- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
pozitif gibi de 13 gün olmuş cimcime çok net çıkması gerekmez miydi?
kan testi versin bence.
normal yolla imkansız diye bir şey yok, bize de öyle diyorlardı kızım şimdi 20 aylık :)Yeni yerleşme oluyorsa normal die . Esinden dolayi rahatsizlik vardi normal yolla imkansız diyorlardi doktorlar simdi boyle gorunce sok gecrdik evde bitane daha testi yokmus . Heycan yapmak istemiyor . Ama su vaddede biseyler olduğu aşikar demi ?
normal yolla imkansız diye bir şey yok, bize de öyle diyorlardı kızım şimdi 20 aylık :)
valla orada bir ikinci çizgi var :) hadi bakalım hayırlısı olur Inşallah.
Geç Döllenme olmuş olabilir o Yüzden siliktir cnm kan da onaylatsınOh ins bu arkadasimada oyle olur
Geç Döllenme olmuş olabilir o Yüzden siliktir cnm kan da onaylatsın
Darısı bana olsun inşallah :)))Yeniden test yapıyor su anda cnm . Sabahleyinde kan testi verdircez ins . @
Darısı bana olsun inşallah :)))
Orda ikinci çizgi var gibi cimcime. İnşallah gebelik vardır Allahım hayrılısını versin inşallah ♡♡
Ikinci test fotosu Neşe?????Insallah dombigim . Canm arkadasim yillardir bunun umuduyla bekliyor . Ins gelmistir melegi . Ve gerçekten geldiyse melegi çok cook cok buyuk bir mucize olacak
Iyi düşünsün iyi olsun ovulasyon tarihini bilmediği için geç Döllenme olması olasıEki Görüntüle 1663847
Ikinci test buda dua edin lutfen ins dis gebelik yada bos gebelik degldir . Gec dollenme olmus olsun . Yavrusu sıkı sıkı tutunsun
Iyi düşünsün iyi olsun ovulasyon tarihini bilmediği için geç Döllenme olması olası
Rabbimin takdiri işte inşallah iki günde bir ikiye katlar şimdiden tebrik ederim durumu hakkında bilgilendirme yaparsan sevinirim merak ettim sonunuSu.anda tedavo surecindeydiler . Eşinin sperm çıkışı yokmus ve sadece tup bebekle olur demişti doktor . Simdi bu teste boyle cikinca kendisi sokta . Insallah sıkı tutunur
Rabbimin takdiri işte inşallah iki günde bir ikiye katlar şimdiden tebrik ederim durumu hakkında bilgilendirme yaparsan sevinirim merak ettim sonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?