Pozitif mi?

Merhaba bugün transferimin 8. günü dün erken gebelik testi yapmıştım silik şekilde çizgiyi görünce pozitif olduğunu düşündüm bugün yine yaptım ama çizgi var mı yok mu anlayamadım siz de bşr bakar mısınız?
Naptınız acaba kan verdiniz mi

Merhaba bugün transferimin 8. günü dün erken gebelik testi yapmıştım silik şekilde çizgiyi görünce pozitif olduğunu düşündüm bugün yine yaptım ama çizgi var mı yok mu anlayamadım siz de bşr bakar mısınız?
Merhabalar benim de transferimin 6 gunu bugun test yaptim ikinci cizgim belli belirsiz cikti sizce gebelik varmidir.
IMG_20230126_122454.webp

Cok uzuluyorum suan testim negatife dogru donuyor sabah predictor markayla yaptim pozititfti. Sobra kahverengi leke geldi. Awox marka testle baktim belli belirsiz cizgi var ya kimyasal yada dis gebelik cok uzgunum

6gun testim poztif 7 gun pozitif aksamina kahverengi lekelenme oldum sonra test negatif oldu 8 gun ilk idrar pozitif sonra tekrar negatif. Resmen beynim yandi budurumu yasayan varmi ne olur cevap

Göremedim bende bu testler çok hassas olsa çıkardı kuzu 😞

Ah ah bu yorumlari okurken yıllar önceki kendimi hatırladım hepinizin hüznünü acısını bekleyişler içinde oluşunuzu okadar iyi anlıyorum ki aynısını yaşadım silik çizgi hayalet çizgi gölge çizgi aşılama yapıp aşılamanin tutmaması ve o testler de ki yanıltma çizgiler umutlar negatifler göz yaşları kızlar çok çok şey yaşadım rabbim sınıyor sinavdan geçiyoruz banada dedi doktor senin normalden çocuğun olmaz dedi eşimde ayrı bı sorun tabi kiminin daha bı yıllar boyu olmuyor ama çok şükür rabbim beni 5 yıl sabrettirdi çok şükür ben bile normalden hamile olduğuma inanamadim doktorlarin olmaz diyisi ne kesinlikle aldırmayın herşeyi bilen ALLAH dir kızlar bu mübarek aylarımızın hürmetine RABBİM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN 💕 hiç bir kadinin kucağı boş kalmasın herkesin evi çocuk sesleri ile neselensin aminnnn

testlwr neden bir pozitif bir negatif gosteriyor icim cikti helak oldum aglamaktan 😣
Nolur ağlama 😞 ALLAH seninde bütün isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin bak ağlayarak takıntılik yaparak kendini yorarsin ben cokk yordum kendim den biliyorum benim arkadaşlarım benden sonra evlendi hepsinin çocuğu var benim olmadı diye oturur ağlardım ama RABBİM zamanıni biliyor ozaman geldiğinde inan ki sende sevineceksin 😔

Nolur ağlama 😞 ALLAH seninde bütün isdeyen herkesin kucağını boş birakmasin bak ağlayarak takıntılik yaparak kendini yorarsin ben cokk yordum kendim den biliyorum benim arkadaşlarım benden sonra evlendi hepsinin çocuğu var benim olmadı diye oturur ağlardım ama RABBİM zamanıni biliyor ozaman geldiğinde inan ki sende sevineceksin 😔
beni uzen tek sey sabah yapiyorum pozitif yarim saat sonra negatif tekrar yapiyorum pozitfi sonra negatif akil oyunu gibi. Allahim isteyen dileyen kim varsa kucagi bos kalmasin herkesin gonlunun muradini versin. Rabbim sizin de evladinizi size bagislasin 😇

beni uzen tek sey sabah yapiyorum pozitif yarim saat sonra negatif tekrar yapiyorum pozitfi sonra negatif akil oyunu gibi. Allahim isteyen dileyen kim varsa kucagi bos kalmasin herkesin gonlunun muradini versin. Rabbim sizin de evladinizi size bagislasin 😇
Aminn aminn çok sağol duan için 💕 bence testler le yorma kendini kan ver zamanı geldiğinde zaten varsa direk kan da çıkar 🌿🙏 iyi geceler cnm

Cok tesekkur ederim desteginiz icin iyi geceler ❤
Bakın sabah yaptığınız ilk idrarda varsa belirgin olması ki çok çok silik bile olması normal ama amox mu ne o test bende yalancı pozitif çıkardı size tavsiyem sabah ilk idrarla kaset test yapmanız eğer onda da çizgi çıkarsa gidip kan verin sonuçta verdiğiniz kan testini doktora söylemek zorunda değilsiniz en azından böyle ağlayarak kendini mahvediyorsun dilerim vardır ve bebeğin seninledir ama ne kadar çok test yaparsan o kadar kafan karışır ya hiç yapma sabret demek isterim doğrusu bu ama maalesef sabırsız oluyoruz böyle durumlarda lütfen ya güçlü davran ya da kan ver🥰

Back
X