Naptınız acaba kan verdiniz miMerhaba bugün transferimin 8. günü dün erken gebelik testi yapmıştım silik şekilde çizgiyi görünce pozitif olduğunu düşündüm bugün yine yaptım ama çizgi var mı yok mu anlayamadım siz de bşr bakar mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptınız acaba kan verdiniz miMerhaba bugün transferimin 8. günü dün erken gebelik testi yapmıştım silik şekilde çizgiyi görünce pozitif olduğunu düşündüm bugün yine yaptım ama çizgi var mı yok mu anlayamadım siz de bşr bakar mısınız?
Merhabalar benim de transferimin 6 gunu bugun test yaptim ikinci cizgim belli belirsiz cikti sizce gebelik varmidir.Merhaba bugün transferimin 8. günü dün erken gebelik testi yapmıştım silik şekilde çizgiyi görünce pozitif olduğunu düşündüm bugün yine yaptım ama çizgi var mı yok mu anlayamadım siz de bşr bakar mısınız?
Ben göremedim görüntüden belli değil ama siz belli belirsizde olsun görüyorsanız vardır. Beta yükselmeden o çizgi asla belirmez bembeyaz olurMerhabalar benim de transferimin 6 gunu bugun test yaptim ikinci cizgim belli belirsiz cikti sizce gebelik varmidir.Eki Görüntüle 3197616
Göremedim bende bu testler çok hassas olsa çıkardı kuzuMerhaba bugün transferimin 8. günü dün erken gebelik testi yapmıştım silik şekilde çizgiyi görünce pozitif olduğunu düşündüm bugün yine yaptım ama çizgi var mı yok mu anlayamadım siz de bşr bakar mısınız?
testlwr neden bir pozitif bir negatif gosteriyor icim cikti helak oldum aglamaktanGöremedim bende bu testler çok hassas olsa çıkardı kuzu![]()
Gidip kan versene canım. İdrar testleri yanlış olabiliyor bazentestlwr neden bir pozitif bir negatif gosteriyor icim cikti helak oldum aglamaktan![]()
Neden kendini hırpalıyorsun. Ben 9. Gün negatifi gördükten sonra kan verdim oda negatifti. Kan ver sende varsa kesin çıkartestlwr neden bir pozitif bir negatif gosteriyor icim cikti helak oldum aglamaktan![]()
Doktorumu aradim israrla gunumu beklememi istedi o yuzden kan vermeye gidemiyorumNeden kendini hırpalıyorsun. Ben 9. Gün negatifi gördükten sonra kan verdim oda negatifti. Kan ver sende varsa kesin çıkar
Doktorum 12.gunu beklememi istedi kabul etmediGidip kan versene canım. İdrar testleri yanlış olabiliyor bazen
O zaman evde de yapmasaydın keşke. Böyle daha kötü etkilenmişsinDoktorum 12.gunu beklememi istedi kabul etmedi
Nolur ağlamatestlwr neden bir pozitif bir negatif gosteriyor icim cikti helak oldum aglamaktan![]()
İnsan sanirim beklerken engel olamiyor kendine ilk deneme olunca ustelik hic bekleyemiyosunuz. Allahim mucizelerine inaniyorum bir umudum var oda sali gunu olacak.O zaman evde de yapmasaydın keşke. Böyle daha kötü etkilenmişsin![]()
beni uzen tek sey sabah yapiyorum pozitif yarim saat sonra negatif tekrar yapiyorum pozitfi sonra negatif akil oyunu gibi. Allahim isteyen dileyen kim varsa kucagi bos kalmasin herkesin gonlunun muradini versin. Rabbim sizin de evladinizi size bagislasinNolur ağlamaALLAH seninde bütün isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin bak ağlayarak takıntılik yaparak kendini yorarsin ben cokk yordum kendim den biliyorum benim arkadaşlarım benden sonra evlendi hepsinin çocuğu var benim olmadı diye oturur ağlardım ama RABBİM zamanıni biliyor ozaman geldiğinde inan ki sende sevineceksin
![]()
Aminn aminn çok sağol duan içinbeni uzen tek sey sabah yapiyorum pozitif yarim saat sonra negatif tekrar yapiyorum pozitfi sonra negatif akil oyunu gibi. Allahim isteyen dileyen kim varsa kucagi bos kalmasin herkesin gonlunun muradini versin. Rabbim sizin de evladinizi size bagislasin![]()
Cok tesekkur ederim desteginiz icin iyi geceler ❤Aminn aminn çok sağol duan içinbence testler le yorma kendini kan ver zamanı geldiğinde zaten varsa direk kan da çıkar
iyi geceler cnm
Bakın sabah yaptığınız ilk idrarda varsa belirgin olması ki çok çok silik bile olması normal ama amox mu ne o test bende yalancı pozitif çıkardı size tavsiyem sabah ilk idrarla kaset test yapmanız eğer onda da çizgi çıkarsa gidip kan verin sonuçta verdiğiniz kan testini doktora söylemek zorunda değilsiniz en azından böyle ağlayarak kendini mahvediyorsun dilerim vardır ve bebeğin seninledir ama ne kadar çok test yaparsan o kadar kafan karışır ya hiç yapma sabret demek isterim doğrusu bu ama maalesef sabırsız oluyoruz böyle durumlarda lütfen ya güçlü davran ya da kan verCok tesekkur ederim desteginiz icin iyi geceler ❤