- 6 Aralık 2012
- 132
- 37
- 53
- Konu Sahibi Belki1Gun87
-
pozitif hayırlı olsun hafta sonu nerede yaptırdın testi ben bir defa acile gitmiştim yapmamışlardı ben de yarını bekliyorumGittim 60.86 çıkmış pozitif di mi?
Gittim 60.86 çıkmış pozitif di mi?
Bilgisi olan beni aydınlatabilir miBu iki testin arasında ki fark ne ki ?
benimde çizgim ilk böyle çıktıgında 60.73 almıştım sonucu şimdi 10 haftalıgız :)
Hayırlı olsun tatlım inşallah güzel bir hamilelik geçiririz :)
Ya bende yaptim persembe gunu ayin 15inde olcam ama testi aksam idrariyla yaptim ve 5dk bekledim sadece acaba aceleci mi davrandim heyecanlandim simdi yazdiklarinizi gorunce!...
Ins benimde gebelik belirtilerim var ama ayni zamanda adete de benzer belirtiler bunlar...ek olarak gobegimin tam altinda kasık kısminda degil ama bi cekilme sertlesme var adet donemi oncesi yumurtlama sancilarim olurdu adetme yaklastim ama olmadi bu sanci...sabahlari kisa bi yumurtalik agrisi hissediyorum o kadarBenim hiç umudum yoktu. Hatta artık kadın doğuma gitmiştim çocuğum olmuyor vs diye. Adetimin 2.gunu hormon testi için gidecektim. Önceleri rahatsızlandığımda bile ilaçlara başlamak için regli olmayı beklerdim. Artık ümidim yoktu o yüzden antibiyotiğide kullandım.3 gün önce yataktan belim kasıklarım ağrır bir vaziyette kalktım. Reglim gene erkwn geldi galiba dedim , olmayıncada ertesi gün öylesine yapim dedim, evde gebelik testimde vardı. o kadar ummuyorum ki bıraktım çıktım 20-25 dk sonra döndüğümde gördüm ikinci çizgiyi.Şaşkına döndüm ve burdan yardım istedim :) Bugünde kan sonucumu aldım. Tamamen kısmet, Rabbim ol deyince oluveriyor..,
İnşAllah sende mutlu haberini alırsın.
Ins bende buraya senin gibi mujdeyle donerim ve ayni donem hamisleri oluruz:)
benimki bundan daha acıktı yapmıstım 4 kere tekrarladım hatta trsti hepsinde gunden gune anca bukar koyulastı. bence bebişin yolda...Reglime henüz 5gun var kasıklarım ve belimde ağrı olduğu için test yaptım açıkcası hiç umudum yok ama test beni umutlandırdı. sizce pozitif olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?