Pozitif olabilir mi?

Belki1Gun87

Bebeğim, annen seni kocaman seviyoo...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
132
37
53
Reglime henüz 5gun var kasıklarım ve belimde ağrı olduğu için test yaptım açıkcası hiç umudum yok ama test beni umutlandırdı. sizce pozitif olabilir mi?

Eklentiler

• image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 227
inşAllah canım idrarda çıktığına göre varsa kanda kesin çıkar dimi?

Ben de ayni testle adete 5gun kala ogrenmistim. Suan kucagimda 8aylik
Hayirli olsun pozitif bu test.

Ben de ayni testle adete 5gun kala ogrenmistim. Suan kucagimda 8aylik
Hayirli olsun pozitif bu test.

Ay inşAllah canım :) ilk kez silik olarak gördüm acayip heyecanlandım inşAllah pozitiftir.
Seninde evladını rabbim sana bağışlasın :)
Yarın tekrar yapıcam tekrar silik çıkarsa kan testine giderim sonuç negatif olursa çok üzülürüm o yüzden bir gün daha bekliyeyim :)

Amin tesekkur ederim.
Ben 5gun her sabah test yapmaya devak etmistim. Ondan sonra kana gitmistim. Cunku suan degeriniz dusuk cikacak. Diyeceklerki 2gun sonra gel yine kan ver bakalim artisa. Delik desim olmak istemedigim icin bekledim ben cnm. Adet gunumde kan verdim. 336 cikti. Bir daha da vermedim kan. Sen de her sabah ayni markayla test yapip, koyulasmayi takip edebilirsin. Hergun test bir oncekinden koyulasiyrsa betahcg artiyrdur ve sorun yoktur

Bu 5gun kala yaptigim test. Baya silik. Örnek olur sana

Bu da adet gunu yaptigim test. Ayni markanin kaset tipi testi.

Ne güzel benimde sonucum böyle pozitif olur inşAllah :) umut oldun bana canım. Sen kan testini ne zaman yaptırmıştın ? Antibiyotik alıyorum o yüzden doğruluğu önemli benim için aslında bakalım inş hüsran olmaz 8. ayım olacak. İlk defa böyle birşey yaşıyorum o yüzden kalbim pırpır :)

Pardon üstteki mesajı okumamışım :) bende öyle yapayım o zaman.

Pardon üstteki mesajı okumamışım :) bende öyle yapayım o zaman.
Antibiyotik kullaniyrsan yarin direm kadin doguma gidip durumunu anlat cnm. Riske atma derim.
Insallah guzel haberini de yazarsin.
Buarada test kac dakika icinde pozitif oldu?

inşAllah canım. Tahminen 15-20 dk sonra. umudum yoktu öylesine yaptığım için sürekli kontrol etmedim. Dakika sonucu yanıltırmı acaba? sonuçta hemen çıkmadı.

Reglime henüz 5gun var kasıklarım ve belimde ağrı olduğu için test yaptım açıkcası hiç umudum yok ama test beni umutlandırdı. sizce pozitif olabilir mi?
test pozitif kan testi yaptırıp netleştirmelisin gebelik yoksa hiç çizgi çıkmıyor t bölgesi bembeyaz oluyor (o tek çizgiyi defalarca gördüm) benim de dün adete 2 gün kala çok bariz çıktı daha önce de yapsaydım çıkardı ama hala kan veremedim hafta sonu olduğu için

inşAllah canım. Tahminen 15-20 dk sonra. umudum yoktu öylesine yaptığım için sürekli kontrol etmedim. Dakika sonucu yanıltırmı acaba? sonuçta hemen çıkmadı.
Normalde ilk 5dakikadaki cizgiler gecerlidir cnm ama daha adetine oldugu icin ben hala pozitif oldugunu dusunuyrm. Benim de 5gun kala yaptigim test hemen cikmamisti, ben de çöpe atmistim. Yarim saat sonra icime kurt dusunce cikarip bakmistim pozitifti. Yine onemsememistim meger minnos varmis

adet günü hcg ölçtürdün mü kaç çıkmıştı
Yazmistim ilk sayfada. 336 cikmisti adet gunu..bir daha da baktirmadim bilerek.

Acilde bakmazlar mı acaba ya? Buarada cipro dokundu bana elim yüzüm attı gene ya
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşAllah...

Acilde bakmazlar mı acaba ya? Buarada cipro dokundu bana elim yüzüm attı gene ya
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşAllah...
Bakarlar cnm..ilac aldigini soyle testte pozitif de. Mecbur baktirmam lazim.de. yoksa adetin ne kadar gecti vs vs sorar dururlar.

Benim test bundan çok daha fazla silikti. Reglime henüz 5 gün var. Bugün kan testi yaptirdim biraz zorlanilsa da gormek için, sonuç pozitifti. Senin çizgi gayet belirgin. Pozitiftir yüksek ihtimalle.

Ben hala hamile olduğumu kabullenemedim. Insallah sen istiyorsundur ve hazırsındir buna...

İstiyorum canım hemde 6-7 aydır. yalnız gitmeye çok korkuyorum olumsuz olursa çok üzüleceğim. O yüzden biraz daha sabredeyim diyorum. Bugün yine test yaptım ilkine göre daha belirgin ve yaklaşık 3dk içinde belirginleşmeye başladı. üstteki dün yaptığım alttakide bugün yaptığım. Yalnız bunlar sabah ilk idrarı bile değil, bakalım hayırlısı...

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 101
Cnm. Hamilesin sen. Sakin ilac alma. Dr.a git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…