pozitif mi??

EnHarbiKiz 13 günlük gecikmeye bu sonuclara ne diyorsun harbi
Canim benimpozitif görünüyor ama 13 gecikme az değil yani. Ben bata 2 günkalaöğrendim hamile oldugumu çok netti böyle silik degildi. Klomen ya da yumurtlama hapi kullaniyorsa hormon dengeleri değiştiği için pozitif çıkma duumu da var bilemedim

Eki Görüntüle 1663847

Ikinci test buda dua edin lutfen ins dis gebelik yada bos gebelik degldir . Gec dollenme olmus olsun . Yavrusu sıkı sıkı tutunsun
Canım benim gebesin ve geç döllenme olmuştur.. Güzel düşün güzel sonuçlar al inşallah. Hem ilk teste göre koyulaşmış. Yarın sabah ilk idrarınla da yap bakalım paylaş bizimle de. Güzek sonuçlat çıkar betahcg de de inşallahhh..

'

Yok harbim hix bisey kullanmiyordu

Nasıl yani burda herkes ikinci çizgiyi GÖRDÜ hadi testin biri bozuk diğeri de mi bozuktu??? Gebelik testi değil mi idi onlar

Gebelik testiydi cnm . Hatta sabahta yaptırdık oda pozitif cikti . Degeri 3 mus . Biz vardir iki uc gun sonra tekrar deneyn dedik ama bakalim . Normalde 0.5 alti olmasi lazm negatif icin ama bilmiyoruz m aradan 2 3 gun daha geçsin bakalim .

5 altı negatif canım 0,5 değil.
benim de hep 1,5 filan çıkıyor
3 biraz şüpheli ama.
yalnız kanda çıkmayıp idrarda çıkması imkansız.
idrarla bu hormon atılmaya başladığında kanda zaten çoktan ölçülebilecek seviyede olmuş oluyo.
yani ya idrar testi bozuk, hamileyse de kanda bakılan kitin referans değeri, hassasiyeti filan farklıdır.

H
hayret verici bir durum tamam test silikti ama daha silik testler gördüm kanda Değeri 10 un üsünde Şaştım kaldım hcg 3 idrarda nasıl gözükür hiç anlamadım bizleri habersiz Bırakma bu durum yılan hikayesi oldu resmen

Cumaya kesin testi yenilesin cnm me olduğu kesin çıkar umarım ikiye katlar

Cuma yapılsada silik çıkacaktır muhtemelen ama ümidinizi yitirmeyin gebelik var bendede aynısı olmuştu meleğinizi sağ salim kucağınıza almanız dileğiyle...
Bizim meleğimizde daha çok yeni teyzeleri Rabbim tüm isteyenlere versin.

Eklentiler

• 1445464803335.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 40
Son durum ne? Merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…