.388 448 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Louder #24 CloudCloud .!.: Bgn benimde 7 gün var ama yine olmadı gibi bi his var içimde yine de yarın bi şansımı deniyim olmazsa Genişletmek için tıkla... Belirti var mı canım
CloudCloud .!.: Bgn benimde 7 gün var ama yine olmadı gibi bi his var içimde yine de yarın bi şansımı deniyim olmazsa Genişletmek için tıkla... Belirti var mı canım
CloudCloud Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2022 623 174 53 33 14 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Louder #25 Louder .!.: Belirti var mı canım Genişletmek için tıkla... Malesef canım hiç bir belirti yok zaten iki gebeliğimde de belirtim olmadı benim regl olmayınca öğrendim hamileliğimi
Louder .!.: Belirti var mı canım Genişletmek için tıkla... Malesef canım hiç bir belirti yok zaten iki gebeliğimde de belirtim olmadı benim regl olmayınca öğrendim hamileliğimi