Pozitif negatif

Evet bende duyuyorum ama hani 1tsstte falan çıksa neyse 5testtir hep böyle çıktı o yüzden kafam karıştı
Benden ne cevap duymak istediginizi az bucuk tahmin edebiliyorum. Herkes size hamile oldugunuzu soylesin, siz de o cesaretle kan testi verebilin istiyorsunuz ama ben gereksiz umut dagitmayi sevmiyorum. Benden beklediginiz cevap gelmez yani size

Benim daha ilk inşallah:) umarım testler yanıltmıyordur da gerçekten pozitiftir.
Ben şöyle biliyorum. Negatif çıkarsa yanılma olabilir ancak pozitif kesin pozitif demek yani onda hata olmuyom benim testler de silik çıkmıştı yarın gidip kan testi veirn zor bişey değil ki

Ben şöyle biliyorum. Negatif çıkarsa yanılma olabilir ancak pozitif kesin pozitif demek yani onda hata olmuyom benim testler de silik çıkmıştı yarın gidip kan testi veirn zor bişey değil ki
Aynen bir test vericem yeni de olsa kan testinde çıkar heralde

Bunlar hep ilk idrar ama evet yarın sabah tekrarliyim testi o zaman
Gebe kalmışsınız ama gebelik devam etmiyor olabilir
Kanınızda sabit oranda betaHCG olduğu için bu şekilde çıkar, koyulaşmayabilir o zaman.

Bu dediğim "kaçırılmış gebelik" diye tanımlanır.

Yani kadın hamile kalır hamilelik 2-3 haftadan sonra devam etmez, o zamana kadar salgılanan betaHCG pozitif verir, bunada halk arasında "yalancı pozitif" denir.

Gecikmiş bir adet dönemi gibi olur düşüğü, daha fazla ve parçalı kanama olur.

Pozitif görüntülü negatif diye düşünüyorum ben.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Benden ne cevap duymak istediginizi az bucuk tahmin edebiliyorum. Herkes size hamile oldugunuzu soylesin, siz de o cesaretle kan testi verebilin istiyorsunuz ama ben gereksiz umut dagitmayi sevmiyorum. Benden beklediginiz cevap gelmez yani size
Boşuna umutlandrıp heveslendirelim ya olmamışssa? O zaman daha çok üzülmez msiniz?

Benımde böyle cıktı kan testim beta yı 120 ölçtü daha yeni ve değer düşük oldugu için silik. Ayrıca bende de adet sancısı gibi agrı var ama hamıleyim oyle oluyor yani endişelenme. Yarın kan ver rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…