- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Canim benimpozitif görünüyor ama 13 gecikme az değil yani. Ben bata 2 günkalaöğrendim hamile oldugumu çok netti böyle silik degildi. Klomen ya da yumurtlama hapi kullaniyorsa hormon dengeleri değiştiği için pozitif çıkma duumu da var bilemedimEnHarbiKiz 13 günlük gecikmeye bu sonuclara ne diyorsun harbi
Canım benim gebesin ve geç döllenme olmuştur.. Güzel düşün güzel sonuçlar al inşallah. Hem ilk teste göre koyulaşmış. Yarın sabah ilk idrarınla da yap bakalım paylaş bizimle de. Güzek sonuçlat çıkar betahcg de de inşallahhh..Eki Görüntüle 1663847
Ikinci test buda dua edin lutfen ins dis gebelik yada bos gebelik degldir . Gec dollenme olmus olsun . Yavrusu sıkı sıkı tutunsun
'Canim benimpozitif görünüyor ama 13 gecikme az değil yani. Ben bata 2 günkalaöğrendim hamile oldugumu çok netti böyle silik degildi. Klomen ya da yumurtlama hapi kullaniyorsa hormon dengeleri değiştiği için pozitif çıkma duumu da var bilemedim
Bu kız hamile ve geç Döllenme olmuş cnm ahan da buraya yazdım'
Yok harbim hix bisey kullanmiyordu
Bu kız hamile ve geç Döllenme olmuş cnm ahan da bura
aya yazdım
Kan testi yapıldı mı??????Azindan bal.damliyo cnm insallah insallah ya .
Kan testi yapıldı mı??????
Ay pozitifi göreceğim ve 1-2 gün bekleyeceğimKan testinde eşi 1 2 gun bekleyelim demiş
Ay pozitifi göreceğim ve 1-2 gün bekleyeceğimolacak iş mi???
Degil.ama eşi tereddutte iste
Ay pozitifi göreceğim ve 1-2 gün bekleyeceğimolacak iş mi???
Merak ettimm :) Yazarsın degil mii hamileyse arkadaşın :)
Nasıl yani burda herkes ikinci çizgiyi GÖRDÜ hadi testin biri bozuk diğeri de mi bozuktu??? Gebelik testi değil mi idi onlarKanda cikmamis
Nasıl yani burda herkes ikinci çizgiyi GÖRDÜ hadi testin biri bozuk diğeri de mi bozuktu??? Gebelik testi değil mi idi onlar
5 altı negatif canım 0,5 değil.Gebelik testiydi cnm . Hatta sabahta yaptırdık oda pozitif cikti . Degeri 3 mus . Biz vardir iki uc gun sonra tekrar deneyn dedik ama bakalim . Normalde 0.5 alti olmasi lazm negatif icin ama bilmiyoruz m aradan 2 3 gun daha geçsin bakalim .
hayret verici bir durum tamam test silikti ama daha silik testler gördüm kanda Değeri 10 un üsünde Şaştım kaldım hcg 3 idrarda nasıl gözükürGebelik testiydi cnm . Hatta sabahta yaptırdık oda pozitif cikti . Degeri 3 mus . Biz vardir iki uc gun sonra tekrar deneyn dedik ama bakalim . Normalde 0.5 alti olmasi lazm negatif icin ama bilmiyoruz m aradan 2 3 gun daha geçsin bakalim .
Cumaya kesin testi yenilesin cnm me olduğu kesin çıkar umarım ikiye katlarGebelik testiydi cnm . Hatta sabahta yaptırdık oda pozitif cikti . Degeri 3 mus . Biz vardir iki uc gun sonra tekrar deneyn dedik ama bakalim . Normalde 0.5 alti olmasi lazm negatif icin ama bilmiyoruz m aradan 2 3 gun daha geçsin bakalim .
Son durum ne? Merak ettim :)Gebelik testiydi cnm . Hatta sabahta yaptırdık oda pozitif cikti . Degeri 3 mus . Biz vardir iki uc gun sonra tekrar deneyn dedik ama bakalim . Normalde 0.5 alti olmasi lazm negatif icin ama bilmiyoruz m aradan 2 3 gun daha geçsin bakalim .
Son durum ne? Merak ettim :)
Hayırlısı Allahtan olsun yaa bende öok merak ettim çok üzülmesin Rabbim yardımcısı olsun.Cnm ssoruyoruz ama cvb yok . Ustunede fazla gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?