Haklısınız ya heralde olumsuz cevapta korkuyorumKaç konu oldu bu acep? Doktora gidip beta ile takip etseniz daha sağlıklı değil.mi ?
Bunlar hep ilk idrar ama evet yarın sabah tekrarliyim testi o zamanGebelik var gibi gözüküyor
Sabah ilk idrar ile testi yenileyin
Neden bu kadar korkuyorsunuz ki ? son şansınız mi ? birdaha gebe kalma ihtimaliniz yok mu ?Haklısınız ya heralde olumsuz cevapta korkuyorum
Haklısınız, peki yani bu testlerin yanlış sonuç verme ihtimali var mı yada hepsinde silik çizgi çıkar mı yaniBu konu bir dert sayilmaz. Buna benzer konular, hatta aynilari “gebelige hazirlik” bolumunde var ve hatta “pozitif idrar testleri” diye bir baslik altinda da yorumlaniyor.
Testlere gore pozitif ama kan testi vermeden kimse net bir sey soyleyemez.
İnşallah :)Hamilesin
Tabiki öyle değil ama 4-5 defa çıkan silikte olsa çift çizgi durumuna kendimi alistirdigim için bir üzülürüm gibi geliyorNeden bu kadar korkuyorsunuz ki ? son şansınız mi ? birdaha gebe kalma ihtimaliniz yok mu ?
Evet cikar, yani yanlis pozitif olaylarda var benim burda gordugumHaklısınız, peki yani bu testlerin yanlış sonuç verme ihtimali var mı yada hepsinde silik çizgi çıkar mı yani
Evet bende duyuyorum ama hani 1tsstte falan çıksa neyse 5testtir hep böyle çıktı o yüzden kafam karıştıEvet cikar, yani yanlis pozitif olaylarda var benim burda gordugum
Bende resmi görünce kendi heyecanımı hatırladım çok güzel bir duygu iki defa test yaptırdım sadece ikisi de pozitif çıkmıştı. Bu konuda şanslıyım. Şimdi icim bir tuhaf oldu bir daha o heyecanı yasayamicam iki çocuk yeter üçüncüsünü düşünmüyorum ama hamilelik de güzel şey bee :)İnşallah :)
Benim daha ilk inşallah:) umarım testler yanıltmıyordur da gerçekten pozitiftir.Bende resmi görünce kendi heyecanımı hatırladım çok güzel bir duygu iki defa test yaptırdım sadece ikisi de pozitif çıkmıştı. Bu konuda şanslıyım. Şimdi icim bir tuhaf oldu bir daha o heyecanı yasayamicam iki çocuk yeter üçüncüsünü düşünmüyorum ama hamilelik de güzel şey bee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?